Veel te duur.

Hetzelfde gezien later op bol.com voor bijna de helft minder dit noemt zich dan de goedkoopste.betreft 8 rollen behang voor 199€ ipv. 105 op bol. Dus waar is de zekerheid dat men niet teveel betaald zoals jullie beweren, na zenden mail Kan je er niks aan doen he'.

Goed advies, mooi behang

Geven goed advies en hebben heel veel en mooi behang. Ook veel op voorraad.

Ik beveel deze site 100% aan!

Snelle levering, keurig verpakt, resultaat is prachtig dus 100% tevreden!!

Snel gereageerd en het behang is snel en zorgvuldig geleverd.

Fantastisch mooi behang! (Ik heb ook 1 rol gebruikt voor de binnenkant van de kasten. Gewoon insmeren met behanglijm en behang plakken. Super mooi!) De levering was snel en de verpakking degelijk. Top!

Komt niet overeen met foto’s

Kleuren zijn heel anders dan op beeld, ondanks kwaliteit valt het niet aan te raden om te bestellen. Dit omdat het echt compleet een gok wordt zo. Vervolgens kun je niet terug brengen, mag je langs komen om het te ‘overleggen’ - dat is een halve middag werk voor een misschien plus reiskosten. Vervelend en nu alsnog zonde van het geld.

Erg goede en snelle service!

Pakket werd vlot geleverd, ik had teveel besteld dus ook een retour en ook dit werd zeer snel en correct afgehandeld.

Geweldig patroon, wel lastig op te hangen

Ik heb een bloemetjesbehang gekocht, ik vind het patroon helemaal geweldig. Echter was het wel lastig op te hangen, omdat het behang vrij dun is en enorm uitzet wanneer het in contact komt met de lijm. Hierdoor is het dus enorm lastig om op patroon te hangen, en er komen enorm veel bobbels in het behang. Doordat ik een vrij heftig patroon heb, valt het niet echt op, maar bij een effen kleur of een rustig patroon, ga je dit zeker zien!

Echt een aanrader. 2x besteld, beide keren goed en snel geleverd. Wij zijn aan het verhuizen en nog lang niet klaar in ons nieuwe huis, dus komen zeker nog terug. Van mij krijgen ze een A+++

Leuk behang, we zijn er blij mee.

Goede kwaliteit behang, dik genoeg om niet te beschadigen terwijl we aan het klooien waren

Kwaliteitsbehang op tijd en netjes geleverd

Zweeds behang besteld dat ik in Denemarken had gezien. De levering was keurig op tijd en het behang voldoet aan de verwachting. Het is mooi sterk papier en de lijm werd netjes verpakt meegeleverd. Ik zou hier de volgende keer weer bestellen.

Te laat en te weinig lijm

Levertijd is slechts indicatie en behang was dus later binnen. Er stond bij inclusief lijm, maar lijm was onvoldoende

Slechte service

Pakket werd doorweekt bezorgd en ook al later dan beloofd. Daarna zou ik het pakket terug moeten sturen en pas na ontvangst zou er nieuw behang besteld worden. Al met al een lange rompslomp voor een fout die niet bij mij ligt.

Geen probleem

Fijn behang Geleverd zoals afgesproken

Duidelijke site snelle levering

Makkelijk leuk behang uit zoeken! Goede tip voor het behanglijm. Makkelijk bestellen. Snel geleverd

Snel bezorgd en uitstekende kwaliteit

Had snel deze rollen behang nodig en binnen 36 uur nadat ze besteld waren kwamen ze al binnen.

Alles top

Alles top

Top kwaliteit

Ik had de keuze wat ik wauw niet gekregen Maar zij hebben beter oplossing en nog mooier.

wat een snelle service....perfect.

wat een snelle service .....perfect.

Snel geleverd, mooie kwaliteit behang

Wij hebben voor het eerst behangen en hadden een mooie citroenprint uitgekozen van Behangkoopjes.nl. De kwaliteit van het behang was goed en de levering was er al een stuk sneller dan verwacht. De meegeleverde lijm was ruimvoldoende voor de klus.

Helemaal top, goed en mooi behang

Helemaal top, goed en mooi behang

Keurig verpakt, en een mooie aanbieding

Vond het spannend of het behang wel zodanig verpakt zou zijn dat de randen niet beschadigd zouden worden, maar perfect. Ik ben super blij en door de aanbieding en kortingscode ook nog een stuk voordeliger dan in de fysieke winkel

Goede service, goede communicatie!

Wij zijn zeer tevreden over de levering van ons behang. Goede prijs, snelle bezorging en een goede nalevering van de behanglijm. Uitermate tevreden!!

Goede kwaliteit

Ik heb de dikste kwaliteit gekozen. Prima werkbaar, rekt niet uit. Zit er strak op.

Fotografie & beschijving onbetrouwbaar & slecht retourbeleid

Het behang zag er in het echt heel anders uit dan de foto en zoals stond beschreven. Bij het retourneren was het nodig om zelf de retourkosten te betalen, wat ik best snap. Maar vervolgens werd er ook nog 15% van de aankoopkosten in mindering gebracht, wat ik echt niet netjes vind.

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl