Zoals verwacht

Vlot verlopen

Gewoon correct afgehandeld

Snel

Correct

Duurde wel wat lang voor de bestelling was afgeleverd.

goed produkt geleverd.

het geleverde product voldoet precies aan mijn wensen.

zeer tevreden

Windscherm voor mijn honda besteld. Levering was wat vertraagd maar na een mail werd ik netjes binnen een uur op de hoogte gesteld Bij ontvangst een persoonlijk briefje met excuses voor de vertraging Dan ben je echt met je klant bezig Complimenten

Duidelijke en goede service

Top service , goede ondersteuning om juiste product te selecteren

Zeer goede ervaring

correcte en snelle levering

remslang besteld met specifieke afmeting en toebehoren, correct en snel geleverd. met de juiste montage handleidingen. werkt fijn zo

Goede site duidelijk uitgelegd

Prijs kwaliteit is ok. Vlugge levering.

Zeer goede service.

snel en betaalbaar

goed geregeld zoals altijd

zoals verwacht weer alles goed geregeld zowel de communicatie als de afhandeling en levering

Correcte service!

Correcte en vlugge service!

Goeie prijs voor top kwaliteit

Was zoekende naar remblokken. Hier Brembo blokken besteld tegen de scherpste prijs die ik kon vinden. Althans voor degene die ze op voorraad hadden. Zeer snel geleverd

Super snel

Snelle levering en topkwaliteit

Probleem remleiding en aanpassing voorgelegd en men had direct een oplossing, gewoon top

Snel en goed

Brembo remblokken besteld. Helemaal tevreden mee.

Beste prijs en snelle levering

Na eerder ook al bij sparks uitgekomen te zijn na zoeken op de specifieke artikelen die ik wilde op basis van prijs, was de ervaring al uitstekend. Ook deze keer ging prima! Webshop bleef een paar keer hangen, maar de aanhouder wint :).

Onderdeel spoedig ontvangen

Top spul!

Hier word ik blij van!

Een website die goed en snel werkt net zoals de levering. De op maat gemaakte stalen remleidingen maken de verwachting helemaal waar. De snelle levering verbaasde me zelfs.

Bestelling keurig uitgeleverd! Ben zeer tevreden.

Gelverd materiaal voldoet volledig aan mijn wensen!

Top kerel , zeer behulpzaam. Geen enkele vraag is teveel.

Excellent

Remleidingen voor mijn auto besteld nadat ik goed overleg via de mail heb gehad. Daarna snelle levering en leidingen zien er goed uit. Ik moet ze nog monteren omdat ik nog op onderdelen wacht van een ander bedrijf.

Geleverd zoals het hoort

Alles gewoon goed gegaan