Leuk, snel en makkelijk

Leuk en makkelijk in te vullen. Snel geleverd. Jammer dat je de tekst op de omslag niet aan kan passen

• Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast

Een kleine moeite voor degene die het invullen. Eigen vragen erbij bedenken, maakt het nog persoonlijker. Makkelijke site om mee te werken.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief!

Wederom zo blij met Mijn Vriendenboekje

Dit zijn prachtige cadeaus om te geven. Het laatste boekje wat ik heb gemaakt is gericht aan een zieke collega die wij hoopten op te vrolijken. Zij was er erg blij mee en helemaal ontroerd, dus mijn missie was geslaagd! Bedankt!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig!

Top service en mooi boekje

Ik maakte een boekje voor iemand die 50 werd, maar het boekje zou te laat komen. Via de klantenservice met iemand gechat en de bestelling werd gratis een ‘spoedgeval’. Boekje kwam ruim op tijd! Heel blij mee

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Een prachtig cadeau vond hij het

Wat een leuke, gebruiksvriendelijke site en wat een top resultaat!

Ben hevige fan! Wanneer je start, wordt alles heel duidelijk uitgelegd. Het is enorm gebruiksvriendelijk. Heel handig dat je tot de allerlaatste moment mensen kan uitnodigen bijvoorbeeld. De combinatie van foto's en de vragen maakt dat men geneigd is om er werk van te maken. En wat een leuk resultaat! Een heel geslaagd cadeau ;)

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

Nog nooit zo goed geholpen

Ik ben denk ik oprecht nog nooit zo goed geholpen via een website. Het boekje is heel gebruikersvriendelijk om in te vullen. Ik kreeg super snel antwoord via de klantenservice en ze waren heel behulpzaam. Het boekje ziet er ook nog eens prachtig uit! Ik heb heel veel zin om het te gaan geven! Echt een aanrader dit!

• Service

Een heel bijzonder cadeau om te geven maar zeker ook om te ontvangen!

Werkt super goed, een mail met een link van persoonlijke pagina. Uiteindelijk een prachtig receptenboekje met een blijvende herinnering aan je collegas. Ontvanger was er super blij mee.

er leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? leuk

Een uniek persoonlijk cadeau.

In deze tijd mogen verjaardagen eigenlijk niet echt gevierd worden. Toch wilden wij mijn moeder laten weten dat veel mensen van haar houden en aan haar gedacht hebben voor haar 80ste verjaardag. De mooie woorden van mensen uit verschillende fasen van haar leven hebben van dit boek een uniek persoonlijk cadeau gemaakt. Mijn moeder had zeer weinig visite, maar aandacht van meer mensen dan op een 'normale' verjaardag. Kortom; een heel blije moeder. Bedankt!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast en positief.

ontzettend leuk geschenk!

Wij hebben het boekje 'omgetoverd' tot welkomstboekje voor een nieuwe collega. Omdat het starten met een nieuwe baan in deze corona-tijden waarin veel wordt thuisgewerkt, het niet makkelijk maakt om je collega's te leren kennen, vonden we dit een ideale oplossing. Daarbij is het ook leuk om even te lezen wat de collega's hebben ingevuld die je denkt al beter te kennen!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? leuk! we

Erg leuk en super makkelijk te maken

Ik heb het boekje laten maken voor de 21 ste verjaardag van mijn dochter. Zij vond het boekje geweldig.

• Service

Geweldig mooi boekje geworden!

Heel mooi afgewerkt, super leuk om geven! Werd snel geleverd. Met vragen kon ik gemakkelijk chatten met een medewerker.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Fantastisch, iedereen wilde wel zo’n boekje krijgen.

Geweldig!

Een super mooi, makkelijk, gebruiksvriendelijk programma met een heel mooi dierbaar boekje als resultaat.

• Hoe waren de reacties op het boek? Ontroerend

Mooi boekje!

Het vriendenboekje is erg mooi geworden. Kwaliteit is top en de site is voor iedereen handig in gebruik Als ik kritisch mag zijn vind ik 100 euro (ongeveer 45 pagina’s) wel wat veel geld voor een boekje en dan ook nog verzendkosten. De foto vakjes mogen wat groter.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mijn vader vond het een prachtig cadeau

Heel waardevol

Super easy om te maken! Dit is zo'n waardevol kado. Ik heb het zelf gekregen toen ik in verwachting was en heb er nu al 3 gemaakt voor andere vriendinnen. Ze zijn er stuk voor stuk super blij mee!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Van super blij tot emotioneel

Heel orgineel!

