Heel gebruiksvriendelijke voor de organisator! Eindresultaat was super mooi. Zeer geschikt cadeau bij verschillende gelegenheden!
Ik heb het boekje samengesteld voor lieve vrienden die hun 1e gezamenlijke baby verwachten en dit was extra leuk nu er tijdens corona pandemie geen babyshower mag worden gehouden. Veel familie en vrienden konden nu hun wensen uitspreken in dit boekje. Ook super leuk om nog enkele foto pagina's toe te kunnen voegen. Alleen had ik deze pagina's voorin willen doen en heb ik pas na het drukken gezien dat ze achterin zitten. Blijkt dat ik dat aan had moeten passen net als bij de volgorde van de vrienden. Verder vind ik de indeling en decoratie super mooi gedaan bij jullie. Het boekje wordt volgend weekend pas aangeboden maar ik weet zeker dat ze het super leuk gaan vinden. De grootouders n peettante hebben het wel al gezien en zijn super enthousiast.
Een geweldig cadeau. Heel leuk om met elkaar te maken. Het werkt ook heel makkelijk. Alles gebeurt online. Service is super. Makkelijk bereikbaar. Echt een aanrader.
Heel fijn! Enige minpuntje wat ik zou kunnen noemen is dat de levertijd zo lang is
Leuk om dit te mogen maken voor onze vriendin! Heel makkelijk voor de deelnemers en prachtig resultaat!
Makkelijk systeem, goed geholpen bij vragen, mooi resultaat.
Voor een collega die benoemd werd tot notaris, hebben we een vriendenboekje gemaakt. Het beantwoorden van ogenschijnlijke gewone vragen roept de nodige creativiteit op wat een boeiend resultaat opleverde (zeker voor een notariskantoor). Zo konden we in Corona-tijd toch een persoonlijk presentje overhandigen. Fijn ook dat het boekje met spoed gemaakt kon worden. Het was (net) op tijd binnen.
Mij vader werd 80. Samen met m broers, zus en mama maakten we een vriendenboekje voor hem met de mooiste herinneringen. Hij was er zo blij mee, echt hartverwarmend! Ook supertof hoe verzorgd het boekje toekwam, heel mooi verpakt.
Voor de verjaardag van mijn vader een online vriendenboekje gemaakt. Ik heb zelf vragen gemaakt waardoor iedereen Zijn of haar herinneringen met mijn vader hebben kunnen delen. 53 pagina’s en extra foto pagina’s. Mijn vader is super blij en heeft t boek met een lach en traan gelezen.
Makkelijk om te maken en bij te houden, handige functie om herinneringen te sturen. Makkelijk in gebruik. Eindresultaat is echt super, mooie kwaliteit en snel geleverd. Leuke verpakking. Ik zou het netjes vinden om boven een bepaald bedrag de verzendkosten te laten vervallen. Anders zeker 5 sterren.
Heel gemakkelijk in gebruik! 1 tip lees goed hoe de layout eruit komt te zien. Ik had over het hoofd gezien dat er sowieso foto's bij de layout hoorden. Vind ik persoonlijk niet mooi, maar dat is mijn fout geweest. Want verder is het een uniek leuk cadeau!
Ik vind de software zeer gebruiksvriendelijk. Met 40 collega's een boekje samengesteld en niemand had vragen of kwam er niet uit. De levertijd viel me wel een beetje tegen. Maar als ik kijk naar het eindresultaat en de kwaliteit begrijp ik dat dit tijd kost.
Heel leuk om te maken, te geven, maar ik heb inmiddels ook ervaring met het krijgen. Ontzettend leuk en waardevol en bijzonder om nu en dan eens open te slaan!
Het idee is geweldig. Erg makkelijk aan te maken. Je wordt steeds op de hoogte gebracht over de stand van zaken. Bestellen en betalen erg makkelijk. Levering snel en keurig. Ontvanger was super blij !!
Heel leuk om te maken met elkaar en erg leuk om te geven.
Leuk boek met dikke kaft. Ook leuk dat er een tas bij geleverd wordt! Het is fijn dat je de vragen zelf kunt aanpassen. Wel jammer dat je niet zelf de plaatjes kunt selecteren die naast de foto’s geplaatst worden.
Vind het lastig dat je het boekje niet kan zien als het af is. Hierdoor viel die erg klein uit. Erg jammer had er iets meer van verwacht.
Prachtig boekje en zeer gemakkelijk te maken!
Ik ben zeer tevreden over mijn vriendenboekje. Het was een prachtig cadeau om te geven.
Wat een gebruiksvriendelijke site! echt een makkie voor iedereen en de opmaak wordt gedaan. In 1 woord, fantastich! Mijn dochter was op haar 18e corona verjaardag echt ontroerd.
De eerste keer zonder geplak en geknutsel een persoonlijk cadeau gemaakt! Gemakkelijk om te maken en super fijn dat vrienden en familie allemaal kunnen meedoen met de eenvoudige link! Aanrader, zeker omdat je de vragen ook iets persoonlijker kan maken.
handige tool om mee te werken, duidelijke website en super klantgerichte en duidelijke feedback via de live chat die je steeds kan raadplegen, ook nog om 22u 's avonds :-) ik kon ook nog mooie fotopagina's toevoegen en stickers alsook de inleidende tekst personaliseren, alles verliep vlot en zonder klachten. ik had ook nog gevraagd om het boekje tijdig op te sturen dat verliep ook helemaal prima geen opmerkingen, alleen maar lof, ik beveel jullie aan, da's zeker. Roza was heel blij met het boekje - dus dat is nog een surplus.
Het Boekje zag er prachtig uit, er ontbrak een pagina en binnen drie dagen ontving ik een juist exemplaar, goede snelle service en de ontvanger was blij verrast.
Mijn moeder was super blij met het vriendenboekje. Door Corona kon ze geen visite op haar 60e verjaardag ontvangen, maar op deze manier was iedereen er toch een beetje bij. De extra fotopagina's maakte het boek nog persoonlijker. Een heel erg leuk cadeau. Echt een aanrader!
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.