Laden reviews...
248 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Gebruikers prijzen de intuïtieve opzet en het delen van de vragenlijst. De sjablonen zijn gevarieerd en de kwaliteit is hoog. De levering verloopt doorgaans probleemloos en de klantenservice wordt als zeer behulpzaam ervaren. Het platform biedt waardevolle en persoonlijke herinneringen.
Mijn Vriendenboekje werkt super makkelijk, voor iedereen goed te doen. Een absolute aanrader om je vrienden of familie mee te verassen.
Razend enthousiast
9 September 2026
Carlijn
Dinxperlo
Het vriendenboekje is niet alleen prettig om te ontvangen, maar ook iets waar je nog jarenlang met plezier in kunt terugbladeren.
Zeer positief
8 September 2026
Harly
Utrecht
Super gemakkelijk! En erg leuk om te geven. Compliment voor Melissa en haar collega’s voor vlotte reactie in de chat en mail. Een duurzaam cadeau voor speciale gelegenheid!
Hoe waren de reacties op het boek?
Geweldig! Vooral de jarige was ontroerd
5 September 2026
Marijke
Beetsterzwaag
Mooi boekje geworden. Niet goedkoop.
4 September 2026
Tieneke
EMMEN
Heel fijn om op deze manier gemakkelijk met de input van vele anderen een mooi en netjes afgewerkt cadeau te kunnen maken. Het systeem werkt super en ben ook zeker te spreken over de netheid van de uitwerking.
Louter positief
4 September 2026
Alexander
Hoeven
Heel handig in gebruik door gebruik te maken van persoonlijke inlog link. Door ontwerper gemakkelijk tekst en foto's aan te passen. Het is een uniek en leuk naslagwerk geworden dat zeer gewaardeerd werd bij onze pensionado.
Ontzettend leuk
2 September 2026
Loes
Born
Voor het eerst een vriendenboekje gemaakt voor een collega die met pensioen ging. Je kan best veel aanpassen. De vragen kan je aanpassen naar eigen inzicht. Ook als er vragen niet ingevuld worden zijn ze niet zichtbaar in de pagina. Het enige nadeel is dat de foto's niet te groot mogen zijn. De fotovakjes zijn best klein bij de pagina's. Echt bedoeld voor een pasfoto. Sommige foto's pasten er niet in. Ook de link versturen en het invullen ging hartstikke makkelijk. Ik heb geen vragen gehad over hoe ze het moeten doen met invullen.
31 August 2026
Jo
Zwartewaal
Het boek werd gemaakt voor de verjaardag van mijn vriendin, die werd 50. Als cadeau geven.
30 August 2026
Ingmar
Alkmaar
An sich is het concept goed, kwaliteit van het boekje zelf is top. Niets op aan te merken. Normaal gesproken knip en plak ik zelf digitaal tot een vriendenboekje, maar bij gesprek aan tijd biedt Mijn vriendenboekje uitkomst. Één keer de vragen bedenken, iedereen vult in en daar waar niet wordt ingevuld, worden de vragen en antwoorden evenredig over de pagina's verdeeld, waardoor het een mooi geheel wordt. Ook het bedankje wat je nadien aan iedereen kan sturen, is over na gedacht. Maar, een aantal verbetersuggesties: In de inleiding kun je geen verschillende lettertypen gebruiken. Dat is jammer, want door tekst bv cursief, onderstreept, dikgedrukt of ander lettertype te kunnen doen, krijg je wat dynamiek in je tekst. In de inleiding en op de persoonlijke pagina's zijn alleen vierkante foto's mogelijk. Meer keuze in fotoformaten zou de opmaak aantrekkelijker maken. Op de fotopagina's kun je foto's niet uitlijnen met elkaar. Hulplijnen of een raster zouden uitkomst bieden. Houd er wel rekening mee dat de kosten snel kunnen oplopen. In ons geval kwamen we uit op ruim €70, afhankelijk van het aantal deelnemers en fotopagina's. Dat bedrag liep sneller op dan verwacht en verraste me eerlijk gezegd wel. Al met al een mooi product dat veel tijd bespaart, maar waar op het gebied van opmaakmogelijkheden nog winst te behalen valt. Oja, en jammer dat we een misdruk kregen. Gelukkig werd met excuses en zonder problemen een nieuwe voor opgestuurd. Helaas wel net te laat voor de verjaardag :(
Beveelt niet aan
Heel positief
29 August 2026
Anoniem
Anoniem
De website is eenvoudig te gebruiken. Goede en snelle service. En een prachtig resultaat! Ontzettend tevreden; zeker een aanrader!
29 August 2026
S.
D.
Het is makkelijk aan te maken en voor de deelnemers om in te vullen. Ook het uploaden van foto’s gaat makkelijk. Uiteindelijk een heel mooi boekje geworden, wat er mooi en zorgvuldig gemaakt uitziet. Top!
