Zeer gebruiksvriendelijk

Het was makkelijk in te vullen aan de hand van de stappen. Heel eenvoudig te maken ook. En met een heel erg leuk resultaat!

• Hoe waren de reacties op het boek? Waanzinnig leuk

Makkelijk en zo leuk

Het was heel makkelijk de vriendenboekjes te maken. De service was ook geweldig, alles wat we wilden was zo geregeld. Ook het drukken en versturen ging super snel, we hadden alles in no time binnen. Het zag er in het echt nog beter uit dan op de computer. Echt een super site en een super leuk kado voor mensen.

• Hoe waren de reacties op het boek? Puur Enthousiasme

Het is een erg gebruiksvriendelijke site. En het is een heel mooi boek geworden. Stevig papier en een mooie kaft. Snelle levering. En de ontvanger vindt het een fantastisch kado.

• Hoe waren de reacties op het boek? Super enthousiast

Wat een geweldig briljant kado!!!

Een collega tipte Mijnvriendenboekje.nl aan me voor het maken van een afscheidskado voor een andere collega. Ik ging het uitproberen met het idee 'is het nix dan is het nix' toch? Maar het was zéker niet nix!!! Het resultaat is een prachtig vormgegeven, visueel spectaculair en inhoudelijk geweldig boekje geworden! Het was bijzonder te zien hoeveel werk de deelnemers ervan hadden gemaakt. En als er geen gebruik was gemaakt van de 2 fotoplekken pp, dan zette vriendenboekje er zelf een mooi plaatje in. Onze collega is enorm verwend met een liefdevol ingevuld en gemaakt boekje dat, na inkijken, altijd een lach op haar gezicht zal toveren! 1 tip: als een deelnemer zijn/haar pagina vult en halverwege opslaat om later verder te gaan, wordt er een nieuwe 'vriend' aangemaakt. Het lijkt dan dat de pagina niet is gevuld, maar als je scrolt vind je zijn/haar naam nog een keer, nu met de gevulde pagina. Wellicht het vriendenboekje.nl dit reeds aangepast, zo niet, dan ben je getipt;-)

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? de ontvanger en de deelnemers vonden allen het boekje geweldig!

Leuk aandenken voor speciale gelegenheid!

Ideaal om een gezamenlijk aandenken te geven terwijl iedereen verspreid over Nederland en buitenland woont....

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Positief! Het boek is gretig doorgebladerd...

• Service

Leuke en fijne manier om iets persoonlijks te maken!

Het was eenvoudig om iedereen uit te nodigen en daarna het boekje zelf nog bij te werken waarnodig.

• Service

Kleine moeite, groot resultaat.

Invullen en anderen uitnodigen om dat te doen gaat heel makkelijk. Kwaliteit boekje is goed.

• Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast

Collega boekje

Super snelle service en erg makkelijk in gebruik, ik heb 1x eerder al een boekje laten maken en dat beviel toen ook erg goed. Wel vind in de papierkwaliteit minder, het is erg dun, voor de prijs wat je ervoor betaald had ik iets dikkere papier kwaliteit passender gevonden.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super!

Een herinnering voor het leven

Als je éénmaal de vragen hebt bepaald en hebt verzonden ben je al een eind. Vragen die niet beantwoord worden worden ook niet opgenomen in het boekje. De site is gebruiksvriendelijk en het boekje een hele mooie herinnering voor de ontvanger.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? In één woord geweldig

tip top in orde

Leuk en makkelijk om te maken, ook de personaliseer opties zijn goed te doen. Alleen jammer dat foto pagina's niet op tablet/telefoon kunnen worden opgemaakt.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? lovend

Zo makkelijk om samen een onvergetelijk kado te maken!

Iedereen woont ver uitelkaar en toch samen zo'n heel leuk kado gemaakt. Op een hele makkelijke overzichtelijke manier. Iedereen zijn eigen inbreng. Super makkelijk in gebruik.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super!

Prachtig boekje, makkelijk te maken

Wat een leuk concept En het is heel makkelijk en snel voor de deelnemers om hun paginas in te vullen Heel blij met resultaat

• Hoe waren de reacties op het boek? Top

Zo'n waardevol cadeau

Gemaakt voor onze zoon voor zijn 18de verjaardag. Hij is helemaal niet emo-wemo, maar hij zit regelmatig in het vriendenboekje te bladeren. Het doet hem duidelijk veel.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

Heel mooi ontwerp en gemakkelijk te maken

Het was heel leuk om een vriendenboekje te maken voor de babyshower van mijn dochter. Het boekje is heel mooi geworden en ze was er heel blij mee.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel goed

Eenvoudig om een heel mooi cadeau te maken

Met eenvoudige stappen word je door het proces geleid. Ook fijn dat het in het Engels kan. Als verbeterpunt zou ik melden dat je niet elke vraag hoeft in te vullen.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? De ontvanger noemde het het mooiste cadeau ooit

Super tof cadeau!

Voor mijn vriendin als jubileum cadeau gegeven, al haar dierbare in een boekje! Je was er super blij mee!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast!

Gebruiksvriendelijk

Je bereikt veel mensen tegelijk in 1x om zo’n speciaal en persoonlijk boekje samen te stellen! Resultaat was boven verwachting mooi en werd enorm gewaardeerd door de persoon voor wie het boekje bestemd was.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

WauW!

Zelf ik vond het leuk om het boekje door te nemen. Kun je voorstellen hoe de ontvanger het heeft gevonden.....

Erg leuk!

Als iedereen tijd en moeite investeert krijg je een erg mooi resultaat!

heel goede ervaring

Makkelijk proces, snelle service Alleen vind ik de spreuken die door de vormgever zijn geplaatst minder leuk. Graag alleen illustraties als opvulling. Tip: of de mogelijkheid geven om meer foto's te uploaden.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? goed

~Een onvergetelijk kado

~Erg gebruiksvriendelijk om te maken en voor de ontvanger een onvergetelijk kado

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Overweldigend!

Het was een geweldige verrassing voor de jarige!

Met binnen- en buitenlandse familue en vrienden van de jarige een enorm mooi, lief en geweldig receptenboekje gemaakt! Het programma is supersimpel en het eindprodukt ziet er erg mooi uit!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!!

Makkelijk en duidelijk met een mooi product als resultaat

Het is makkelijk en duidelijk te volgen. Ik heb nog een aantal keren contact gehad ivm vragen. Er werd snel en duidelijk op gereageerd.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Hij is er erg blij mee

Erg leuk!

Praktisch en ideaal voor veel gelegenheden!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Leuk!

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.