Alles klopt gewoon. Makkelijk...mooi...prijs. eindresultaat. Ben er zo blij mee!!!!
Het was erg makkelijk om het babyshower boekje te maken. Iedereen kan het zelf invullen en daarna is het een kwestie van nalopen, lay-out kiezen en bestellen maar! Het viel erg in de smaak bij iedereen!
Super snelle levering (na contact met klantenservice extra snel). Mooie opmaak en leuke vragen! Waardevol om te geven en te krijgen.
Makkelijk in gebruik en erg fijn hulp. Ik had 70 mensen gevraagd en door herinnering functie hebben ze bijna allemaal meegedaan
ik vond de site duidelijk en een paar maal contact gehad via de chat. Alles liep zoals het bedoeld was. Mooie afwerking en eindresultaat.
Het boekje is makkelijk in gebruik en voor iedereen is het laagdrempelig om het boekje in te vullen. Je heb verschillende lay outs en het ziet er echt mooi uit. Toen ik het had overhandigd vroegen gelijk twee collega's waar ik dit boekje vandaan heb omdat ze het zelf willen maken! Hoe tof is dat :)
Super mooi en waardevol cadeau! Aanrader!
Het is leuk en heel toegankelijk om te maken.
Ik heb nu al 3x een boekje gemaakt voor een collega die afscheid nam. Leuk en makkelijk om te maken en je geeft iemand echt een leuke herinnering mee.
We order the book for a co worker and was the best farewell gift we could have plan in short time
Heb t met veel plezier gemaakt
Ieder boekje wat ik heb besteld ziet er netjes uit en is keurig op tijd in huis!
Weer eens iets anders. Zag er leuk uit, enthousiaste reacties. Toevoeging van plaatjes had wat mij betreft minder gemogen, liever nog meer eigen foto’s toegevoegd. Inleiding stond achterin afgedrukt ipv voorin. Een naam stond verkeerd afgedrukt, verder alles prima.
Het invullen duurde vooral bij de deelnemers lang, maar je kan via de website ook een handige herinnering sturen. Het boekje ziet er supermooi uit en werd in een cadeaudoosje geleverd. De linnen tas was echt een mooi extraatje.
Heel verrassend hoe verschillend de antwoorden kunnen zijn op dezelfde vragen, leuk voor een vrijgezellenfeestje!!
Omdat mijn vriendin 50 werd, leek het me een leuk idee om samen met haar andere vriendinnen een origineel en persoonlijk cadeautje te geven. Toen ik dit idee voorstelde was iedereen meteen enthousiast. Erg leuk dat je zelf je eigen vragen kunt bedenken en onbeperkt fotopagina's kunt toevoegen. De levering was op tijd en het boekje ziet er mooi uit.
Erg makkelijk een leuk boekje samenstellen. Als je vragen hebt dan wordt hier gelijk op gereageerd. Super fijn.
Al vanaf het instapklasje doen wij de traditie verder. Het mooiste wat ze ooit gehad hebben zeggen de leerkrachten . Super content van
Programma is makkelijk in gebruik Leuk idee, origineel cadeautje Leuke opties Boekje ook heel snel binnen
De ontvanger was heel erg blij en ontroerd door dit boekje! Tijdens het proces had ik een paar keer wat vragen en die werden met de chatfunctie steeds snel beantwoord. Omdat de verzenddatum wat krap was, werd het boekje extra snel gemaakt en verzonden. Goede service!
Ik heb veel gebruik moeten maken van de hulplijn, elke keer als ik met ze sprak waren ze even hulpzaam en aardig, ze loste het elke keer netjes . heb veel contact gehad met Jessica wat een toppertje
Was erg eenvoudig om dit samen met mijn collega's te maken. Nu een hele leuke herinnering voor mijn gepensioneerde collega. Alleen vonden wij het wel erg duur, helaas
Makkelijk om zo een gezamenlijk cadeau te geven. En heel persoonlijk!!
Wat een leuke en originele manier om vanuit collega’s iets leuks en blijvends aan te bieden voor de helaas vertrekkende collega’s! Makkelijk samen te stellen en nog eenvoudiger om in te vullen voor de uitgenodigde collega’s. Nu al diverse keren gebruikt, zelfs een boekje samengesteld als kraamcadeau! Wij zijn om!
Geef het wat van je tijd en persoonlijke aandacht....en tover met dit kado een grote glimlach op iemands gezicht. Het zijn leuke vragen en invullen & foto’s toevoegen gaat heel gemakkelijk. Het wordt ook mooi aangeleverd, dus het geven is daardoor nog leuker/feestelijker. Aanrader!
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.