Het zou prettig zijn als het mogelijk is dat de iniatiefnemer zelf pagina's definitief kan maken. Daarnaast zou ik het ook fijn vinden om de opmaak van het gehele boekje al digitaal te kunnen zien voordat de opdracht tot printen wordt verstuurd

Pluspunten

Alles is duidelijk en overzichtelijk. Goed ook dat de levertijd ruim binnen de 7 werkdagen is!

Ga zo door.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk Boekje, ziet er mooi uit.

De vriendvolgorde is niet helemaal goed gegaan. Ik had het zelf wel leuk gevonden als er de mogelijkheid zou zijn de titel van het boekje aan te passen. Nu was het familieboekje of vriendenboekje, maar ik had er zowel vrienden als familie in staan. Ook zou het leuk zijn als je de fotopagina's ook kris door het boek zou kunnen verdelen ipv allemaal op het eind. Dat je zelf wat meer invloed zou kunnen hebben op het ontwerp, zeg maar.

Pluspunten

Product is gemakkelijk te maken en het eindresultaat is superleuk en degelijk gemaakt! Het boekje is binnen 14 dagen te realiseren en het is gemakkelijk om veel mensen snel uit te nodigen hun bijdrage te maken.

Misschien iets goedkoper...

Pluspunten mooie layout en erg gebruiksvriendelijk Verbeterpunten PDF bestand aanleveren, vaak willen de mensen een kopie van bijv.een recept en dat lukt dan niet. Foto moet je uitsnijden en soms moet er best el veel van af, dat is jammer. Iets groter laten.

Pluspunten

keurige aflevering

prijs per pagina viel erg tegen omdat de eerste indruk werd gewekt € 1,50 uiteindelijk 7,95 En achteraf was onduidelijk dat het bedrijf de pagina's zelf opvulde met drukwerk. Duidelijker communiceren op de site!

Pluspunten Leuk concept, goede uitvoering, fijn dat je veel vrijheid krijgt qua inhoud Verbeterpunten De levering duurde vrij lang

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ontzettend leuk om te kunnen maken en geven

De printkwaliteit icm foto’s kan tegenvallen. Misschien een software toepassen waardoor je hoeveel pixels kan goedkeuren en afwijzen zodat de juiste foto’s erin komen

Pluspunten

Kwaliteit goed, mooi verpakt

Je hebt bij het maken van het boekje weinig of geen beeld van hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Het is een gok. Je moet het doen met plaatjes van voorbeelden.

Pluspunten

Goede kwaliteit, zeer gebruikersvriendelijk, niet opdringerig tussendoor, leuke producten

De kadertjes om de foto's in te plaatsen zijn erg klein, ook op de fotopagina's. Dat is wel jammer en niet iedereen begreep even goed hoe het werkte.

Pluspunten

Geweldig origineel cadeau, hele fijne service en het boek is heel mooi geworden!

Ik zou het oprecht niet weten

Ik vond 2 fotos per pagina weinig. En toen ik zag dat het aangevuld werd met zwartwit fotos van het bedrijf vond ik dat jammer.

Pluspunten

Gemakkelijk en overzichtelijk

Foto's op meer manieren kunnen selecteren door in- en uitzoomen. Kon nu alleen in een vierkant.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik. Hippe boekjes. Leuke vragen.

meer voorbeelden?

Pluspunten

erg leuk geworden, gebruiksvriendelijke site.

De chat ging niet zo goed. Antwoorden kwamen niet of na een uur Alle vragen zouden aanpasbaar moeten zijn. Sommige vragen kunnen pijnlijk zijn. Bv status in de liefde, is niet fijn voor iemand die net weduwe is geworden

Pluspunten

Heel leuk concept. Je hebt genoeg opties om het vriendenboekje te personaliseren. Daarnaast is het binnen 3 dagen geleverd dus eerder dan verwacht. Het resultaat van het boekje is mooi geworden en hoe het pakketje geleverd is, ziet er ook netjes uit. Ik zou het zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Geen.

Pluspunten

Er is echt een mooi boekje gemaakt waar best wat gaten in de aanlevering zaten Snelle levering <5 dagen

Uploaden gaat wel eens mis, waardoor zwarte stukken

Pluspunten

Fijn dat ze zo snel gereageerd hadden op mijn vraag om voor een bepaalde datum te leveren.

Zou leuk zijn moest je zelf een 2e foto uit jullie assortiment kiezen als je er zelf geen hebt. Bijsnijden is nket altijd evident.

Pluspunten

erg gebruiksvriendelijk duidelijke uitleg mooi resultaat levertijd duidelijk en ook correct

titel boekje zelf kunnen aanpassen, nu keuzes maar zou leuk zijn deze zelf te kunnen kiezen

Pluspunten

Geweldig bedrijf en heel mooi product.

Pluspunten

De beheerfunctie en controle functie

Meer keuze in kwaliteit en flexibiliteit

Pluspunten

Ik wilde zeker weten of het boekje op tijd binnen was. Op de chat vroeg ik dat en degene die ik sprak zorgde ervoor dat het direct naar de drukker ging. Het was er zelfs 3 dagen te vroeg! Erg blij mee!

Mogelijkheden om foto’s aan te kunnen passen in het boekje die er standaard ingezet worden.

Pluspunten

Simpel/makkelijk te maken voor iedereen. Creatief Super mooie kwaliteit van het boekje

Misschien leuk als je de kaft zelf kan maken. Dit omdat ik nu een boekje ga maken voor het 1 jarig bestaan van een bedrijf, maar eigenlijk geen passende kaft hiervoor heb gevonden.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.