Pluspunten

Fijne lay-out om mee te werken. Makkelijk in gebruik. Zeer gebruiksvriendelijk! Op tijd geleverd. Kwaliteit erg mooi van boekje.

Pluspunten

Mooie site en mooi eindproduct

Wanneer pagina nog niet is afgerond deze kunnen bekijken als eindredacteur en zelf kunnen beslissen of je de pagina wilt toevoegen.

Pluspunten

Het idee is super leuk!! We hadden een erg krappe deadline, maar ze hebben hun best gedaan om het op tijd te leveren! Super!! Het zijn mooie boekjes (inmiddels meerdere gemaakt). Heel makkelijk in gebruik door de linkjes die je verstuurd. Makkelijk berichten te versturen!

Ga zo door!!

Pluspunten

Mooi ontwerp, makkelijk met grote groepen

Erg duur.

Pluspunten

Het boekje was op tijd gekomen, ook al ging de verzending langer duren dan ik dacht. Boekje was heel mooi ingepakt ook. De bruid was er heel erg blij mee. Mooie kwaliteit van foto's.

Misschien hoe je de foto's van de fotopagina zelf kan indelen ? Bijvoorbeeld kunnen vergroten.

Pluspunten

Vrolijke vriendenboekjes met leuke vragen.

Inkijken mogelijk maken voor alle vrienden. En een overzicht van het boekje met het eindresultaat, voordat het gedrukt wordt.

Pluspunten

Er was iets fout gegaan dit werdt meteen opgelost. Snel antwoord goede service. Bedankt :) Boekje is ook heel mooi geworden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site , leveren snel

Erg prijzig. Ik vind de rindband constructie na ontvangst goedkoop aan doen kijkend naar prijs/ kwaliteit. Zou veel mooier zijn als het wordt ingebonden dus echt een boekje. Jammer dat je zelf niet meer kunt indelen. Je upload extra fotos die vevolgens achteraan worden bijgevoegd. Zou mooi zijn als je daar meer mee kunt slepen/indelen en creatiever te werk kunt gaan. Daarnaast zou ik meer diversiteit willen zien en kunnen toepassen. Als je dit nu met 20 personen doet moet iedereen de zelfde vagen beantwoorden. 20 paginas met dezelfde vragen komt saai over

Pluspunten Goede mail service toen er een vraag was over toevoegen van een medewerker waar het mailadres van was veranderd. Het is voor iedereen makkelijk te gebruiken. Verbeterpunten Kosten zijn wel hoog.

Pluspunten

Zie bovenstaande: eigenlijk alles prima!

Technisch soms lastig te doorgronden, zeker als je net begint.. en wat echt een verbeterpunt is: ik merkte dat sommige collega's het boekje maar niet afrondden... als ik dat checkte begrepen ze daar niks van: dan hadden ze op een symbooltje geklikt op de pagina (jammer dat ik er geen foto van heb gemaakt) dat echt alleen een symbool was, ipv op de juiste knop.. hoop dat jullie weten wat ik bedoel.

Pluspunten

Fantastisch, wat een mooi cadeau om te geven. Zag er 'gelikt' uit.

Pluspunten

Makkelijke site. Mooie boekjes.

Ik kreeg na twee dagen 'pas' antwoord. Ik weet, is netjes, maar net voor opleveren kan het krap zijn. Foto's vierkant uitsnijden is soms lastig. Je weet niet welke andere plaatjes, foto's op de pagina komen. Na vijf boekjes weten we elkaars haarkleur wel:-) Misschien die vragen ook flexibel maken.

Pluspunten Zeer positief en erg prettig geholpen via email. Verbeterpunten Geen verbeterpunten.

Pluspunten Heel gebruiksvriendelijk, mijn hele familie kon er simpel op inloggen. Resultaat is prachtig geworden en leuk ingepakt! Ook snelle reactie op de mail. Verbeterpunten Er zat een fout in de tekst. Misschien dat er een systeem overheen kan draaien op grammatica fouten voordat je definitief gaat drukken?

Pluspunten

De service is echt top. Meedenkend en snel handelend. Erg fijn

Mooi zou zijn dat je op de fotopagina's meer ruimte krijgt om zelf in te delen. Nu kan je er pagina 3 foto's. Vrijheid tot helemaal zelf indelen zou mooier zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Superleuk initiatief, het boekje zelf ziet er ook top uit en de site is erg gebruiksvriendelijk

Ik vind het logisch dat hoe meer mensen er mee doen het boekje ook goedkoper word, alleen niet handig dat ik nergens een prijslijst kon vinden. Alleen een vanaf prijs. Ik had dus iedereen gemaild of ze mee wilden werken, en dat het dan een x bedrag p.p. zou gaan kosten. Maar uiteindelijk deed niet iedereen mee en werd het bedrag dus hoger. Ik had dus graag van tevoren willen weten wat het kost bij elk aantal personen

Pluspunten

Goede service van d helpdesk

Mijn mail beantwoorden over de nota

Pluspunten

Eind resultaat was super

Telefonisch contact zou fijn zijn, chatten ging wat moeizaam

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke invulmogelijkheid van het vriendenboekje, je kunt verschillende stijlen kiezen voor je boekje. Vragen kunnen verwijderd of aangepast worden. Het sturen van herinneringen werkt super fijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afwikkeling was keurig. Boekje was snel klaar

Ik heb inmiddels diverse vriendenboekjes gemaakt maar de volgende keer ga ik toch voor een boekje waar ik meer inspraak heb in de opmaak. Sommigen hadden wat minder tekst, dat zijn uiteindelijk best saaie bladzijden geworden. Daar had ik graag meer foto's bij willen doen of de foto wat groter willen maken. Ook de toegevoegde fotobladzijden had ik graag zelf gevuld. Dan had er eventueel ook tekst bij gekund. Het boekje is heel leuk geworden maar ik denk dat hij nog veel leuker had kunnen zijn. Dat is voor de maker best jammer

Pluspunten Leuk dat je zelf de vragen kunt aanpassen en iedereen tussendoor zijn recept op kan slaan en dan op een ander moment verder kan gaan.

Pluspunten

Leuk concept en makkelijk te gebruiken. Fijn dat je een eigen stijl boekje kan kiezen en eigen vragen kan toevoegen! Het cadeau was goed verpakt/bezorgd.

Er was 1 iemand die de pagina niet goed had bevestigd. Hierdoor kon zij uiteindelijk niet mee in het boekje. Dit lag meer aan haar dan bij jullie maar ik vond het jammer dat ik er niet voor kon kiezen om dr pagina er alsnog bij te doen.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.