Pluspunten

Uitstekende service! Zo kon ons boekje met spoed toch nog op tijd geleverd worden. En we kondnen zelfs een losse pagina nabestellen, voor een vriend die niet binnen de deadline zijn bijdrage kon inleveren.

Pluspunten

Het ideale afscheidscadeau voor kinderen op een internationale school. Omdat ik het vriendenboekje door de engelstalige vrienden van mijn dochters wilde laten maken, moest er in het systeem het eea vertaald worden. Daar ben ik super goed mee geholpen.

Jullie zijn nu bezig om het vriendenboekje ook toegankelijk te maken voor Engelstaligen. Ik weet zeker dat er veel mensen in geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld als afscheidscadeautje op een internationale school of internationaal bedrijf.

Pluspunten

Fijn dat ze het boekje wat sneller konden leveren zodat ik het op het feest aan mijn broer kon overhandigen.

Pluspunten

Super leuk idee als cadeau en ontzettend goede service! Heel mooi en zorgzaam samengesteld!

Bij het uploaden de optie krijgen om al de pagina te zien.

Pluspunten

Zeer vriendelijk in het mailverkeer en ze hebben gezorgd dat het vriendenboekje er op tijd was ondanks dat ik wat aan de late kant was met bestellen!

In plaats van thema's die je kan kiezen, vragen die je aan kan klikken om toe te voegen aan je vriendenboek.

Pluspunten Ik ben helemaal tevreden! Snelle levering! Super leuke inpakenvelop bij het boekje! En een linnen tasje. Echt heel goed verzorgd!

Pluspunten

Snel, makkelijk, duidelijk, goede kwaliteit

Pluspunten

Het boekje was erg geliefd! Het meest doorgegeven cadeau op de dag zelf. Het bracht mooie herinneringen boven. De service was zeer goed,via mail kreeg ik direct persoonlijke antwoorden terug.

Ik moest rekening houden met anderhalve week levertijd want het was maar nipt op tijd,maar dit is eerder de schuld van de postbode denk ik. Ik vind de prijs van het vriendenboekje een beetje duur maar het was de moeite waard.

Pluspunten

gebruikersgemak, kosten en flexibiliteit

zou ik zo gauw niet weten

Pluspunten

Het is gewoon een goed kado, punt.

Pluspunten

Zeer goede service!!!

Pluspunten

Mooi boekje, goede kwaliteit. Prettig dat je de vragen zelf aan kan passen. Handig dat je even kan stoppen met invullen en later terug kan.

Aan het einde zie je pas hoeveel je kwijt bent per pagina en omdat het een klein boekje was, was dat meer dan verwacht. Pagina s die gedeeltelijk ingevuld zijn wel af kunnen drukken.

Pluspunten

Superboek geworden, waardevol!

Prijs per pagina best hoog, het boekje wat ik heb laten maken was met <40 pagina's €85,-! Best veel vind ik.

Pluspunten

Hele goede hulpservice, je wordt meteen geholpen wanneer je een vraag stelt in de chat.

Geef aan dat er op de verpakking "mijn vriendenboekje" staat, dan kunnen mensen er aan denken om het op een ander adres te zetten. Mijn boekje was een verrassing voor mijn ouders die het nu al op de verpakking hadden zien staan. Het was alsnog wel een geslaagd cadeau.

Pluspunten

Ze helpen je goed en je kunt er zolang over doen als je zelf wilt.

Telefonische bereikbaarheid zou ik nog fijner vinden. De kleuren in het boekje vind ik wat flauwtjes. Die Mogen veel sprekender zeker als het onze foto's betreft

Pluspunten

Snel, Creatief

Het boekje is te groot voor de binding. Dit zou aangepast moeten worden aan het aantal bladzijden.

Pluspunten

Ontzettend leuk concept. Het boekje werd heel leuk ontvangen!

Ik zou meerdere opmaakpaginas van foto's willen zien. Nu moet je ze uploaden en worden ze niet heel groot. Verder zou ik alle vragen willen kunnen aanpassen

Pluspunten

Als ik een 11 kon geven voor service zou ik het zeker doen! In alles is meegedacht, alle vragen in het boekje (ook de 'standaardvragen') konden precies naar mijn wensen worden aangepast en de medewerkster waren zelf 's-avonds en in het weekend via de chat bereikbaar en behulpzaam! Boek is dankzij hun hulp superleuk geworden!

Het zou handig zijn als de 'vrienden' nadat ze klaar zijn met schijven gelijk op de site een voorbeeld gepresenteerd zouden krijgen van hoe het er uiteindelijk in het boekje uit gaat zien: nu waren er meerdere pesonen die toch wel veel witruimte op hun blz hadden en die achteraf zeiden dat als ze geweten hadden dat het er zo 'leeg' zou uitzien, ze veel meer geschreven zouden hebben.

Pluspunten

Super leuk opgemaakt en origineel. Fijn dat je eigen vragen kunt bedenken en je stijl kunt samenstellen door de opmaak.

Iemand had minder ingevuld (korte antwoorden) bij de vragen waardoor de pagina meer leeg was dan de rest van de pagina's, hier had meer opvulling gemogen.

Pluspunten

Programma is gebruiksvriendelijk. Ideaal dat mensen via een link hun pagina zelf kunnen vullen door de antwoorden te beantwoorden.

Om het eindresultaat digitaal te kunnen inzien, en er nog wat aanpassingen in te kunnen doen(alleen de beheerder)

Pluspunten Snel, handig, geen hulp noodzakelijk. Verbeterpunten Bij het versturen van een herinnering hem aanpasbaar maken voor de organisator. (Wilde een notie toevoegen mbt vervoer, maar dat kon nu niet)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Via de charme goed te bereiken en waar ze kunnen, ondersteunen ze.

Misschien dat je zelf de titel van het boekje kan aanpassen.

Pluspunten

Prima programma om het boek mee te kunnen 'bewerken' (invullen).

Moeilijk om contact gegevens te vinden, wanneer je bezig bent. En voorwaarden voor de lengte van de teksten zouden handig zijn.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.