bloed zweet en gevloek

wij hadden het blauwe sterren behang met witte sterren . op de site stond niet dat het een patroon behang was. Het moest op een mdf muur geplakt worden heb bleef niet hangen alleen met veel behang lijm . het was niet schuif baar zo dat het patroon makkelijk te schikken was. en toen alles opgedroogd was is het gekrompen en hebben we naadjes wit er tussen . dus het vuil ons erg tegen . het was een moeizame middag om het kleine kamer klaar te krijgen helaas sorry

Prima, snelle levering.

Prima, snelle levering. Nog 1 rol retour gedaan, geld snel terug gekregen. Top

Snelheid en kwaliteit

Mooi behang en snelle levering!

Mooi behang, goede communicatie

Gedeelte van de bestelling was niet op voorraad en werd later geleverd maar netjes binnen de genoemde termijn. Bij vragen gesteld via de mail steeds snelle en duidelijke reactie. Erg tevreden.

Prima geregeld

We werden goed geïnformeerd over de levertijd dat die iets langer zou duren.

Goede prijzen, snelle verzending maar rampzalig behang

Goed contact. Een bepaald behang was niet meer op voorraad maar werd besteld. Hier werden we keurig over geïnformeerd. Ook snel geleverd toen het wel weer op voorraad was. Helaas was dit betreffende behang echt verschrikkelijk. Scheurde ongelofelijk snel en rekt erg uit. Ik vraag me dan toch af hoe dat zit met die lage prijzen. Is dit een slechte partij geweest die voor weinig weg mocht? Wie zal het zeggen.

Toppie !!

Super blij met het behang , En bezorging was ook prima!

Mooi behang voor goede prijs

De communicatie ons de levering was goed. Fijn om te weten waar je aan toe bent als de levering iets langer duurt. Nadeel vind ik dat de kleur soms niet echt overeenkomstig is met de werkelijkheid. Daarom heb ik nu een doos behang staan die ik niet ga gebruiken.

Prima, snel bezorgd, behang wat uitstekende kwaliteit

Snelle levering!

We hebben behang voor de kinderkamer uitgezocht, de levering was snel en goed.

perfect

pooi en kwalitatief behang en correct verzonden en bezorgd

De bestelling had wat vertraging, maar dit is steeds goed gecommuniceerd. Het is uiteindelijk in goede staat aangekomen, mooi behang!

Mooi

Behang is mooi en maakt onze kamer helemaal af.

Super blij met de urban jungle behang voor de babykamer. Goed van kwaliteit en makkelijk te plakken.

Prijs kwaliteit zijn goed en voldoet aan het beloofde op de web site !

Alles ok ! Het behang voldoet aan de vereiste normen zoals beschreven op de web site !

Veel keuze uit verschillende soorten behang

Kreeg onze bestelling netjes op tijd geleverd. Onze keus was een graffiti-behang voor onze dochter, de kleuren waren net zoals op de foto mooi fel en het bleek ook stevig om mooi te plakken!! Het resultaat vind ze prachtig....

Ondanks dat ik de koop moest annuleren heb ik een goede ervaring met dit bedrijf. Het geld werd heel snel teruggestort.

Ruime keuze behang. Onze retroprint muur is top, behang makkelijk te verwerken

Topbehang!!

De kleur en kwaliteit voldeden helemaal aan mijn verwachtingen. Erg tevreden!

List en bedrog

Ik deed een redelijk grote bestelling (ruim Euro 500) en kreeg een email dat het behang binnen 2-3 dagen zou worden geleverd. Een vervolg email kwam een dag later binnen dat de levering langer zou gaan duren omdat er geen voorraad was. Er moest bij de importeur besteld worden. Daar ging ik uiteindelijk mee akkoord. De kleuren vielen echter tegen en we hebben het behang geretourneerd. Zelf de portokosten @ 27 euro voldaan. Toen kreeg ik te horen dat ik ook de portokosten voor de leverancier (Behangkoopjes) moest betalen die het behang weer ging afleveren bij de importeur. Ik had het behang nl besteld en niet uit voorraad geleverd gekregen. Volgens Behangkoopjes moest ik blij zijn dat de importeur geen afslag in rekening bracht.

Perfect snelle service

voor het eerst behang via internet besteld. En kwam bij behang koopjes terecht. Leuke prijs en snelle service.

Prima maar wordt gek van de vragen over beoordeling

Prima behang. Niks mis mee. Maar laat me aub met rust met die 1000 mails over of ik jullie wil Beoordelen op Google op kiyoh en weet ik waar nog meer.

Top echt super

10 op 10

10 op 10

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl