Super fijn digitaal product, en geweldige servicedesk!

Voor het afscheid van onze directeur twee boeken laten maken. Vanaf het begin werden de vragen gelijk goed en snel beantwoord. Super service, en hard werkende mensen!

• Service

Geweldig om te geven en te krijgen!

Duidelijke site en makkelijk om een groep mensen te bereiken om een mooie herinnering te maken zonder al teveel gedoe. Duidelijke levertijd en een geweldig eindresultaat!!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Alleen maar positief!

Heel leuk om te doen. Heb het zelf als jubileumboekje voor mijn ouders hun 60 jarig huwelijk laten maken. Ze waren door de persoonlijke vragen heel ontroerd.

• Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig

Zeer gebruiksvriendelijk

Makkelijk samen te stellen met een heel mooi eindresultaat.

• Hoe waren de reacties op het boek? Enthousiast

Superleuke herinnering

Mooi boekje, leuke vragen, makkelijk uit te zetten.

Het concept van vriendenboekje is zo ontzettend leuk en dierbaar om voor mensen te krijgen.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super leuk!

Prachtig en helemaal van deze tijd

Heel gebruiksvriendelijk Mooie opmaak Professionele uitstraling Leuk verpakt

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel leuk ontvangen

Het maken van het boekje is eenvoudig en het resultaat is erg mooi, een leuke blijvende herinnering, een aanrader!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel erg leuk

Erg mooi boekje!

Handige manier van samenstellen en daarna opsturen via de mail. Leuk dat je kan zien wat er gebeurd met het boekje. Levering op tijd.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen vond hem super leuk!

Een mooi receptenboekvoor afscheid van een collega. Zag er super mooi uit en ook hoe het was in gepakt erg leuk. Wij waren zeer tevreden.

super!

Ik heb 3 vriendenboekjes gemaakt, alle keren perfect verlopen.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? zeer positief

Origineel cadeau

Onwijs verrast met dit persoonlijke cadeau voor mijn 30ste verjaardag.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Positief!

Ooit kreeg ik zelf een 'collegaboekje', nu heb ik er een gemaakt voor een vertrekkend collega. Zijn erg mooi, vallen goed in de smaak. Ook netjes op tijd geleverd, in mooie verpakking. Door iedereen goed in te vullen. Op de een of andere manier had ik wel iets verkeerd gedaan, waardoor alle mailadressen twee keer in de lijst stonden. Het duurde even voor ik dat doorhad. Maar dat zal dus wel mijn eigen schuld geweest zijn :)

• Hoe waren de reacties op het boek? Goed

Super mooi boekje geworden!

Zo fijn hoe mijnvriendenboekje alles voor je uit handen neemt. Geen knip en plakwerk zelf, maar mooi vormgegeven. Heel blij mee & de volgende boekjes zijn al in de maak :-)

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? erg blij!

makkelijk en leuk!

Alles duidelijk aangegeven en veel opties

Goede service en makkelijk te creëren met een groep.

Al de tweede keer dat ik via jullie een vriendenboekje maak. Handig om met een grote groep te doen. Ontvanger is er altijd heel blij mee

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel blij en ontroerd

Wat een leuk cadeau om te maken en te geven. Iedereen werkte enthousiast mee en het resultaat is erg mooi geworden

• Hoe waren de reacties op het boek? Erg positief

Makkelijk & persoonlijk & mooi

Het is een geweldig persoonlijk boekje geworden. Heel leuk verpakt en leuke tas erbij. Ik kan niet wachten om het boekje te overhandigen.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? N.v.t.

Superleuk cadeau om te geven en te krijgen!

Mooi boekje, mooi verpakt en snelle service wanneer iets niet helemaal goed bleek.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen wilde het even bekijken! Iedereen w enthousiast.

Tevreden

Er stonden wel druk foutjes in maar de krijgers waren zeer tevreden

• Hoe waren de reacties op het boek? Leuk

Super leuk cadeau om te geven, en appeltje eitje om te maken.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? enthousiast

Ik vond de website erg gebruiksvriendelijk, de medewerkers flexibel en behulpzaam en het boekje zelf mooi, kwalitatief goed en verassend. Ben erg enthousiast en zou het iedereen aanraden voor een bijzondere gelegenheid :).

Top, leuk concept en prima service

Wauw, wat een leuk concept, echt top!

mooie manier om met veel mensen iets tastbaars te maken

zie hierboven de grootte van de te uploaden foto zou wel wat meer mogen.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? mooi

Super leuk cadeau + top service!

Wat geef je een goed gewaardeerde collega die gaat het pre-pensioen? De keuze voor een vriendenboekje was snel gemaakt. Nog even gedacht om het zelf te gaan maken maar dat kost veel tijd, werk en creativiteit die wij zelf niet hebben. Gelukkig is daar google en al snel kwamen wij uit op mijnvriendenboekje.nl. Super leuk, praktische en persoonlijk. Enthousiast alleen al door het bekijken van de website. De vervolgstappen wijzen voor zich. Er is overal aan gedacht van het wijzigen van de vragen, de volgorde en het sturen van een herinnering naar degene die de vragen nog niet hebben ingevuld. Nu was het zo dat de verwachte levertijd donderdag aangaf maar ons afscheid woensdag (eigen schuld want er staat duidelijk 7 werkdagen levertijd). Toen via de chatfunctie op maandag een berichtje gestuurd en de situatie uitlegt. Meteen reactie gekregen met het goede bericht dat ze er een spoed van maken en die dag nog zou verzenden. Wauw wat een service! En met het boekje (dat dinsdag geleverd werd) zijn zowel wij als gevers, als de ontvanger super blij! Echt een aanrader!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Alleen maar lovend

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.