Geweldig kado!

Al diverse mensen met vriendenboekje verrast en steeds zeer positieve reactie hierop.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig, is een van de leukste kado”s die je kunt geven/krijgen.

schitterend

Erg overzichtelijk en makkelijk te verwerken. Eind resultaat is prachtig. Wel wat prijzig.

Supermooi boekje en heel handig in te vullen!

Het is heel handig dat iedereen het boekje op zijn eigen moment kan invullen. Bij vragen aan de helpdesk werd ik ook snel geholpen!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Leuk!

Geweldig!

Een speciaal boekje om cadeau te geven!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Zeer enthousiaste reacties

Leuk & orgineel

Voor een vriendin maakten we dit boekje met alle klasgenoten van groep 8. Het boekje werd erg enthousiast ontvangen.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? leuk

Leuke herinnering

Digitaal invullen erg gebruiksvriendelijk en bij vragen goed bereikbaar via chat.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? zeer positief

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Geweldig, soort jeugdherinnering

Prachtig kado om te geven

Gebruiksvriendelijke site. Leuke vragen om te beantwoorden. Het resultaat was prachtig! Prima service

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Zeer positieve reacties, zowel van de ontvangers als wie mee hebben gedaan

super leuk

Het was eenvoudig om het te maken. De opmaak was helder en duidelijk. De volgorde heb ik later nog kunnen aanpassen. Het is heelenthousiast ontvangen.

Uitstekend !

Heel leuk persoonlijk cadeau ! De service was zeer goed - bij het zoekraken van mijn wachtwoord werd ik vlot en prettig geholpen. Levering keurig op tijd. Echt een aanrader !

Super origineel afscheidskado

Wat een leuke, makkelijk manier om een origineel afscheidskado te maken. Alles gaat super simpel. Echte aanrader!

• Hoe waren de reacties op het boek? Erg enthousiast

Supersnel georganiseerd en mooi afgeleverd!

Samen met mijn collega's heb ik een afscheidsboekje gemaakt. Daarbij koos ik voor de optie 'Collega'. Als initiatiefnemer was ik max. een uurtje bezig met het maken van een keuze voor boekjeskaft, leuke vragen én invullen van mijn eigen pagina. Nadat ik ze digitaal had uitgenodigd, deden mijn collega's hún deel binnen enkele minuten. De aangeboden reminder voor collega's, chathulp én snelle levering, zorgde ervoor dat ik nog nooit zo snel een superkado kon overhandigen! Dank :)

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? iedereen wil zo'n afscheidskado!

Super tevreden

Mooie kwaliteit en goed boekje!

• Hoe waren de reacties op het boek? Super goed

Heel erg leuk en gebruiksvriendelijk

Het voorbereiden en samenstelln van het boekje vond ik heel erg gemakkelijk en de meeste deelnemers vonden het ook leuk om te doen. Ik heb wel twee suggesties: Voor gebruikers: Vermeld dat bij de persoonlijke paginas dat je maximaal 1200 tekens hebt. Nu kom je daar pas al doende achter. Als organisator: geef de mogelijkheid om de deadline aan te passen. Nu stuurde ik een bericht daarover maar bleef op de suject-line de oude deadline vermeld staan.

Prachtig mooi eindresultaat

De site is gebruiksvriendelijk, het resultaat is erg mooi geworden. Via de chat werd ik snel geholpen als ik vragen had

Boekje was niet volledig gedrukt

Er ontbraken een aantal collega's in het boekje, ze hadden wel ingevuld. Ook ontbraken er een paar foto's. Dat was erg jammer

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? N.v.t.

Hele goede service!

Ik ben echt heel erg content met de boekjes van deze site. Ze zijn echt mooi en leuk om door te nemen. De klantenservice is echt heel vriendelijk en heeft me al meer dan een keer uit de brand geholpen. Het is wel prijzig, maar wel het geld waard!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Heel leuk!

Erg leuk cadeau om te geven

Nu willen alle vriendinnen natuurlijk zo'n mooi boekje😉

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? TOP!

Prachtig kado om te geven en super makkelijk om te maken!!

