Wat een uitvinding! Mensen kunnen met gemak een pagina vullen, ze zijn zo klaar en hoeven niet uren te zwoegen, knippen en plakken met als resultaat een kleuterschool A4-tje, maar hebben gelijk geweldig resultaat!!:) Voor de ontvanger een blijvend cadeau, met zeer hoge emotionele waarde. Hoe geweldig iedereen die 'iets' voor je betekent in een boek... Daarnaast waardeer ik de service enorm met name over maak en verzendtijd, Mijn Antiheimwee-boekje was ruim op tijd binnen...
Met alle vrienden gemaakt voor een bruiloft van vriende . Heel persoonlijk met eigen vragen en foto's! Een aanrader!!!
Gebruiksvriendelijk, genoeg keuze leuke lay outs.
Makkelijk te maken met medewerking van de vrienden die erin komen te staan. Vriendenboekje maakt er ook hele leuke paginas van!
Invullen werkt goed. Dat foto's vierkant moeten zijn is belemmerend. Ook het feit dat de persoonlijke foto rond wordt afgesneden werk belemmerend. Het is raar dat vragen en antwoorden niet afgedrukt worden, terwijl er wel ruimte is en een antwoord is ingevuld. Er gaat volgens mij iets mis in de software
Heel erg blij met het boekje en met de manier waarop je dit via de site kunt invullen, aanpassen en volgen.
Super makkelijk samen te stellen en een heel leuk resultaat. Ik heb al een paar keer een boekje gemaakt en zelf gekregen op een babyshower en het is echt een leuke herinnering!
Het boek wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en tas. Daarnaast is de kwaliteit van het boek goed. Minder handig is dat de tool om in 1x allemaal email adressen te importeren het niet deed. Dit betekende dat ik alle mailadressen handmatig heb moeten vullen. Ik zou het handig vinden om gewoon met een link te kunnen werken en deze via mijn eigen mail rond te sturen.
Toen ik wat vragen had tijdens het maken van het boekje, werd ik vrijwel onmiddellijk geholpen. Het uiteindelijke resultaat was heel mooi en het boekje was makkelijk te maken. Alles wijst zichzelf uit. Ik kreeg het vriendenboekje ook netjes op tijd in de brievenbus. De aanstaande bruid was er heel tevreden mee. Zeker en vast een aanrader!
Vind het een leuk project om samen te stellen. Concept is goed bedacht. Wel jammer dat je de foto's bij de vragen niet wat groter kan maken en iets meer zelf kan versieren/personaliseren Het is met een grote groep leuk dat je allemaal maar een paar euro kwijt bent maar het totaal bedrag voor het vriendenboekje vind ik dan uiteindelijk wel erg hoog.
Ik kwam in aanraking met het vriendenboekje doordat ik zelf een uitnodiging kreeg. Wat een leuk idee voor het 25 jarig huwelijk van mijn broer en schoonzus bedacht ik me toen. Ik ging aan de slag met het idee dat er niet al te veel tijd in ging zitten. Echter door de diversiteit aan leeftijden was het voor sommige toch iets lastiger dan ik had verwacht. De contacten met diverse mensen, hun enthousiasme en het eindresultaat maakte de tijdsinvestering meer dan goed. Mijn broer en schoonzus waren aangenaam verrast met dit persoonlijke cadeau! Een mooier cadeau hadden ze zich niet kunnen wensen.
Het is nu het 2e boekje wat ik heb gemaakt en opnieuw is het een groot suc6. Heel leuk.
Het is een leuk boekje met een mooie lay out. Echt ontzettend leuk om cadeau te geven en het is heel erg leuk om te bewaren en later nog is door te lezen! De site werkt erg makkelijk en je kan ook makkelijk contact krijgen met iemand van de site bv via de chat.
Het maken van het vriendenboekje was ontzettend makkelijk en het resultaat was erg mooi. Ook de service bij levering was uitstekend!
Ik vond het leuk dat ik de vragen zelf kon aanpassen en bewerken. Het boekje is met heel veel enthousiasme ingevuld door iedereen en met veel liefde in ontvangen genomen!
Het vriendenboekje ziet er mooi uit,mooi gedrukt. Ik vind het wel erg prijzig, ik zou het er niet nog een keer aan uitgeven. Je kunt zelf 2 foto's toevoegen op een bladzijde, fijn dat je als beheerder hier ook invloed op hebt. Het boekje wordt hiernaast alleen nog gevuld met andere 'loze' foto's. Mooie plaatjes maar dit had ik van te voren wel even willen weten. Hier heb ik geen invloed op gehad.
Je kunt de inhoud van het boekje naar eigen wens aanpassen en laten invullen. Daarna wordt het mooi voor je opgemaakt en netjes verstuurd. Mooi persoonlijk cadeau. Mijn zusje was er heel blij mee!
De service was echt heel fijn. Kreeg via de chat gelijk antwoord. De site is ook gebruiksvriendelijk. Ik ben erg tevreden over de lay-out. Ik zou het zo weer doen
Superleuk om te maken en te krijgen!
Erg makkelijk om te maken en heel erg leuk om te geven of krijgen! Zeker een aanrader
Ik heb een mooi boekje mogen overhandigen aan een collega die afscheid heeft genomen. De verpakking was al zo netjes dat ik het daarin heb verpakt. Tijdens het proces was er wat misgegaan met mailadressen. Via de chat makkelijk te bereiken en het kon aangepast worden. Ik ben heel tevreden!
Vriendenboekje gemaakt om trainers te bedanken voor het voetbalseizoen. Bladzijdes kunnen makkelijk gemaakt worden door de " vrienden" en kan door organisator evt. nog bijgewerkt worden. Resultaat is mooi geworden en op tijd netjes geleverd.
Ik was redelijk bezorgd over de levertijd, doordat ik zelf een beetje laat begon met het aanmaken van de boekjes en uiteraard afhankelijk was van hoe snel de andere deelnemers de vragenlijst zouden invullen. Ik nam hierover contact op met vriendenboekje en er werd super vriendelijk te woord gestaan: er zou voor gezorgd worden dat de boekjes op tijd geleverd zouden worden en dat is gelukt! Hele fijne service en super leuk en verzorgd (mooie cadeauverpakking en tasje) cadeau voor de juffen op school.
Makkelijke en mooie manier om een vriendenboekje te maken. Fijn dat je iedereen kan aanschrijven en persoonlijk nog een herinnering kan sturen. Makkelijk systeem en mooi resultaat.
Binckhorstlaan 36
2516BE Den haag
Mijnvriendenboekje.nl Mijnreceptenboekje.nl Boek-vol-herinneringen.nl Een persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid.