Pluspunten

Heel fijn dat er kosteloos een spoedbestelling kon worden gemaakt, ook een zeer mooi vriendenboekje!

We hadden het vriendenboekje met niet zo veel vrienden gemaakt, dus het boekje was niet zo dik. De ringen waren iets te groot voor het dunne boekje.

Pluspunten

Toen ik aangaf dat de bestelling haast had en optijd binnen moést zijn, werd hier rekening mee gehouden en had ik het boekje binnen no-time binnen! Ook het contact daarover met de klantenservice verliep erg prettig. De keuze uit stijlen i.p.v. zelf ontwerpen is ook fijn, dat scheelt veel tijd & moeite.

Misschien iedereen die in het boekje schrijft, de mogelijkheid geven om het hele boekje in te zien i.p.v. alleen hun eigen pagina...

Pluspunten

Ik werd erg goed geholpen bij alle vragen, en er was veel flexibiliteit !

Ga zo door

Pluspunten

leuk boekje, leuke geschenkverpakking. Lay-out van het boekje is leuk gedaan en per boekje anders.

Ik vind de prijs behoorlijk hoog. je ziet de uiteindelijke lay-out pas als je het boekje in handen hebt. Ik vond de keuze voor het boekje daarom lastig, je kiest 'de kaft' terwijl de binnenkant bij alle boekjes anders is.

Pluspunten

Snel reactie bij vragen Denken mee Eenvoudig om een boekje te maken

Pluspunten

Snel, makkelijk om met hele klas te doen omdat het online kan ( het invullen via link)

Misschien na invullen laten zien hoe het er uit komt te zien, nu zie je het pas als je boekje daadwerkelijk thuis hebt.

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken en snelle service!

Pluspunten

Goede service, mooie kwaliteit

Misschien dat het ook mogelijk wordt om een extra exemplaar digitaal te bestellen? Vooral bij een afscheidsboekje voor de meesters en juffen is dat leuk. Qua gebruiksvriendelijkheid vind ik het als beheerder soms wat omslachtig. Na het nakijken van andermans tekst moet ik via mijn account om weer bij het overzicht te komen. Verder is het misschien handig om een melding te krijgen wanneer de kwaliteit van de foto niet aan de eisen voldoet zodat er geen onscherp beeld in het boekje komt.

Pluspunten

De site is erg gebruiksvriendelijk en toegankelijk!

Wij hadden niet heel veel bladzijden in ons boekje, de ring is dan wel erg groot dat is erg jammer.

Pluspunten

Duidelijke instructie

Pluspunten

Super in alle opzichten: gebruik, flexibiliteir in product, service & prachtig eindproduct. Het vriendenboekje is zo mooi aangeboden & ontvangen! Dank!

Pluspunten

We hebben een vriendenboek gemaakt voor onze directeur die het bedrijf na 17 jaar gaat verlaten. Alle collega's kregen zo op een makkelijke en toegankelijke manier de mogelijkheid iets over hem te zeggen en herinneringen te delen. Relatief weinig werk voor de initiator. Het eindresultaat is prachtig en kwalitatief goed geworden. Een mooi aandenken voor hem!

Het is al gemakkelijk maar het zou nog gemakkelijker zijn als je een complete maillijst in 1x zou kunnen toevoegen. Nu moet je nog ieder mailadres stuk voor stuk invoeren. Ook ergens duidelijker communiceren dat je alleen betaalt voor de genodigden die ook echt iets toesturen en dat je bij het uiteindelijke bestellen diegenen die niets hebben ingeleverd moet verwijderen.

Pluspunten

Ik heb een paar keer contact gehad via de chat en ben echt super geholpen. Ik kreeg vrijwel meteen antwoord op al mijn vragen en kon aangeven dat ik de extra fotopagina's op een andere plek wilde in het boekje

Pluspunten

Super vriendelijk, snelle service, snelle reactie op vragen.

Jammer dat de foto's bepaalde verhouding (vierkant) moeten

Pluspunten

Snelle service Snelle reactie op de chat Goed geholpen, gezien we haast hadden Super mooi boekje!

Ga vooral zo door

Pluspunten

Leuk origineel product

- in 1x een lijst met emailadressen kunnen kopiëren/plakken voor de uitnodiging - in 1x de volgorde op alfabet kunnen zetten - de vrienden een voorbeeld laten zien van hoe hun pagina eruit komt te zien (achteraf zeiden sommige 'als ik had geweten dat het zo wit werd..')

Pluspunten

Leuk boekje waarbij je je eigen input kunt leveren die je graag verwerkt wilt zien. Er wordt echt werk gemaakt van het eindproduct waardoor het er erg leuk uitziet

Nu wordt er door het bedrijf op iedere pagina een lijfspreuk opgenomen. Nog leuker zou het zijn als iedereen zijn eigen lijfspreuk kan invullen die verwerkt wordt op de pagina van de mensen.

Pluspunten Duidelijke site, alles klopt gewoon!

Pluspunten

Echt heel fijn geholpen, ik had veel vragen over aanpassingen. Alles kon, niets was te veel! Ook heel fijn met de live chat! Daar wil ik jullie ook echt voor bedanken, was erg prettig!

Niet perse voor het bedrijf. Maar soms als je de bladzijdes omslaat bij het boekje dan vouwt de rand dubbel, dit vinden we zonde van zo'n mooi boekje!

Pluspunten

Heel makkelijk om boekje te bestellen en mensen uit te nodigen

Navigeren opende website als besteller is wat zoeken, is biet eenduidig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, makkelijk in te vullen kost weinig tijd

Er werd gevraagd 2 persoonlijke foto's up te loaden. Daarnaast heeft het bedrijf er zelf nog twee plaatjes bij gedaan die totaal niet van toepassing waren op de vriendin voor wie het boekje was. Ik kon ook niet zien hoe een blz uiteindelijk zou worden voordat ik het boek bestelde. Jammer

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.