Ik heb Vriendenboekje gebruikt omdat ik een mooi kado vol met herinneringen aan mijn moeder wilde geven voor haar 65e verjaardag. Ik heb alles online voorbereid en daarna naar al haar vrienden en familieleden de persoonlijke link gestuurd. Werken met dit programma ging super gemakkelijk, voor zowel mij als iedereen die de pagina moest invullen. Met als resultaat een prachtig kado vol met herinneringen, foto s en lieve en grappige reacties. Super blij mee!!!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Iedereen was onwijs positief en vond het een super kado!!!

Enorm leuk aandenken

Zelf heb ik een collegaboekje gekregen bij mijn afscheid bij een vorige werkgever. Een ontzettend leuk aandenken. Onlangs hetzelfde cadeau gedaan aan een vertrekkende collega en de eerstvolgende 2 collega's die met pensioen gaan wilden graag bevestigd hebben dat ze ook zo'n boekje zouden krijgen bij vertrek. Echt een succes!

• Service N.v.t.

Een mooier kado hadden we niet kunnen geven!

Voor de 80e verjaardag van mijn moeder hebben we een familieboekje gemaakt. Fantastisch om te lezen hoe iedereen op zijn eigen manier hier invulling aan heeft gegeven. Grappig, ontroerend, mooi en verrassend. Mijn moeder is er heel erg blij mee. Een kado dat wordt gekoesterd.

• Hoe waren de reacties op het boek? Heel positief

Een leuk, mooi en goed verzorgd verjaardagskado!

Het vriendenboekje is fijn te beheren vanuit de website. Je kan iedereen makkelijk uitnodigen en volgen of de pagina's ook worden ingevuld. Daarnaast kan je zelf ook nog controleren en eventuele foutjes corrigeren. Het resultaat is heel erg leuk geworden. Ik denk dat de jarige er heel blij mee gaat zijn! Oh ja, en het boekje is heel mooi en leuk verpakt ook nog eens!

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? De deelnemers waren enthousiast. De jarige moet het kado nog krijgen dus dat weet ik nog niet, maar maak ik mij geen zorgen over.

Hebbeding :)

Het invullen als uitgenodigde maar ook het beheer als editor is vanzelfsprekend en makkelijk (de software). De service is vriendelijk, vlot en meedenkend (via de chat). Er zat een drukfout die snel, op tijd en kostenloos verholpen is, dat is pas klantvriendelijk! Als kado heeft mijn zus ervan genoten, zowel bij het krijgen, als bij het rustig doorbladeren na het feestje voor haar 50ste verjaardag. Echt een hebbeding om te krijgen maar ook superleuk om te geven! De design van de pagina's en de opzet is geinig, fris en hip. Keuze aan stickers om t op te leuken is minder, maar je mist t niet echt... Echt een aanrader! Beste kado van t feestje :)

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Overweldigend voor de jarige, ontroerd en blij verrast! Ook de gevers waren onder de indruk van het eindresultaat! Leuk om te geven en om te krijgen!

Superleuk cadeau om te geven en om te krijgen !

Hallo ! Wij zijn erg tevreden over het afscheidsbriefje dat we gemaakt hebben voor onze collega! Als enig min punt hebben we de foto’s die door jullie bijgevoegd waren op de persoonlijke pagina’s Deze waren niet passend in het geheel. We konden per pers twee foto’s bij onze vragen pagina bijvoegen . Twee foto’s per persoonlijke pagina zijn door jullie bijgevoegd. Deze hadden we graag zelf ingevuld met persoonlijke foto’s . Als we dit van te voren geweten hadden hadden we dit aangegeven. Dit stond ook nergens beschreven dat jullie eigen afbeeldingen zouden toevoegen . Mvg ivanka meijer

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Positief !

Een geweldige laagdrempelige manier om veel mensen mee te laten doen aan een geweldig cadeau.

Wij hebben met veel collega's enthousiast aan het boekje gewerkt. De ontvanger was erg blij met dit super persoonlijke cadeau. De totale prijs was even schrikken, maar als je het met elkaar doet is het meer dan waard.

• Service
  • Hoe waren de reacties op het boek? Leuk om aan bij te dragen en een prachtig cadeau.

Binckhorstlaan 36

2516BE Den haag

Over Boekwerkstudio

Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.