Pluspunten

Overzichtelijk, leuke style

Bij elke pagina staat er: deze pagina wordt nog opgemaakt in de door jou gekozen boekstijl. Ik verwachtte door deze zin dat ik na dat alle pagina's klaar waren er een opmaakpagina naar voren zou komen.. Wat niet zo is, aangezien dat 1 van de eerste stappen is..

Pluspunten

Ziet erg gewoon super mooi uit!

Dat je de fotopagina's kunt in zien en dus zelf in vlakken kunt indelen.

Pluspunten

prima service

geen

Pluspunten

Zeer mooie en goede kwaliteit van het vriendenboekje.

Pluspunten

Helemaal blij met deze site en deze mogelijkheid! Op vragen zeer snelle reactie en veel is mogelijk. Wij zijn er erg blij mee wat we hebben gekregen (mijn trouwboekje) en we denken dat het bruidspaar er ook erg attent mee zal zijn, veel dank!

Pluspunten

Goede en snelle chat service

Jammer dat je niet echt een eindresultaat kunt zien zodat je weet hoe de stijl, foto's en vragenlijsten er gezamenlijk uitzien voordat je besteld, best een risico voor best een duur boekje

Pluspunten

Goede kwaliteit, mooie lay-out, snel via internet alles te regelen en gebruiksvriendelijk.

Geen verbeterpunten tegengekomen.

Pluspunten

- Super duidelijke website - Het maken van een vriendenboekje is heel simpel maar toch persoonlijk - Goede klanten service. Toen iemand een lijst met email adressen per ongelijk aan de klantenservice had gemaild in plaats van naar mij kreeg ik een lief mailtje met het bestand van de email adressen van de klanten service! TOP!

De mensen die je hebt uitgenodigd maar die niks hebben ingevuld worden niet automatisch verwijderd als je het boek wil gaan afdrukken. Dit heb ik allemaal handmatig moeten doen, wat in mijn geval veel werk was omdat het over bijna 100 mensen ging. Misschien dat ze dit kunnen aanpassen want het is ook raar dat je zou moeten betalen voor die mensen die niet eens in het boek komen omdat ze niks hebben ingevuld.

Pluspunten

Erg goede service!

Pluspunten

Super service.. foutje in boek.. kosteloos aangepast en nieuw boek ontvangen.. top.. leuk boekje trouwens

Pluspunten

Goede chatservice. Overzichtelijk website, makkelijk om te maken

Als je boekje maakt, dan zien de pagina's er nog niet zo leuk uit. Ook de foto opmaak pagina's zien er bij het maken niet zo leuk uit. Foto's niet even groot. Heb hierover gechat en toen is mij uitgelegd dat dit goedkwam En dat was ook. Maar misschien kan dit anders gedaan worden in de toekomst?

Pluspunten

Keurige levering

Ik zou bij een ander thema van een boekje, in dit geval afscheid collega, een andere titel voorop willen hebben. dus geen vriendenboekje, maar iets van collegaboekje

Pluspunten

- het meest persoonlijke cadeau - hip & toegankelijk - voor ieder wat wils (qua ontwerp) - goed vindbaar online - uniek fantastisch concept - leuke prijsjes - vernieuwend - actief ook op sociaal media - fijne service

Pluspunten

Bij vragen over het boekje werd ik meteen geholpen en het was ook zinvol. Ik heb mijn boekjes met spoed laten bezorgen, omda het nodig was. Fijn dat dit ook mogelijk was.

Geen! Het is wel een beetje aan de prijzige kant..

Pluspunten Ik vond het superhandig dat je kon chatten bij vragen. Er werd meteen gereageerd ook in de avond Verbeterpunten Ik vond de prijs wel aan de hoge kant, 77 euro voor een receptenboekje is best veel.

Pluspunten

Reageren snel. Duidelijke communicatie en snelle service.

Pluspunten

Het eindresultaat was heel mooi, prachtige lay-out, boven verwachting, en mooi ingepakt. Ook de service vond ik super: zelfs op zondagmiddag werd via de chat mijn vraag beantwoord. En op mijn verzoek werd het boekje extra snel gemaakt en verzonden.

Ik miste een importfunctie voor de emailadressen. Nu moest ik 120 emailadressen 1 voor 1 met de hand invoeren. En de automatische reminder voor het invullen van het boekje voor de deadline, kwam voor mij als een onaangename verrassing. Want ik had net zelf een reminder naar iedereen gestuurd. Het kwam nogal stalkerig over. Verder vond ik de site heel gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

Mooi product, snelle levering, aankleding erg leuk (inpakmogelijkheden).

Kost veel tijd om alle mailadressen en namen in te vullen als je veel mensen wilt uitnodigen... Is er een makkelijkere manier?

Pluspunten

Wat een leuke, handige site en een goede service! We hebben al twee familieleden heel blij gemaakt met een supermooi vriendenboekje. Niets dan positiviteit over dit bedrijf!

Pluspunten

+ makkelijk in te vullen door vrienden + goede en mooie kwaliteit + vlot & goed geleverd

- miss meer voorkanten/layouts

Pluspunten

Je word snel geholpen als je een vraag hebt. En het is een heel mooi geschenk. Kwaliteit is echt super mooi, er zit ook heel mooi verpakt en een extra verpakking omheen. Ben zeer enthousiast

Het is dat ik de beoordelingen heb gelezen maar daardoor wistik dat op het pakketje al stond dat het een vriendenboekje was. Heb hem daarom bij mij thuis laten af leveren, dat raad ik iedereen sowieso aan!

Pluspunten

Super leuk en mooi cadeautje!

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.