Hoe waren de reacties op het boek?
Ontroerd en heel erg blij mee.
25 August 2026
Edith
's-Hertogenbosch
Ik vond de reactie van de ontvanger van het familieboek echt goud waard. Het maken van dit persoonlijke boek was heel gemakkelijk doordat de vragen al bekend waren en he heel makkelijk foto s kon toevoegen. De vragen waar je uit kan kiezen waar persoonlijk en volop keuzes waardoor je een echt mooi familieboek kon maken. De link toesturen aan de familieleden ging goed ook voor digibeten was het invullen en creëeren een makkie. Het eindresultaat was top. De prijzen zijn heel billijk voor product wat je krijgt. Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze website als ik een mooi persoonlijk cadeau wilt geven.
Boek vol Herinneringen
Hoe waren de reacties op het boek?
De ontvanger was tot tranen toe geroerd.
25 August 2026
Monique
Lisse
Gemakkelijk te gebruiken met uitnodigen van mensen en eigen inlog per persoon. De vragen uit het vriendenboekje kun je aanpassen. En het belangrijkste, de ontvanger vond het een fantastisch cadeau.
Geweldig!
21 August 2026
Thamara
Leeuwarden
Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Er zijn wat standaard vragen maar daarnaast is er voldoende ruimte om eigen vragen in het boekje te verwerken of gebruik te maken van een aantal voorbeeldvragen. Ik ben fan en heb inmiddels meerdere boeken mogen organiseren voor collega's die afscheid nemen.
Boek vol Herinneringen
Enthousiast!
20 August 2026
Esther
Schalkwijk
Je kan het boekje makkelijk in elkaar zetten en zodra je betaald hebt krijg je het super snel binnen.
Enthousiast
19 August 2026
S
Rotterdam
Dit cadeau heb ik nu al 4 keer gerealiseerd voor een vriend/familielid/collega en wordt altijd enorm positief ontvangen. Zo persoonlijk om te geven met mooie verhalen van dierbaren. Ik zeg: doen!
Hoe waren de reacties op het boek?
Altijd super super super!
14 August 2026
Roos
Buren
Elk jaar weer een fantastische herinnering aan een geweldige schoolklas waar iedereen enthousiast op reageert.
Lovend
12 August 2026
Karin
Heerenveen
De site is super gebruiksvriendelijk en je hebt best veel keuze om een mooi boekje te maken. Wanneer je klaar bent is het ook snel geregeld en ontvang je het zeer op tijd. Het eindresultaat is fantastisch en word ook zeker gewaardeerd door diegene die het heeft gekregen
Hoe waren de reacties op het boek?
Geweldig iedereen vond het zo’n leuk idee
11 August 2026
natascha
Deventer
Makkelijk te maken en super leuke, waardevolle herinnering voor later!
Super leuk!
10 August 2026
E.
Sevenum
De boekjes zien er prachtig uit, het is makkelijk om mensen uit te nodigen en om pagina's toe te voegen. Het redigeren van de teksten vond ik omslachtiger, dat zou nog wat eenvoudiger kunnen misschien. maar in zijn geheel is het een mooi boekje geworden, waar de ontvanger vel plezier van heeft.
Positief
10 August 2026
Ingrid
Amsterdam
Goede uitleg op de site over hoe het werkt, fijn dat er ook voorbeelden bij staan. Als je iets niet weet kun je gebruik maken van de chat. Hierop wordt steeds heel snel gereageerd. Ik heb het maken van het Vriendenboek als erg makkelijk ervaren en vond het een ontzettend leuk en origineel cadeau om te geven. Enige tip die ik heb: het zelf kunnen ontwerpen van een kaft. Nu moet je verplicht kiezen uit een aantal voorbeelden.
Hoe waren de reacties op het boek?
De ontvangster (pensionado) van het Vriendenboek was erg verrast en blij en is nog steeds aan het nagenieten.
31 July 2026
Monique
Zeist
Duidelijke informatie, goede afspraken en prima volgens afspraak ook geregeld. Het boek ziet er mooi uit! Heel tevreden Ook het feit dat er veel mogelijkheden waren ( bijv toevoegen of weglaten van vragen, extra bladen).maakt het boek heel persoonlijk
Hoe waren de reacties op het boek?
Voor onze dochter een complete verrassing, iedereen heeft met plezier meegewerkt aan het boek en vonden de vragen leuk
31 July 2026
Peet
Maessen
Mijn ervaring was heel goed. De kwaliteit van het boekje is mooi. De service was ook heel goed. Ze waren erg oplettend en meewerkend.
heel leuk!
26 July 2026
farah hofland
den haag
Mijnvriendenboekje.nl
Mijnreceptenboekje.nl
Boek-vol-herinneringen.nl
Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag