Pluspunten

Traditioneel concept in een eigentijds jasje. Levert hele mooie woorden op voor speciale gelegenheden.

Pluspunten

Service is perfect. Alle onze vragen werden snel beantwoord en onze wensen werder zonder problemen mogelijk gemaakt. Kwaliteit van het geleverde boekje is zeer goed en site is duidelijk.

Duidelijker maken dat degene met de login ook pagina's kan bewerken. Dat werd ons pas duidelijk toen we het boek wilde bestellen. Ook zijn de ringetjes die gebruikt zijn wel heel erg groot voor het beperkte aantal bladzijdes dat we gebruikte.

Pluspunten

Heerlijke manier om op originele wijze een leuke herinnering te maken voor vrienden, familie of klasgenootjes

Kan er geen bedenken; erg fijne samenwerking, ook bij vragen !

Pluspunten

Mooie lay-outs aanwezig, originele vragen en voor de organisator heel overzichtelijk wie, wat heeft gereageerd. Goede service en snelle reacties via de mail.

- Levertijd van 7 dagen mag korter indien mogelijk. Ik moest op een gegeven moment sturen, maar ik heb later inzendingen gekregen die ik zelf heb opgemaakt. - Aantal pagina's in de lay-out opmaken, maar leeg laten zodat mensen op het feest gelijk kunnen invullen. - Voor degene die het hebben ingevuld was het niet duidelijk dat je andere reacties kon lezen, ik weet dat het ergens staat maar wellicht dat dit duidelijker vermeld kan worden op de website.

Pluspunten

snelle service en nette aflevering!

Pluspunten

Snelle service, gebruiksvriendelijk en leuk concept. Als we dit helemaal zelf hadden moeten maken, ging dat qua werk niet mogelijk geweest zijn? Nu hoefden we bijna niets te doen, alles ging supervlot.

Je betaalt ook wel behoorlijk voor de service. Zeker met de verzendingskosten naar België erbij werd het uiteindelijk wel prijzig voor een dun boekje. Omdat je de prijs deelt, valt dat natuurlijk per persoon wel mee. De fotoprintkwaliteit is ok, maar ook zeker niet de allerbeste.

Pluspunten

TOP! ik kreeg alle medewerking met mijn spoedbestelling. Ze reageerden supersnel op mijn vragen. Ik kon zelfs chatten tijdens het maken van het boekje om alles perfect te krijgen. De kwaliteit was prachtig en het is een ontzettend leuk cadeautje bij een speciale gelegenheid!

ik had graag iets meer vrijheid gewild in het vormgeven van de losse fotopagina's die je kunt toevoegen aan het boekje.

Pluspunten

Makkelijk en duidelijk te gebruiken Snelle service (zondag digitaal verzonden, vrijdag thuis ontvangen) Mooie verwerking "achter de schermen"

Het enige wat ik een beetje raar vond, was dat je bij het invullen van de vragenlijsten en het toevoegen van foto's niet direct al kan zien hoe dit er uit komt te zien (uiteindelijk helemaal goed gekomen, gelukkig, maar na verzending had ik hier nog wel even twijfels/onzekerheid over).

Pluspunten

Makkelijke verwerking!

Erg veel plaatjes op de bladzijden, ik had liever de geuploade foto's wat groter afgedrukt willen zien: Die kwamen niet altijd mooi uit, terwijl die voor de persoon in kwestie het leukste zijn.

Pluspunten

Ik wilde boekje in her engels en dan werd gelijk geregeld om aantal vragen te vertalen die normaal vast staan in systeem. Super leuk cadeau

Pluspunten

Duidelijk programma en instructies. Snelle afhandeling an bestelling. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Ziet er leuk uit en het begeleidt je goed als je iets niet snapt

Misschien zelf wat meer inspraak over de verdeling van de foto's en er evt tektstjes zelf bij kunnen zetten

Pluspunten

Erg leuke vormgeving van de vriendenboekjes. Het is makkelijk dat je later mensen kan toevoegen of verwijderen.

Wees duidelijker over de prijs, v.a. 1,50 per vriend is pas vanaf 70 vrienden, dan wordt het ineens echt wel heel duur als je dat later leest.

Pluspunten

Super geholpen tijdens het maken van het boekje! We hadden eea vragen en werden meteen via de chat beantwoord!! Top!

Pluspunten

Ik wilde een aanpassing van de cover en dat was mogelijk. Ook is de klantenservice heel makkelijk bereikbaar en krijg je binnen een korte tijd een nuttig antwoord! Superservice!

De mogelijkheid om ook de persoonlijke gegevens aan te kunnen passen.

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd en het zag er prachtig uit.

geen

Pluspunten

Wat een handig cadeau, ik ga dit zeker vaker doen.

Geen, levertijd was goed, boekje erg mooi geworden, prima prijs.

Pluspunten

Helemaal prima! Zeer tevreden met het resultaat

Minimale pixels aangeven voor foto's

Pluspunten

Fantastisch product, gebruiksvriendelijk systeem en veel opties.

De foto pagina's had ik liever ergens tussendoor in het boek gezien, niet gebundeld achterin. Maar wellicht heb ik deze optie over het hoofd gezien!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel Live chatmogelijkheid Kwaliteit

Automatisch uploaden adresbestanden Achteraf volgorde veranderen ging niet goed Zelf voorkant kunnen bepalen zou leuk zijn Logo en dus de naam van bedrijf voor iemand die met pensioen gaat kinderachtig, aantal (ook oudere) collega's hebben daarom niet meegedaan, 'afgeschrikt' door naam in uitnodigingsmail. Mogelijkheid tot tekst bij extra foto's ontbreekt (al bleek een kleine tekst nog wel mogelijk na mailcontact) Gebruik stockfoto's geeft enerzijds een fraai geheel. Anderzijds vooral door gebruik op extra fotopagina's een vreemde indruk.

Pluspunten

Snel geleverd en professioneel uitziend boek

Verbeterpunt: uitsnijden van de bijgevoegde foto gaat niet altijd helemaal naar wens...niet flexibel waardoor er bijvoorbeeld een half hoofd op komt tip: misschien nog even een corrigerend oog over de spelling; mocht er toch nog een taalfout in staan ondanks ons zorgvuldig controleren..bij ons stond de fout in de dikgedrukte tekst bovenaan dus had ook jullie opgevallen kunnen zijn.

Pluspunten

Eindresultaat is echt heel mooi! Makkelijk om mensen uit te nodigen en te herinneren.

In mijn geval wilde ik 2 boekjes met dezelfde vragen erin, voor 2 coaches van het team. Ik kan me voorstellen dat dat vaker gebeurt en het zou handig zijn als ik dan niet 2 keer hetzelfde boekje moest aanmaken, maar het boekje zonder de antwoorden kon kopieren en uitsturen.

Pluspunten

Je krijgt een heel leuk boekje, origineel en mooi afgewerkt. Kwaliteit is goed hoewel ik de prijs-kwaliteitverhouding niet optimaal vind.

Ik vind de prijs relatief hoog (heb bijna 75 euro betaald voor een boekje voor 30 personen) en je moet eigenlijk wel aardig wat mensen erin hebben staan anders krijg je een best wel dun boekje. Ook vind ik de levertijd relatief lang (7 werkdagen...) dus je moet echt ruim op tijd mensen vragen dit in te vullen.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.