Laden reviews...
268 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebruikers prijzen de intuïtieve opzet en het delen van de vragenlijst. De sjablonen zijn gevarieerd en de kwaliteit is hoog. De levering verloopt doorgaans probleemloos en de klantenservice wordt als zeer behulpzaam ervaren. Het platform biedt waardevolle en persoonlijke herinneringen.
Het ziet er mooi uit, fijne service en snel geleverd!
26 June 2026
Merel
Den Haag
Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig om een mooi en waardevol vriendenboekje te maken.
heel enthousiast en ontroerd
23 June 2026
CV
H
We vonden de toegestuurde links gemakkelijk om te versturen en te gebruiken. De uitvoering van het boekje is werkelijk prachtig. Heel stevig, met een kartonnen kaft, mooi papier gebruikt en super toffe layout. Al met al werd het een heel persoonlijk en origineel cadeau voor een bruidspaar dat graag kookt. Een minpuntje: wij wilden de tekst veranderen die samen met de link uitgestuurd zou worden. Dat lukte niet, waardoor we een paar keer opnieuw moesten starten met een boekje.
Mijn Receptenboekje
Heel positief!
20 June 2026
Marieke
Broek in Waterland
We hebben een boekje gemaakt voor mijn vader zijn 80e verjaardag. Het samenstellen van de vragen en de lay out ging simpel en ik kon eenvoudig iedereen uitnodigen om zijn bijdrage aan te leveren. Daarnaast een foto pagina aangemaakt en een pagina over zijn geboortejaar. Ik heb gekozen voor de linnen kaft met opdruk, dat ziet er heel mooi uit. Het resultaat is echt superleuk. Mijn vader is er erg blij mee!
Heel enthousiast
20 June 2026
Eljo
Goes
Via internet kennis gemaakt met vriendenboekje.nl Het was een zeer goede ervaring. Ik had een fout gemaakt en men was meedenkend en behulpzaam. Erg blij met het resultaat. Enige opmerking is dat ik het jammer vindt dat je geen voorbeeld van je boek ziet voordat het gedrukt wordt. Ik raad het echt aan!
Erg positief.
Lianne Miltenburg
Maarssen
Makkelijk in te vullen en te delen. Mooie opmaak en snelle levering.
Lovend
Bianca
Veenendaal
Een eenvoudige manier om een mooi en persoonlijk boekje te maken!
erg positief
Ylva
Eindhoven
Elk jaar weer erg leuk voor de kinderen.
Heel erg goed
18 June 2026
Angelique
Venray
Levering is wel spannend, kwam een dag van te voren dat ik nodig had. Maar het boekje is erg mooi geworden.
18 June 2026
Lisa Mentink
Meppel
Gebruikersvriendelijk en makkelijk te bewerken. Heel mooi eindresultaat! Goede en snelle service van de Boekwerkstudio!
Hoe waren de reacties op het boek?
De ontvanger was ontroerd en was erg blij met het boek.
16 June 2026
Katja
Honselersdijk
Super leuk om kado te geven, de link naar het vriendenboek is eenvoudig voor de mensen die meedoen met het boek Wij hadden een vriendenboek gemaakt voor onze ouders die 60 jaar getrouwd zijn en ze vonden het geweldig
Heel positief
16 June 2026
Greet
Papendrecht
Boekjes zijn heel mooi geworden. Snel geleverd.
11 June 2026
Saskia
Krimpen aan de Lek
Snelle service! Handig om in te vullen.
8 June 2026
Linda
Zmeer
Jullie vriendenboek is een terugkerend afscheidscadeau als een collega weggaat., net omdat het altijd leuk, mooi en ontroerend is.
Altijd blij
8 June 2026
Dominique Gielen
Maastricht
Een super makkelijk proces, snelle antwoorden op vragen en een prachtig resultaat!
