Snelle levering en goede kwaliteit

Na bestelling snelle levering

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd

Super product geleverd, en snel.

Zocht een stalen remleiding, op maat gemaakt. Duidelijke site, simpel bestellen en heel snel geleverd. En ook nog scherp geprijsd. Kortom, ik zou het zo weer doen.

Altijd even correct !

Altijd even correct !

Ik was vergeten naar de beschikbaarheid te kijken maar het is toch binnen de 15 dagen geleverd, goed scherm en mooi

mooie kwaliteit, compleet , goed passend snelle levering.

zeer tevreden !

Very efficient

Indicators arrived very quickly and as described. Perfect!

Goed product en snelle levering!

Brembo remblokken besteld, waren zeer snel geleverd.

Gewenste artikel makkelijk besteld en hoed ontvangen

Gewenste artikel makkelijk kunnen bestellen en netjes ontvangen. Artikel zoveel aan de verwachtingen en paste netjes Super geregeld

goed geregeld alles volgens de opdracht uitgevoerd

gemakkelijk gevonden op internet duidelijke lay-out wat betreft het opzoeken van het juiste onderdeel. bestelling en betaling appeltje, eitje verpakking goed datum ontvangst goed.

Keurige service

Ik had wat verkeerds besteld, maar door de vakantie pas later terug kunnen sturen. Dit is netjes afgehandeld zonder problemen.

Prima prijzen en goede service

Wij bestellen al heel lang bij Sparks Trading en we worden altijd prima geholpen. Er wordt mee gedacht als bepaalde onderdelen even niet op voorraad zijn.

Heel goede ervaring.

Juiste artikelen en zeer snelle levering,kan gewoon niet beter!

Snel en vriendelijjk

Snelle verzending. De post heeft het toen helemaal fout gedaan, maar Sparks Trading heeft er alles aan gedaan om zsm alles in orde te maken.

Behulpzaam, meedenkend, snel

Er werd voor mijn iets aparte remleiding setup goed meegedacht aan de telefoon. Tips en adviezen gegeven. De configurator is duidelijk. Snelle fabricage en levering.

Top. Gekregen wat ik gevraagd had

Mooi volgens afspraak

zeer snelle en correcte levering

nieuwe remleidingen voor mijn motor hier besteld, zeer snel verzonden en zien er van hoge kwaliteit uit.

Brembo remblokken

juiste product , snel verzonden

geleverd als verwacht.

Rem blokken waren niet leverbaar uit voorraad, daardoor werkte tracking ook niet waardoor het lastig is je pakket te volgen, voor de rest, op de dag van levering wel track info dus dat was ok.

Snel verzonden, juiste onderdelen die ik nodig had.

Prima service en snelle verzending

Geen op en aanmerkingen , gewoon goed. Snelle reacties en vriendelijk en betrouwbaar!

Goed geregeld

Goede service en snelle levering

Alweer goed

Prima en snelle service, goed product

Bijna perfect, vlot besteld, snel geleverd, als ik dan toch iets negatief moet vinden, op de verpakking staat niet of de remblokken voor de voor of achterrem zijn. (Voor en achterblokken zijn qua vorm identiek)

Kelvinweg 12

6101 WT Echt