goede levering volgens afspraak

In één woord geweldig

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en ze houden je op de de hoogte van alles

top

zeer snelle levering prijs kwaliteit top zeer vriendelijk aan de telefoon 1 onderdeel zat er niet bij werd gelijk kosteloos nagestuurd zeker een aanrader

Prima geregeld!

Snel besteld. Snel geleverd. Zeer tevreden.

Zelf verkeerd besteld maar erg behulpzaam geholpen

Zeer goede service en feedback

Prettig en professioneel geholpen.

Prima website. Goed advies. Vlotte reaktie op mailtjes. Snelle levering. Bij een garantiegeval prima service.

Super!!!

Snelle levering. Product voldoet aan omschrijving

Super (remleiding service)

Ik bestel er regelmatig remleidingen voor de zijspanbouw. Altijd goed en ze denken mee. Zelfs een keer opgebeld met de vraag of ik de schroefdraad van de banjo bouten wel zeker wist, die klauwen hoorden namelijk niet op die motor. Wordt ik blij van, weten wat ze doen.

Order en levering goed verlopen. Enige kanttekening wellicht is dat ik om 16u07 bestelde en dat de producten de volgende dag pas verstuurd werden ipv nog dezelfde dag wat me toevallig een rit bespaard had. Meeste online bedrijven versturen dan zeker nog dezelfde dag als je voor 17uur bestelt. Maar al met al een aanrader.

Uitstekend!!!!

Toppers!!!

Producten zijn goed en snelle levering

Spullen besteld en volgens afspraak op tijd aangekomen, helemaal goed!

Aanbod is niet heel erg ruim maar voor mij meer dan voldoende en tegen zeer interessante prijzen.

Tevreden over product en proces!

Spiegels van Rizoma besteld. Op de site een duidelijke product beschrijving en qua prijs iets onder de standaard retail. Enkele dagen na de bestelling, het product binnen gekregen.

goed hoor

Ik kwam er niet uit met mijn remblokken: goed geholpen

Netjes en erg snel

Binnen 2 dagen op maat gemaakte remleiding op de deurmat, top. Mooi product, echt volgens verwachting. Duidelijk bestel proces om een remleiding op maat en naar wens te laten maken.

super levering en service

super levering en service

Snelle reactie, snel verzonden, goed product

Snel gereageerd na bestellen, goed geholpen en meegedacht. Volgende dag de bestelling al in huis!

Lekker duidelijk

Bij onduidelijkheden, nemen ze contact op om eea te bespreken. Perfect!

Top bedrijf

Meer dan goed geholpen door de telefoon, en slangen waar de volgende dag al binnen. Aanrader....

Snelle levering, top top top

zeer goed

zeer goed in prijs en snelle levering

Duidelijk en volgens afspraak

Erg tevreden over de site snelle levering en goede kwaliteit

Zeer attent en snelle levering

Erg goed en snel

Kelvinweg 12