Pluspunten

Makkelijk in te vullen, ook op mobiele telefoon. Goede kwaliteit. Mooi ingepakt als cadeau.

2 deelnemers hebben geklaagd dat de website tijdens het invullen uitviel (onduidelijk of dit aan internet connectie lag). Het zou fijn zijn als je het eindresultaat online kunt bekijken voor bestelling, het was niet mogelijk de ingevulde pagina's als eindresultaat te zien (behalve bij de fotopagina's).

Pluspunten

geweldig concept! makkelijk in gebruik. mooie vormgeving.snelle levering

Pluspunten Prima programma, geen bugs, gebruiksvriendelijk. Op tijd geleverd. Vragen werden via de chat meteen adequaat beantwoord. Leuk dat je je eigen vragen kan toevoegen. Eindproduct ziet er netjes uit en voelt solide aan.

Pluspunten

Zeer snelle reactie op vragen. De verpakking is al een feestje om te geven en het boekje zelf is ook erg mooi vormgegeven en van hele goede kwaliteit!

Pluspunten

Superleuk boekje, cadeau 21 diner voor mijn dochter. Vooral de communicatie verliep goed, bij vragen krijg je snel en persoonlijk een reactie.

Pluspunten

Ik kwam dit leuke initiatief pas laat tegen op internet voor een vrijgezellenfeestje. In overleg met het team van het vriendenboekje was het echter geen enkel probleem om er een "spoedje" van te maken met als resultaat een super enthousiaste vrijgezel! Ook leuk dat je als beheerder van het boekje achter de schermen kunt meelezen bij iedereen.

Klein minpuntje, met een grote groep vrienden wordt het boekje iets aan de prijzige kant.

Pluspunten

Een heel makkelijk systeem.

De pagina op mijn mobiel was niet altijd even goed.

Pluspunten

Heel erg leuk cadeau om te geven! Alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Iets meer eigen inbreng. De vragen voor in het boekje zijn allemaal standaard, je kan hier niet zelf een vraag bedenken.

Pluspunten Per direct antwoord op vragen die online gesteld werden. Veel mogelijkheden om receptenboek zo aan te passen dat het echt iets persoonlijks wordt. Levering was ruim voor afgesproken datum! Verbeterpunten Keuze uit verschillende formaten v.w.b. het receptenboekje.

Pluspunten

Het werkt echt super! Het gebruik is erg makkelijk en je krijgt echt waar voor je geld. De kwaliteit is ook super, echt een aanrader!

Pluspunten

Leuke stijl, mooie presentatie

De kwaliteit van afdrukken zou nog iets beter kunnen, de kleuren waren wat licht

Pluspunten

Wat een gaaf boekje hebben we mogen ontvangen, top gemaakt!

geen

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier van het samenstellen van een zeer persoonlijk kado. Het eindproduct is van goede kwaliteit.

Kleine verbeterpunten - Boekstijl 6 gekozen in het roze, maar dan is enkel de buitenkant roze, de binnenzijde is nog steeds blauw. - Bij het aanmaken van de lijst van deelnemers is het niet duidelijk dat de volgorde van personen op een later moment aan te passen is. Hierdoor heb ik mijzelf verwijderd en opnieuw aangemaakt. -Slechts 3 teksten voor op de buitenkaft te selecteren, het zou mooi zijn wanneer dit met een invulveld gepersonaliseerd kon worden. -Het tasje dat meegeleverd wordt is erg leuk, maar wel wat overbodig door de mooie kadoverpakking die er ook al bij zit. Dan liever de kosten met 5 euro verlagen.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en gemakkelijk te maken. Ontvanger was er erg blij mee!

Pluspunten

Werkt heel makkelijk, goede communicatie en mooie kwaliteit

Pluspunten

Standaardvragen zijn leuk. Designs ook!

Meer mogelijkheden om pagina's aan te passen wat betreft design

Pluspunten

Heel makkelijke website waar alles aan te passen, in te vullen is. Ook het feit dat je verschillende designs kan kiezen is leuk.

Ik vind de prijs nogal hoog als je het, zoals in mijn geval, met 40 mensen invult: 84,75 voor 1 boekje is echt veel. Wellicht kan er een nieuwe staffel bij waardoor de prijs lager kan blijven met zoveel personen. In het vervolg zou ik om de prijs met een hoog aantal personen voor een andere optie gaan (zoals een magazine aanmaken), hoe mooi ik het boekje ook vind.

Pluspunten

Vriendelijke en snelle klantenservice. De website is makkelijk in gebruik.

Pluspunten Erg blij dat op verzoek de levertijd van het boekje werd vervroegd. Die extra service is top en het eindproduct is echt geweldig. Absolute aanrader! Verbeterpunten Een telefoonnummer is misschien handiger dan contact via de app maar het werkte uiteindelijk prima!

Pluspunten

Mooie designs en makkelijk te gebruiken

Pluspunten

Makkelijk te maken. De kwaliteit is goed en de service uitstekend.

Misschien nog meer layouts om uit te kiezen

Pluspunten Werkt goed en het resultaat was super leuk!!!

Pluspunten

snelle en vriendelijke reactie op vragen via de mail.

Pluspunten

Goede service en snellere levering dan aangegeven op de website.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.