Mooi resultaat Groep 8 boekjes

Boekjes zijn heel mooi geworden. Snel geleverd.

• Hoe waren de reacties op het boek? Positief

Snelle service! Handig om in te vullen.

• Hoe waren de reacties op het boek? Super

Wij komen altijd terug

Jullie vriendenboek is een terugkerend afscheidscadeau als een collega weggaat., net omdat het altijd leuk, mooi en ontroerend is.

• Hoe waren de reacties op het boek? Altijd blij

Makkelijk en persoonlijk

Een super makkelijk proces, snelle antwoorden op vragen en een prachtig resultaat!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Top!

Top cadeau en een top service

Hele leuke reacties gehad op het boekje en het idee. Helaas kwam mijn boek aan met een flinke beschadiging. Gemaild met foto's waarop ik gelijk een nieuwe kreeg toe gestuurd. Toppers

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Top, leuk, ahhh lief

Mega leuk en creatief ontworpen!

Het is een super leuk en authentiek cadeau!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen vond het leuk!

Geweldig eenvoudig!!

Ik was een beetje bang voor onduidelijke foto's (eerder gezien in een boekje van jullie), maar dat komt doordat de mensen geen goede foto aanleveren. Als de vormgeefsters dit zien, zou ik het zeker melden aan de klant (tip!!). Ik heb er als initiatiefneemster zelf goed op gelet en het resultaat is geweldig! Dus ga zo door.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super!

Vlot proces, mooi product

Het invullen was heel vanzelfspreken en alles verliep heel voorspoedig. De uitkomst is leuk geworden!

• Hoe waren de reacties op het boek? Positief

Een onvergetelijk cadeau voor de ontvanger

De jarige was enorm blij met het vriendenboekje, alle mooie woorden vond zij heel ontroerend. Het boekje is makkelijk te maken en ziet er prachtig uit. Het enige onhandige is dat je de foto's op de fotopagina zelf moet uitlijnen, het kost veel tijd om de zijkanten gelijk te laten lopen. Het zou heel fijn werken als de website automatisch de foto's mooi indeelt, zoals dit ook bij digitale fotoalbums kan.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? De ontvanger was heel blij!

Mooi persoonlijk cadeau voor bijzondere gelegenheid

Als je een persoonlijk cadeau wilt geven met meerdere personen, is het maken van een online vriendenboek een goede oplossing als iedereen over het land verspreid woont en je vooraf aan de gelegenheid het cadeau klaar wilt hebben.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Er werd gretig in gebladerd

Top product en cadeau!

Wat ik fijn vond was dat iedereen het felicitatie boek zelf online kon invullen. Vragen werden snel beantwoord. Het was heel leuk om er een geboortekaartje en extra foto pagina’s aan toe te voegen. Mijn moeder moest er even voor gaan zitten toen ze het boek open sloeg. Schot in de roos! Het is een mooi herinneringen boek geworden ♥️ dank jullie wel!

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mijn moeder is er heel blij mee!

Super leuk

Wel jammer dat je de eerste vragen niet kan aanpassen . Maar voor de rest echt top super leuk om te geven.

• Hoe waren de reacties op het boek? Ja geweldig

Wat een gaaf kado, fijne software en top service

Wat is dit goed gelukt! Ik ben super blij met het resultaat! Vrienden en familie konden gemakkelijk iets aanleveren. Variërend van heel veel effort tot een gemakkelijke bijdrage in een paar minuutjes. En alles zag er even gaaf uit. Heb 21 foto pagina’s toegevoegd van alle delen uit het leven en bij elkaar is het echt een grandioos boekwerk geworden. Een lifetime aan memorabele momenten. En ook de levering was zeer snel. Direct antwoord op m’n vragen. Echt geweldig bedrijf en product! Dank!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!

Prachtig vriendenboek

Wat een mooi concept! Handig dat je een vragenlijst kan kiezen op thema en deze vervolgens naar wens kunt aanpassen, eventueel met behulp van voorbeeld vragen. Vervolgens is de vragenlijst makkelijk te delen met anderen. Ook de mogelijkheid van extra fotopagina's met of zonder extra tekst en stickers is een mooie toevoeging, net zoals de jaartallen met leuke feitjes. De sjablonen waar je uit kunt kiezen zijn ook mooi en divers. Het papier is van stevige kwaliteit. Levertijd ook prima. Een heel persoonlijk kado!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Zeer positief, beetje emotioneel, verrast

Zeer gewaardeerd cadeau

De ontvanger is enorm blij met het vriendenboek. Het was gemakkelijk samen te stellen, rond te sturen met een linkje en het eindproduct ziet er prachtig uit!