7 June 2026
Marieke
Amsterdam
Hele leuke reacties gehad op het boekje en het idee. Helaas kwam mijn boek aan met een flinke beschadiging. Gemaild met foto's waarop ik gelijk een nieuwe kreeg toe gestuurd. Toppers
Top, leuk, ahhh lief
6 June 2026
Carolien Vonk
Kaatsheuvel
Het is een super leuk en authentiek cadeau!
Iedereen vond het leuk!
5 June 2026
Romy
Den Haag
Ik was een beetje bang voor onduidelijke foto's (eerder gezien in een boekje van jullie), maar dat komt doordat de mensen geen goede foto aanleveren. Als de vormgeefsters dit zien, zou ik het zeker melden aan de klant (tip!!). Ik heb er als initiatiefneemster zelf goed op gelet en het resultaat is geweldig! Dus ga zo door.
5 June 2026
Ellen
's-Hertogenbosch
Het invullen was heel vanzelfspreken en alles verliep heel voorspoedig. De uitkomst is leuk geworden!
4 June 2026
nb
nb
De jarige was enorm blij met het vriendenboekje, alle mooie woorden vond zij heel ontroerend. Het boekje is makkelijk te maken en ziet er prachtig uit. Het enige onhandige is dat je de foto's op de fotopagina zelf moet uitlijnen, het kost veel tijd om de zijkanten gelijk te laten lopen. Het zou heel fijn werken als de website automatisch de foto's mooi indeelt, zoals dit ook bij digitale fotoalbums kan.
Hoe waren de reacties op het boek?
De ontvanger was heel blij!
3 June 2026
Mariecke
Doorn
Als je een persoonlijk cadeau wilt geven met meerdere personen, is het maken van een online vriendenboek een goede oplossing als iedereen over het land verspreid woont en je vooraf aan de gelegenheid het cadeau klaar wilt hebben.
Hoe waren de reacties op het boek?
Er werd gretig in gebladerd
3 June 2026
Wendela
Noordwijk
Wat ik fijn vond was dat iedereen het felicitatie boek zelf online kon invullen. Vragen werden snel beantwoord. Het was heel leuk om er een geboortekaartje en extra foto pagina’s aan toe te voegen. Mijn moeder moest er even voor gaan zitten toen ze het boek open sloeg. Schot in de roos! Het is een mooi herinneringen boek geworden ♥️ dank jullie wel!
Boek vol Herinneringen
Hoe waren de reacties op het boek?
Mijn moeder is er heel blij mee!
2 June 2026
Natascha
Eindhoven
Wel jammer dat je de eerste vragen niet kan aanpassen . Maar voor de rest echt top super leuk om te geven.
Ja geweldig
2 June 2026
Kim
Rotterdam
Wat is dit goed gelukt! Ik ben super blij met het resultaat! Vrienden en familie konden gemakkelijk iets aanleveren. Variërend van heel veel effort tot een gemakkelijke bijdrage in een paar minuutjes. En alles zag er even gaaf uit. Heb 21 foto pagina’s toegevoegd van alle delen uit het leven en bij elkaar is het echt een grandioos boekwerk geworden. Een lifetime aan memorabele momenten. En ook de levering was zeer snel. Direct antwoord op m’n vragen. Echt geweldig bedrijf en product! Dank!
Geweldig!
30 May 2026
Yvette
Weesp
Wat een mooi concept! Handig dat je een vragenlijst kan kiezen op thema en deze vervolgens naar wens kunt aanpassen, eventueel met behulp van voorbeeld vragen. Vervolgens is de vragenlijst makkelijk te delen met anderen. Ook de mogelijkheid van extra fotopagina's met of zonder extra tekst en stickers is een mooie toevoeging, net zoals de jaartallen met leuke feitjes. De sjablonen waar je uit kunt kiezen zijn ook mooi en divers. Het papier is van stevige kwaliteit. Levertijd ook prima. Een heel persoonlijk kado!
Hoe waren de reacties op het boek?
Zeer positief, beetje emotioneel, verrast
27 May 2026
Mienke
Meerstad
Mijnvriendenboekje.nl
Mijnreceptenboekje.nl
Boek-vol-herinneringen.nl
Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag