Leuk en makkelijk om te regelen en te maken

Dit boekje ie een leuke en persoonlijke manier om iemand te verrassen. Het is makkelijk en gebruiksvriendelijk en zeker aan te raden.

• Hoe waren de reacties op het boek? Leuk

Geweldig leuk om te geven én te krijgen!

Dit was mijn eerste ervaring met het maken van een Vriendenboekje. Heel makkelijk om te doen en het resultaat is super! Echt een aanrader om te doen als leuke herinnering (wij hebben het gedaan voor collega die met pensioen ging).

• Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig

Leuk cadeau, het receptenboek voor mijn man die50 werd. Makkelijk om te organiseren.

Fantastisch cadeau, een echt schot in de roos

We zochten met onze ganse groep collega's uit de Colruyt van Kessel-Lo een manier om de man die verschillende jaren onze gerant is geweest op een gepaste manier te kunnen bedanken. Dat elke collega de kans heeft gekregen om zelf de eigen pagina te kunnen invullen en daarbij een persoonlijk woordje neer te pennen, maakt dit boekje zo uniek. Een fantastisch cadeau om de herinneringen voor een leven lang te helpen bewaren! Jullie klantendienst heeft bovendien van dit boekje een spoedbestelling gemaakt, zodat we het toch tijdig konden overhandigen onder de ogen van alle collega's. Waarvoor oneindig veel dank!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Onze gerant pinkte een traantje weg! Bij alle collega's positieve reacties!

Super! Het steekt goed in elkaar en de communicatie is top!

Ik vond het erg prettig werken, je kreeg herinnerings mails op tijd. Helaas waren wij te laat met bestellen, maar door de goede serves konden we het cadeau toch op de juiste datum uitreiken.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Zo vond het geweldig!

Snelle bezorging, mooie uitvoering

Mooie uitvoering, snel bezorgd. Ik vond het boek wel prijzig..

• Hoe waren de reacties op het boek? N.v.t.

Suuuuuuper om te krijgen en te geven!

Ik heb zelf zo'n boekje gekregen bij mijn jubileum op het werk van (oud)collega's, ik was er super blij mee. Toen mijn schoonzus 50 werd, heb ik samen met familie en vrienden voor haar ook een boek gemaakt. Het is makkelijk om te maken, je kunt alles goed controleren. En het werd netjes op tijd geleverd. Top!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Ik had er zakdoekjes bij gedaan, ik had natuurlijk zelf al ervaring ;). Ze vroeg me denk je dat ik die nodig heb dan?... Ze heeft ze nodig gehad en ze was er héél blij mee.

Geweldig!

Het was leuk om te maken... nog leuker om te geven. De reactie was goud waard... Ze was er zo ontzettend blij mee... Het is een blijvend cadeau waar je nog vaak in terug kijkt.. dank!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Tranen van ontroering, zo blij mee... mooiste cadeau ooit!

Super leuk om te geven.

Goed geholpen als ik iemand nodig had. Uiteindelijk is het een heel leuk cadeau geworden. Leuk om te geven. Vast een held leuke herinnering om te krijgen.

Makkelijk te maken

Snel, makkelijker handig systeem. Leuk eindresultaat. Het enige wat ik jammer vond is dat je niet een voorkant en inhoud los van elkaar kunt krijgen.

Helemaal leuk!

Wat een leuk idee is mijn vrienden boekje. Je kan het voor veel gelegenheden doen. Ook werkt het makkelijk en alles is online. De reactie van degenen die het kreeg was helemaal leuk!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Hij vind het geweldig!

Een echte aanrader!

Vooral in deze bizarre tijd heb ik mijn vriend op deze manier toch leuk kunnen verrassen met een vriendenboek. Een echte aanrader!

Helemaal top ! Mooi snel en simpel

Mijn collega was heel blij met t boekje, we hadden binnen een week het ingevuld en binnen 3 dagen na inleveren was het binnen, wat een snelle goede service ! Niets op aan te merken leuke vragen en mooie kwaliteit

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Super!!

Super leuk cadeau om te geven!

Makkelijk om in elkaar te zetten en uitstekende service. Het boek is leuk van opzet en ziet er ook nog eens goed uit. Ik raad dit zeker aan als je een leuk gepersonaliseerd cadeau wil geven

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Ontvanger was erg enthousiast en ontroert

Leuk om te geven en te krijgen!

Degene die verrast werd was er erg blij mee. Leuk om op deze manier meerdere mensen bij een kado te betrekken! Het is niet goedkoop maar als je de kosten met iedereen die het boekje in vult kan verdelen dan is het goed te doen..

• Hoe waren de reacties op het boek? N.v.t.

Supertof om cadeau te geven!

Mooi product, goede service

Geweldig leuk cadeau

Is nu het vierde boekje wat we besteld hebben. De ontvangers zijn er allemaal heel blij mee. Het is een leuke herinnering.

• Hoe waren de reacties op het boek? Ontroerend

Supermakkelijk en snel een leuk afscheidscadeau

Wij hebben een boekje gemaakt als afscheidscadeau voir een collega. Vroeger maajten we zelf een map met A4tjes of we liete een vriendenboekje rondgaan. Erg tijdrovend en zag er altijd prutserig uit. Nu hebben we in korte tijd een prachtig afscheidsboek. Erg leuk dat je extra fotopagina's toe kunt voegen. Enige minpuntje wat ik heb is dat er op de homepagina staat vanaf 1,50 euro per persoon maar dat je uiteindelijk 2,50 p.p. betaalt.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Prachtig geworden, wat een leuk idee!

leuke herinnering

Mooi boekje, waarmee je de ontvanger echt iets persoonlijks geeft.

• Service N.v.t.
  • Hoe waren de reacties op het boek? positief

Fantastische kwaliteit, service, en zo leuk dat we het in beide moedertalen van de ouders konden maken!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Tranen van blijdschap!

Helemaall top!!

Wat een geweldig idee om dit zo Online met vrienden/familie te kunnen doen. Ik heb 1 x een vriendenboekje gemaakt en ben bezig met een babyshowerboekje. Helemaal te gek!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Helemaal geweldig vond ze het!

Geweldig boekje, handig programma

We hebben een boekje gemaakt voor mij ouders die 40 jaar getrouwd zijn. Zeer gebruiksvriendelijk programma, fijne klantenservice en een geweldig eindresultaat

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? nog niet gegeven

Super geweldig!!

Ik heb het boekje voor mijn jarige man gemaakt, OOK ivm het Corona virus. Je krijgt geen bezoek maar toch was iedereen er een klein beetje bij. Was een traan en een lach toen hij het opende. De afwerking was echt subliem!!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Tranen van geluk

Makkelijk te realiseren en mooi product!

Alle mogelijkheden worden gefaciliteerd om eenvoudig een leuk en waardevol vriendenboekje voor iemand te maken met familie en vrienden. Erg praktisch en overal aan gedacht qua tools. Zeer gebruiksvriendelijk. Ook het linnen tasje als cadeauverpakking is fijn. Overal aan gedacht. Chapeau!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Nog niet gegeven....feest uitgesteld .i.v.m. corona.

Erg goede service, konden het eigenlijk niet op tijd af hebben en rekening houden met de besteltermijn. Na contact te hebben gehad uitstel gekregen en het toch op tijd geleverd gekregen!!

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.