In één woord: Geweldig!

Voor de 50e verjaardag van mijn schoonzus hebben we een vriendenboek gemaakt. En wat is dit een geweldig en makkelijk concept, met een prachtig resultaat. Met een link die via WhatsApp gestuurd werd, kon iedereen het invullen. En zonder dat ik verdere moeite hoefde te doen, ontstond hieruit een mooi afgedrukt boek, dat door alle grappige, mooie en lieve woorden een ontzettend waardevol cadeau is geworden. Bedankt hiervoor!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Echt ontzettend positief!

Makkelijk om een creatief en orgineel cadeau te geven

Het maken van het vriendenboekje ging vrij makkelijk. Het maken van de foto pagina’s kostte meer tijd en precisie. Vooral het uitzoomen ging vaak niet in 1 keer. Het hangt ook heel erg van de foto’s af. Sommigen waren al uitvergroot. Het beste werkte nog als mensen van tevoren een fotocollage hadden gemaakt van hún foto’s, die kon ik in 1 keer als vierkant op het blad plaatsen. Het enige minpuntje was de bezorging. Het werd te laat bezorgd. Het zou 2 dagen duren maar zo kort doet de post er tegenwoordig niet meer over. Ik kreeg bericht dat het zaterdag bezorgd zou zijn, maar dit was pas op vrijdag, 6 dagen later. Te laat voor de verjaardag helaas. Kun je niet ergens aanklikken dat je het boekje kan ophalen bij een ophaalpunt van Post. NL ?

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Weet ik nog niet.

Om mooie herinneringen te delen

Super leuk om te maken voor vrienden, collega's etc, maar nog leuker om te krijgen. Iedere keer weer is de ontvanger er super door verrast en blij mee.

• Wat voor boek heb je gemaakt? Boek vol Herinneringen
  • Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? verrast en super leuk

Zeer gebruiksvriendelijk

Het was makkelijk in te vullen aan de hand van de stappen. Heel eenvoudig te maken ook. En met een heel erg leuk resultaat!

• Hoe waren de reacties op het boek? Waanzinnig leuk

Makkelijk en zo leuk

Het was heel makkelijk de vriendenboekjes te maken. De service was ook geweldig, alles wat we wilden was zo geregeld. Ook het drukken en versturen ging super snel, we hadden alles in no time binnen. Het zag er in het echt nog beter uit dan op de computer. Echt een super site en een super leuk kado voor mensen.

• Hoe waren de reacties op het boek? Puur Enthousiasme

Het is een erg gebruiksvriendelijke site. En het is een heel mooi boek geworden. Stevig papier en een mooie kaft. Snelle levering. En de ontvanger vindt het een fantastisch kado.

• Hoe waren de reacties op het boek? Super enthousiast

Wat een geweldig briljant kado!!!

Een collega tipte Mijnvriendenboekje.nl aan me voor het maken van een afscheidskado voor een andere collega. Ik ging het uitproberen met het idee 'is het nix dan is het nix' toch? Maar het was zéker niet nix!!! Het resultaat is een prachtig vormgegeven, visueel spectaculair en inhoudelijk geweldig boekje geworden! Het was bijzonder te zien hoeveel werk de deelnemers ervan hadden gemaakt. En als er geen gebruik was gemaakt van de 2 fotoplekken pp, dan zette vriendenboekje er zelf een mooi plaatje in. Onze collega is enorm verwend met een liefdevol ingevuld en gemaakt boekje dat, na inkijken, altijd een lach op haar gezicht zal toveren! 1 tip: als een deelnemer zijn/haar pagina vult en halverwege opslaat om later verder te gaan, wordt er een nieuwe 'vriend' aangemaakt. Het lijkt dan dat de pagina niet is gevuld, maar als je scrolt vind je zijn/haar naam nog een keer, nu met de gevulde pagina. Wellicht het vriendenboekje.nl dit reeds aangepast, zo niet, dan ben je getipt;-)

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? de ontvanger en de deelnemers vonden allen het boekje geweldig!

Leuk aandenken voor speciale gelegenheid!

Ideaal om een gezamenlijk aandenken te geven terwijl iedereen verspreid over Nederland en buitenland woont....

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Positief! Het boek is gretig doorgebladerd...

• Service

Leuke en fijne manier om iets persoonlijks te maken!

Het was eenvoudig om iedereen uit te nodigen en daarna het boekje zelf nog bij te werken waarnodig.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.