Pluspunten

Eenvoudig in te vullen Eenvoudig om mensen uit te nodigen Goede kwaliteit Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super tof idee en fijn dat het online kan. Vrienden uitnodigen gaat simpel.

Bewerkingsprogramma kan beter. Gebruiksvriendelijker.. elke keer een zoektocht om pagina's aan te passen. Foto's lastig in formaat te krijgen, niet heel wendbaar.

Pluspunten

Het eindresultaat is zo mooi; echt een kwalitatief goed stevig boek.

Het eerste gedeelte waarbij je de vragen kan veranderen etc mag iets werkbaarder.

Het maken van een fotopagina werkt niet lekker. Het slepen van een foto in een kader gaat tegengesteld. En de kaders kreeg ik niet in een andere kleur

De fotopaginas had in ertussendoor verwacht was mij niet heel duidelijk of ik dit zelf had kunnen aangeven nu zaten ze allemaal voorin. Als ik n voorbeeld had gezien had ik de hulpvraag kunnen stellen

Pluspunten

- Snelle reactie bij vragen. - Simpel programma. - Het vriendenboekje wordt leuk aangekleed als er bijvoorbeeld geen foto's zijn toegevoegd.

- Duidelijker aangeven wanneer het boekje in de brievenbus wordt verwacht en hoe lang het nog duurt.

Pluspunten

Origineel, handig te gebruiken, overal is aan gedacht

Pluspunten

Prachtige boekjes. Fijn programma en uitstekende service.

Eigenlijk niet

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, makkelijk uitnodigingen te versturen en in te vullen. Mooi uiteindelijk ontwerp, overzichtelijk qua kosten, eenvoudig foto’s te uploaden.

Foto’s verslepen in de fotopagina is lastig, vragen niet meer aan te passen na verzenden uitnodigingen.

Pluspunten

hele goede service via de chat, snel antwoord en ook indien nodig, gelijk de nodige aanpassingne

Zou ik zo even niet gelijk weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen, snellere levertijd dan aangegeven op de site

Misschien kan er een melding van dubbele afbeeldingen komen.

Pluspunten

vriendelijk, meedenkend, benaderbaar

telefonisch lastig te bereiken

Pluspunten

In 1 woord ??!!!; GEWELDIG

Niet

Pluspunten Makkelijk in te vullen, haalbaar, aanpasbaar naar eigen situatie. Mooie uitvoering, met zorg ingepakt, echt een mooi cadeautje. Verbeterpunten Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werk super handig je hoeft alleen een e-mail adres op tegelen en iedereen komt op zijn persoonlijke pagina waar ze de vragen en fotos kunnen toevoegen. Als hoofdpersoon voor het boekje zie je alles wat heel handig is. En als er mensen nog niks hebben gedaan dan stuur je hun een herinnering die ook door hun worden geselecteerd wie er nog klaar zijn dus hoef je zelf ook niet te zoeken.

Per persoon betalen. Nu moet de maker van het boekje achter elke cent aan zou handig zijn als het via jullie loopt. De kosten wat lager vond 70 euro voor een boekje met 40 blz wel erg prijzig.

Pluspunten

Echt een super creatief idee, goede prijs kwaliteits verhouding en mega goede service door chat en telefoon!

Pluspunten

Alles zonder problemen kunnen maken. Het boekje is kwalitatief goed. Toen ik een vraag had, werd ik direct via de chat geholpen. Bedankt!

Het leek me leuk om mijn fotopagina zwart wit af te laten drukken. Helaas zijn de foto's donkerder uitgevallen dan de bedoeling was, terwijl de foto's in kleur wel goed zijn. Daarnaast vind ik het vervelend dat alleen de beheerder fotopagina's kan aanmaken. Ik ben op dit moment met een groot vriendenboek bezig, waardoor ik nu heel veel extra werk erbij heb gekregen om alle fotopagina's van anderen in elkaar te zetten.

Pluspunten

Goed systeem om iedereen zelf zijn/haar deel in te laten vullen in het vriendenboekje... Mooi resultaat!

Ik zou graag meer foto's toe willen kunnen voegen per vriend. Nu staan er bij iedereen twee foto's tussen die niets met die persoon te maken heeft. Waarom zouden dat niet ook persoonlijke plaatjes kunnen zijn?

Pluspunten

Zeer snelle levering en goed gebruiksgemak.

Meer opties om vriendenboek zelf vorm te geven App ontwikkelen

Pluspunten

- Goeie service (meteen antwoord op mijn online vraag). - Duidelijke en makkelijke uitleg van het proces - Veel mogelijkheden - Goeie kwaliteit - snelle levering (binnen 5 werkdagen)

Geen idee

Pluspunten

konden zonder probleem en zonder extra kosten sneller leveren dan de aangegeven leveringstijd!

Pluspunten Onwijs leuk concept, gebruiksvriendelijk en goed bereikbare klantenservice.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.