Pluspunten

Heel gemakkelijk. De vraagjes zelf opstellen is heel leuk. Iedereen was enthousiast om het in te vullen.

Pluspunten

Goede en duidelijke stappen. Superleuk om te geven, heel waardevol!

Meer thema's! Wij hebben het thema verre reis gebruikt voor een emigratie.

Pluspunten

Heel leuk vriendenboekje!

Jammer dat de extra fotopagina's allemaal achterin zitten en niet verspreid zitten in het boekje. Niet alle mensen hebben door gehad dat ze maar 1 pagina per link konden maken en dat ze een extra link konden aanvragen voor een extra pagina voor partner of kids.

Pluspunten

Ontzettend overzichtelijk en makkelijk op te stellen en in te vullen.

Ik kan zo niets bedenken!

Pluspunten

- makkelijk in gebruik - alles gaat per mail en automatisch worden er herinneringen verstuurd, erg fijn dat je er niet zelf achteraan moet

- dat je meer vrijheid hebt op de foto pagina's. Bv. dat je kunt kiezen tussen een pagina vullende foto of allemaal kleintjes.

Pluspunten

Zag er heel verzorgd uit

Het boekje beschadigde snel

Pluspunten

Duidelijke uitleg, website makkelijk in gebruik, ontzettende leuke designs en super kwaliteit. En snelle levering.

Misschien iets meer reclame maken. Toevallig hoorde ik over jullie via een vriendin. Maar ik had er zelf nog nooit van gehoord of gelezen. Verder ga zo door ;)

Pluspunten

topservice

fotopagina niet alleen aan einde toevoegen maar juist ook tussendoor

Pluspunten

Mooie afwerking

Vrij prijzig

Pluspunten

Zeer tevreden, al 3 boekjes gemaakt voor afscheid collega's

Pluspunten

Snelle service, heel gebruiksvriendelijk, top kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering Mooie presentatie (boekje, tasje, kartonnen cadeauverpakking) Handige herinneringsfunctie Keus uit gave, originele designs Ik vond ons exemplaar er erg gaaf uitzien (boek 6 in roze). Ben er heel erg tevreden over.Ook over kwaliteit.

Fotopagina's kun je niet zelf indelen, bent verplicht een vast format te gebruiken. Dat vond ik jammer. Een extra fotopagina toevoegen vond ik best prijzig. Daarom heb ik het bij 2 extra pagina's gelaten. Ik vond het navigeren op de website omslachtig bijv om te kijken of de pagina's al afgerond waren. Wellicht is het mogelijk een attentiemail te sturen als iemand zijn pagina heeft afgerond?

Pluspunten

De website is heel makkelijk te gebruiken, alles wijst voor zich. Het boek is van een mooie kwaliteit en een feest om uit te pakken, een echt kadootje!

Nog meer promoten zodat ik misschien ook een keer een boek krijg ;)

Pluspunten

Boekje kwam eerst niet aan. Kreeg keurig 2 dagen later boek opnieuw thuis gestuurd. Top service.

Pluspunten

Snelle hulp

Extra fotopagina had slechte kwaliteit en vond ik erg prijzig

Pluspunten

Het vriendenboekje ziet er heel professioneel uit, een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau. De service van mijnvriendenboekje was heel snel en goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk dat je zelf ook vragen kunt bedenken / volgorde van vragen kunt veranderen

De foto pagina's gebruiksvriendelijker maken, door zelf de groote v foto's te kunnen bepalen en ze makkelijk te verplaatsen van de ene pagina naar andere pagina

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel, goede klantenservice

Misschien noteren dat als je vragen weghaalt uit de vragenlijst, het er niet meer zo mooi uit ziet omdat je dan een halve pagina met tekst hebt.

Pluspunten

Leuk dat je kunt kiezen uit verschillende stijlen

Misschien zou het leuk zijn om de layouts ook in thema's te doen. Bv voor een babyshower?

Pluspunten

Makkelijk voor iedereen om een pagina in te vullen. Weinig werk maar mooi resultaat. Goede service, ik had een vraag en kreeg een snelle reactie van jullie via de chatfunctie.

Het zou fijn zijn als je zelf het lettertype kan kiezen. Het zou fijn zijn als de beheerder van de pagina een totaaloverzicht kan bekijken van de opmaak en daar nog eventuele typfouten etc. in zou kunnen verbeteren.

Pluspunten

Geweldige site, eindproduct is top echt heel erg leuk, snel, duidelijk en heel proffesioneel!

Misschien nog wat andere basic layouts voor een vrienden boekje?

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.