Ik heb via mijnvriendenboekje.nl een boekje gemaakt voor mijn zusje die in Corona tijd jarig is. Omdat ze zelf verpleegkundige is en altijd voor iedereen klaarstaat. (Zowel voor haar collega’s in het ziekenhuis als voor haar vrienden/familie) Er kon door Corona niemand op haar verjaardag komen. En vriendenboekje.nl zorgde ervoor dat het boekje exact op haar verjaardag bezorgd werft. Ze was ontzettend blij verrast! Bedankt hiervoor:-) Ze liet ons het eindresultaat zien via zoom. Het eindresultaat was super!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen was erg enthousiast!

Leuk idee, maar zeer bewerkelijk

Het idee is leuk en de opzet zit ook goed in elkaar, alleen is het jammer dat men niet meer foto's per persoon kan aanleveren op hun eigen pagina en wanneer je zelf nog extra foto's wil toevoegen op de losse pagina's is de opmaak van de layout dramatische, zeer klantonvriendelijk. Ik ben erg handig met apple albums maken, daar zou je een voorbeeld aan kunnen nemen. Dit was niet te doen, en voordat je door hebt dat er meerder foto's op een pagina kunnen ben je een uur verder. Maar verder dik tevreden!

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

Goed, erg leuk boekje geworden!

Ik vond het erg gemakkelijk om te gebruiken. Leuk dat je zo veel mensen kan toevoegen en veel vragen zelf kan kiezen. Wat ik een beetje jammer vond, was dat als mensen geen foto hadden toegevoegd, er automatisch een foto van bijvoorbeeld een strand kwam te staan. Dit was niet van tevoren aangegeven, dus dat was wel een beetje jammer.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel goed, super leuk.

Maximaal gemak en plezier!

Gemakkelijk, leuk om te doen en nog leuker om te geven!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Zeer positief!

Een geweldig leuke verrassing

Onze vriendin verrast voor haar 50 ste verjaardag met een vrienden boekje met 30 verschillende verhaaltjes, foto's, gekleurde bladzijden van haar vrienden. Voor de vrienden een half uurtje tijd om het in te vullen, voor haar een boekje om regelmatig weer even door te bladeren. Ze was enorm verrast.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Erg leuk!

Erg leuk kado idee

Erg leuk kado idee met voor iedereen de mogelijkheid om een persoonlijke touch mee te geven. Daarnaast zou ik heel graag een kleine preview willen zien voordat het document definitief geprint wordt voor de verdeling van foto's en de laatste check van foto's

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief en verrassend

Leuk idee

Leuk idee maar wel prijzig als je de kosten niet deelt

• Service

Een feestje om met gemak te maken

Ik zocht een Vriendenboekje voor mijn zus, die 40 jaar werd. Ik heb alle vrienden, familie en collega'a uitgenodigd via de mail. Zij konden via hun eigen link invullen. Alles wijst zich vanzelf en het systeem is erg gebruikersvriendelijk. Vianeen overzicht kan je zien hoever iemand is met invullen of al de pagina heeft afgerond. Ik zag even niet zo snel hoe je pagina's kon rangschikken (staat er ook duidelijk) en toen ik contact opnam met de chat, reageerde iemand binnen een paar minuten! Ook heb ik foto pagina's toegevoegd.. Wat een voorpret had ik al! Na het bestellen op maandag had ik het boek al vrijdag (het zou uiterlijk 7 werkdagen duren), super!! Ik heb alles zelf betaald samen met mijn ouders maar je kan ook per vriend/familielid/collega een bijdrage vragen, dan ben je maar 3-4 € p.p. kwijt.. Wat ook handig is dat je kan inzien wat iedereen schrijft én dat je pagina's kan aanpassen (spelfouten) of foto's kan toevoegen. Het eindresultaat was prachtig, op foto's die niet aangeleverd waren stonden andere foto's ingevuld door het bedrijf zelf. Mijn zus was echt super verrast(o, staat die er ook in en die ook). Ik zeg top cadeau, als je twijfelt doen!!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Mijn zus vond het geweldig, ze was er oprecht heel blij mee. Ikzelf en mijn moeder (mede besteller) waren erg blij met het resultaat het is echt erg mooi geworden

Heel mooi

Heb een boekje laten maken voor mijn dochter 21e verjaardag, ze was helemaal blij toen ze het open maakte, ze werdt heel emotioneel helemaal happy

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? heel leuk

Zeer waardevol cadeau

Een prachtige manier om iemand te laten weten wat hij/zij voor ons betekent. Mooie vormgeving. Ook was het boekje leuk verpakt. We zijn heel goed geholpen bij vragen en wensen. Het is makkelijk in te vullen voor iedereen. Het programma is erg gebruiksvriendelijk. De prijs vind ik wel fors als de kosten niet onder de bijdragers wordt verdeeld.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Emotioneel in positieve zin!

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.