Pluspunten

Ga voor de 5e keer een vriendenboekje bestellen voor een collega dat afscheid neemt. Waardevolle herinnering!

Ga zo door!

Pluspunten

heel gemakkelijk om het boekje te maken

Pluspunten

Gevarieerd, print kwaliteit uitstekend en eenvoudig om vrienden toe te voegen cq verwijderen.

De lay-out per deelneer kunnen aanpassen met stickers, lettertype, kleur etc.

Pluspunten

Resultaat is naar verwachting

Pluspunten

Een heel leuk cadeau idee met een snelle service!

Opnemen van emoticons in het boekje

Pluspunten

Makkelijk Degelijk Snel Mooie Herinnering

Pluspunten

Heel snel

Er was mij iets beloofd en is men helaas vergeten *een aantal extra lege pagina's

Pluspunten Direct contact via chat, snelle levering, goede kwaliteit Verbeterpunten Als dit mogelijk is een paginaoverzicht na invullen recept

Pluspunten

Je wordt super goed begeleid en ideaal dat je tussentijds de pagina op kan slaan. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en de standaard mails naar de uitgenodigeden met de mogelijkheid van t geven van een deadline. Ook hoe het is verpakt is erg leuk gedaan.

Het is eigenlijk jammer dat er standaard allemaal foto's in het boekje komen die we niet zelf hebben uitgekozen. Ik zou de optie geven om meer foto's zelf toe te voegen. Verder zou het fijn zijn als je in 1x een lijst kan importeren met emailadressen die je uit wil nodigen. Als je dan veel uitnodigingen wil versturen hoef je ze niet 1 voor 1 toe te voegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg mooi en leuk resultaat

Oploaden van de foto’s en dan t uitsnijden vind ik moeilijk gaan op n IPAD!

Pluspunten

Echt en waanzinnig cadeau! Al veel vriendinnetje blijgemaakt tijdens vrijgezelle of babywhower.

Pluspunten

gebruiksvriendelijk, prachtig resultaat, snelle aflevering

Pluspunten

Prachtig resultaat, superleuk kadootje!

Snellere klantenservice, duidelijkere communicatie over spoedverzending en termijn.

Pluspunten

Echt zoooo leuk geworden. Helemaal wanneer er geen foto's zijn geüpload door degene die de vragenlijst heeft ingevuld, wordt het zo leuk opgevuld dat het net is of het zo hoort.

Het was mij niet helemaal duidelijk hoe de fotopagina's eruit kwamen te zien. Wellicht is het mogelijk om een soort preview van het boekje te sturen als deze door jullie is opgemaakt en voordat deze naar de drukker gaat.

Pluspunten

Het systeem werkt gewoon super handig en op vragen wordt altijd snel geantwoord.

Eigenlijk heb ik die geen!

Pluspunten

Het resultaat was zeer leuk, boven verwachting!

Tijdens het maken, zie je niet hoe het wordt. Als je extra fotopagina's doet, kun je er alleen drie foto's opzetten en heb je echt geen idee hoe dit eruit komt te zien. Ook kun je niet kiezen wat de volgorde moet zijn, wel van de vrienden, maar bijvoorbeeld niet of er fotopagina's tussendoor moeten. Dit moet je 'loslaten" en er op gokken dat het leuk wordt.

Pluspunten

Leuke boekjes, Fijn dat je vragen aan kan passen en dat de beheerder alles bij kan houden.

Misschien 1 variant boekje waarbij je het ontwerp helemaal zelf kunt maken. Of in ieder geval waar je zelf de extra foto's in kunt delen ipv dat er bijvoorbeeld klompen staan of iets dergelijks

Pluspunten

Gebruikersvriendelijk, leuk en mooi resultaat, snelle en goede service, behulpzame en aardige medewerkers!

Sommige mensen vergeten de vragenlijst af te sluiten en het zou fijn zijn als de organisator daar ook iets mee kan i.p.v. pas als de lijst afgesloten is. Als je het met z’n allen betaald prima, maar als je het alleen betaald is het wel prijzig.

Pluspunten

Top! Echt al aantal vrijgezellen-feestjes opgeleukt met dit aandenken.

Pluspunten

Ik had zelf een klein foutje gemaakt met het maken van het boekje en kwam er pas achter na bestellen. Gelukkig werd ik snel een heel vriendelijk geholpen om dit alsnog op te lossen! Blijer kon ik niet zijn!

Was niet duidelijk hoe ik de volgorde van de deelnemers kon veranderen

Pluspunten

Super leuk concept! Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk programma Lay out ziet er super uit!

De totaalprijs is toch wel een hoop geld!

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.