Goedendag, Vervelend dat het behang niet naar wens is geweest. Helaas heeft u hier nooit contact over opgenomen met ons, maar het behang gewoon geretourneerd. Terwijl dit ook nog eens behang is dat niet retour kan, zoals omschreven in het retourbeleid. Het behang is netjes 2 dagen later retour gekomen in een goed afgesloten doos. Bij het openen van de doos was er gelijk duidelijk dat deze vol zat met bouwafval (Stof, steentjes etc.) waardoor zeker 2 van de 3 rollen onbruikbaar zijn geraakt. Zoals aangegeven zal de derde rol nader bekeken moeten worden of deze niet ook is beschadigd en konden wij hier niet direct een concrete uitspraak over doen. Gezien de doos goed dicht was geplakt door u is dit afval er bij u thuis ingevallen. U heeft hier netjes een mail over gekregen met duidelijke foto's van de beschadigingen en het afval dat nog in de doos zat. Ondanks dat wij het uiteraard waarderen dat u een nieuwe bestelling bij ons plaatst is dit niet relevant: Uw retour is door het onzorgvuldige inpakken onherstelbaar beschadigd geraakt. De telefonische reactie hierop vonden wij ronduit belachelijk, wij gaan hier niet te ver op in maar het taalgebruik en uitingen konden écht niet. Onze medewerker kon en kan nogsteeds niet begrijpen hoe iemand zo kan reageren als zij zelf een retour op deze manier toesturen. Vervelend dat u ons niet klantvriendelijk vind, al heeft u ons ook niet de kans gegeven om dat wel te zijn, zoals wij dit altijd willen zijn. Met vriendelijke groet, Behangkoopjes.nl
Goedendag, Vervelend om uw bericht zo te zien, vooral omdat de afhandeling van uw order niet meer dan logisch is geweest. U heeft bij uw bestelling 1 rol toegevoegd van een oudere bestelling -zonder het te vermelden of te vragen- die ver buiten de retourtermijn is geweest. Deze rol is van een andere batch en dus lastig te verkopen. Ook is het uiteraard lastig om te zien dat het een andere batch is die er tussen zit, bij een moment van onoplettendheid had dit dus over het hoofd gezien kunnen worden met als gevolg dat een andere klant misschien perongeluk 2 batches ontvangt, of verkeerde informatie over het levertermijn. Wij begrijpen niet waarom ons retourbeleid slecht is, in de 4de regel van ons retourbeleid staat in dikgedrukte letters dat het behang binnen 30 dagen weer retour moet zijn in ons magazijn. Met vriendelijke groet, Tobias.
Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl