Makkelijk te maken, prachtig resultaat

Het was het 2e boekje dat ik maakte en wederom was het resultaat helemaal naar wens. Vorige was voor groep 8 en nu een boekje voor het afscheid van een collega. Veel leuker dan zo'n in elkaar geflanste knipselkrant ;) Wat ik mis is de mogelijkheid om minder vragen te stellen. Het waren er best veel en niet alle collega's hebben de tijd genomen om alles te beantwoorden.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel enthousiast!

Geweldig cadeau!

Voor de 99e verjaardag van mijn oma hebben we met de hele familie een boekje gemaakt. Ondanks dat dat veel mensen zijn was het relatief weinig werk dankzij de handige tool van Mijn Vriendenboekje. En oma was er heel erg blij mee!!

super leuk cadeau

Heel gebruiksvriendelijk en heel kwalitatief afgewerkt . Leuk dat je het boekje kan aanvullen met fotopagina's en jaaroverzichten. Vond het wel prijzig .

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? laaiend enthousiast

Ideaal

Het maken, aanpassen en volgen van wie wat deed was super. Makkelijk en heel overzichtelijk dus erg tevreden!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Moet nog gegeven worden

Heel eenvoudig in gebruik met een groots resultaat

Wat een fijn programma om te gebruiken. Heel gebruiksvriendelijk en heb je toch een vraag, een snelle chat is zo gemaakt en je vraag beantwoord. Mooi ondersteunend systeem. Je kan precies volgen hoor ver de uitgenodigden zijn, kan gemakkelijk een herinnering sturen. En je kan volgen wat de kosten van het boekje zijn. En wat ziet het eindresultaat er prachtig uit, het bruidspaar ontzettend blij en ontroerd door dit mooie boekje.

• Hoe waren de reacties op het boek? Zeer positief

Helemaal top!

Het programma ondersteunt het maken van het boekje zeer goed. Het is makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Het uiteindelijke boek is ontzettend mooi geworden!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Hoe waren de reacties op het boek? ze vonden het allemaal fantastisch

Werkt handig!!

Super makkelijk in elkaar te zetten

• Hoe waren de reacties op het boek? Super

Leuk en gebruiksvriendelijk

Leuk en gebruiksvriendelijk

• Hoe waren de reacties op het boek? Positief

Erg leuk en makkelijk om te maken

Het vriendenboekje is erg leuk en makkelijk om te maken. We hebben dit gegeven aan een collega die weg ging en zij vond het erg leuk, een blijvende herinnering

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? erg positief

Bijna perfect

het boekje vormgeven was heel makkelijk en uiteindelijk super mooi design en mooi geleverd om het zo kado te geven. enige minpunt wat ik ook deed ik kon niet in 1x alle emailadressen opgeven zoals in de tips aangegeven werd. Nu het tweede boekje voor afscheid collega aanvragen.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? enthousiast, nieuwsgierig, positief

Fantastisch!

Makkelijk op op te stellen, iedereen vond het een feestje om in te vullen en de ontvanger was nog meer verrast! Wat een leuk boek werdt het met mooie foto's en mooie anekdotes.

• Hoe waren de reacties op het boek? Overweldigend

Prachtig boek, top service!

Het is heel makkelijk te maken, te bewerken en heen- en weer tussen de verschillende fases te blijven gaan. Ook de mogelijkheid om te communiceren met de deelnemers is goed geregeld. Het eindresultaat is fantastisch!!!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Ontroerd, ontzettend blij

Zo’n mooie herinnering!

Heel mooi vormgegeven boekje, mooie omslag. Echt goede kwaliteit. Ook digitaal allemaal heel makkelijk in te vullen en vrienden via de mail en app uit te nodigen. Snel verstuurd in stevige verpakking.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!

Gewoon fantastisch!

Voor mijn vriendin heb ik een vriendenboekje gemaakt. Zo ontzettend leuk! Ik voel me digitaal niet heel sterk, dus ik vond het spannend om te maken. Het goed soepel en vlot, het resultaat was geweldig! Helemaal top gedaan!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super positief!

Super leuk boekje geworden en snelle levering!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Receptenboekje
  • Hoe waren de reacties op het boek? Top

Eenvoudig te maken en Super mooi geworden

Het vriendenboekje was makkelijk te maken doordat iedereen de link van zijn/haar eigen pagina kreeg en het kon invullen. Verder erg mooi vormgegeven en goede kwaliteit kaft, band en papier. Mijn ouders waren er heel erg blij mee en we hebben zelf ook een exemplaar gehouden

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mijn ouders waren geroerd en heel blij met het boekje van hun kinderen en kleinkinderen

Heel leuk boekje met waardevolle quotes en leuke recepten geworden!

We hebben dit boekje aan onze dochter en schoonzoon gegeven toen zij hun eerste huisje kregen. Ze waren er heel blij mee! Familie en vrienden hadden het echt hun best gedaan om er iets moois van te maken.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Receptenboekje
  • Hoe waren de reacties op het boek? Alleen positief

Super mooi boekje!

Gebruiksvriendelijk, mooie opmaak en keurig op tijd geleverd. Meteen met mooie verpakking en leuk tasje.

• Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast

Een prachtig, uniek en persoonlijk cadeau

Het Babyshowerboek kreeg ik op mijn eigen babyshower cadeau en hierna wist ik: bij elke volgende babyshower wordt dit zeker een vast cadeau. Het proces van het samenstellen van het boek en het invullen met anderen is zeer gemakkelijk. Het boek is heel is heel mooi gemaakt, van een goede kwaliteit en het ziet er precies zo uit als je van te voren verwacht. Kleine tip: het toevoegen van foto's in het boek kan makkelijker. Nu kun je ze niet goed uitlijnen.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? In één woord, geweldig!

Mooi persoonlijk kado met emotionele waarde

De ontvanger (collega / pensionado) was hier erg blij mee. Blijvende herinnering en leuk om af en toe nog eens terug bladeren en te lezen. Mooi vormgegeven en genoeg keuzemogelijkheden om de lay-out van het boekje ook persoonlijk te maken.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

Prachtig resultaat en heel gebruiksvriendelijk om te maken!

Al twee keer iemand heel blij gemaakt met een schitterend vriendenboek

Makkelijk te maken.

Het enige wat ik lastig vond is of iedereen het had ontvangen. Dat was namelijk niet het geval.

• Hoe waren de reacties op het boek? Goed

Prachtig boekje vol herinneringen

Het invullen en bestellen ging heel eenvoudig. Opmaak en kwaliteit van het boek zijn super!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!

Super leuk en origineel cadeau

De keuze voor de lay-out van het boekje is het meest lastige: zoveel leuke keuzemogelijkheden! Zo'n leuk en origineel cadeau om te geven!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Mijn Vriendenboek
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mega enthousiast!

Heel makkelijk om te maken

In het begin sceptisch over hoe het eindresultaat zou worden, maar het idee was leuk, dus toch maar aan begonnen met hopelijk een goed resultaat. En dat was het !! Heel makkelijk en leuk om te maken. Wordt erg goed begeleid, kan met medewerker chatten voor vragen. Was er heel erg blij mee…bedankt!!!

• Hoe waren de reacties op het boek? Erg positief

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.