3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer hulpvaardig, leveren de nodige bijstand met de gezochte producten.

Reageren soms wat te traag.

Pluspunten

Snelle service. Achteraf betalen.

Pluspunten

Meedenkend Goede en snelle service

Pluspunten

Mooi assortiment!

Hele goede afhandeling en zeer correcte en vriendelijke klantbenadering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes afgeleverd bij de buren. Kent dit bedrijf nog niet om een oordeel te geven.

Kent dit bedrijf nog niet om een oordeel te geven. Hoger dan een 6 wordt het niet, om de reden die is gegeven.

Pluspunten

meedenken, snelheid van verwerking en oplossend gericht...budget gericht en wil Wesley bedanken voor het snelle levering van mijn Powerbanks.

geen

Als je op een bepaald tijdstip antwoord heb toegezegd. Moet je dit ook doen ook als dit nog geen antwoord is op de gestelde vraag. Zeg dan we zijn er nog mee bezig en informeren U later. Nu moest in tot 3 x toe zelf een reminder sturen

Pluspunten

Ik heb alleen maar positieve feedback voor jullie. Goede snelle en vriendelijke mailings en service. Mooi product en goede prijs/kwaliteit verhouding. De enige reden waarom er geen 5 sterren staan, is doordat een doosje kapot was.

Pluspunten

Snelle service, aardig personeel en duidelijke informatie op de site over een bepaald product

Pluspunten

Erg goed geholpen! snelle service en duidelijke communicatie.

Pluspunten

correcte offerte met scherpe prijs goede kwaliteit en afwerking tijdige levering

misschien - voor de volledigheid - vermelden dat het stokje van plastic is, hoewel dat voor mij geen probleem was

Pluspunten

Accuraat en redelijke prijzen met goede contacten

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en bij vragen goed advies!

Er zitten beperkingen aan drukwerkformaten.

Pluspunten

Snel, accuraat, goede prijs/kwaliteit verhouding

Kan ik niet bedenken

Pluspunten

Ons bedrijf heeft een groot aantal koppen laten graveren. Met de hulp van Lavista is het product perfect eruit gekomen. Ze hebben goede kennis over het bedrukken van mooie promotie materialen. Zij hebben geduld en denken mee. Daarom bevelen wij dit bedrijf zeker aan.

Morsestraat 11 T

4004 JP Tiel