Top behang

Op tijd geleverd

Snelle levering, prima behang

Ik heb voor een hele leuke prijs prachtig behang, lambrizering lijkt het, iedereen vindt het net echt!! Het zit prachtig tegen de muur, niet te zien dat er naden lopen, ben er fantastisch blij mee!!

Top !!

Héél snelle levering, top kwaliteit , super mooi behangpapier !

Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering

Geweldig!

Ik had, als verrassing voor mijn moeder behang van Vincent van Gogh, voor de gang gekocht. En heb deze ook bij haar in de gang behangen. Ze was er reuze blij mee. En iedereen die binnen komt vind het schitterend! (Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen...)

Snelle en correcte levering

Goede en snelle levering. Netjes verpakt.

Snelle levering en prima kwaliteit!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Kleuren niet mooi

Schilderij was op tijd geleverd, maar kleuren zijn niet goed. Er lijkt een roze waas over het hele canvas te zitten. de okergele achtergrond is meer roestbruin en lijkt over te gaan in de tafel, terwijl dit echt verschillende kleuren moeten zijn.

toppie

snelle levering,TOP

2 verschillende soorten behang gekocht. Behang is exact hetzelfde als op de foto. (Kleur) Goede service en snel geleverd

Kwaliteit en snelle service

Kwaliteit en snelle service

Snelle levering, mooie kwaliteit, gewoon super

Super!!

Super snelle levering. Mooi behang van goede kwaliteit!! Patroon sluit goed aan wat zeker niet onbelangrijk is....geen naad te zien Mocht ik nog eens behang nodig hebben dan zeker van jullie! Erg blij met onze muur😀

Makkelijke site. Mooi behang precies zoals op het plaatje. Snelle levering, netjes verpakt.

Goed verpakt bezorgd

Goede kwaliteit en snelle nette service

Ruime Keuze en snelle levering. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

super

snelle levering super kwaliteit het is jammer dat ik.hier geen foto bij kan.plaatsen hoe mooi het eruit ziet

Snelle levering en prachtig behang

Duidelijk, overzichtelijk, veel soorten behang en snelle levering

Foto's anders dan de werkelijkheid, retourbeleid zeer slecht

De foto's zijn anders dan de werkelijkheid. Op het moment dat je e.e.a. retour wilt zenden komen er opeens allemaal beperkingen om de hoek m.b.t. bepaalde merken en de verzendkosten die opeens in mindering worden gebracht op de faktuur. Aanpassing n.a.v. reaktie site: Als dan toch wordt gereageerd dan moet je het ook volledig doen. Het verhaal is namelijk dat de rollen bij ontvangst ongeopend waren waarbij de kleur sterk afwijkend was t.o.v. jullie site. Ook op dat moment werd al moeilijk gedaan over retour zenden omdat (inderdaad) op de site staat dat dit bij bepaalde merken niet mogelijk is (terwijl dit het een wettelijk recht is). Na veel pijn en moeite was het dan toch mogelijk onder aftrek van veel kosten (veel meer dan de verzendkosten, door jullie uiteindelijk door reclamatie weer ongedaan gemaakt). Nadat bleek dat 1 van de rollen inderdaad door de retourverzending niet meer gesloten was (blijkt ook duidelijk uit de foto’s) heb ik me neergelegd bij het feit ik voor deze rol geen geld retour zou krijgen. Strekking: 1. Veel produkten kunnen qua kleur afwijken (zie ook andere recencies), 2. Op dat moment wordt moeilijk gedaan over geld retourneren (bij veel produkten staat op de site dat retourneren niet mogelijk is) terwijl je daar als consument gewoon recht op hebt, zeker als de kleur sterk afwijkend is. Uiteraard moet de verpakking dan wel ongeopend zijn. 3. De terugkoppelingen op negatieve recencies kunnen wel eens niet kloppen, de meesten zullen dan niet eens meer reageren (ik helaas wel).

Levering goed maar kwaliteit behang slecht

De levering was heel snel. Netjes binnen 2 dagen. Echter is de kwaliteit van het behang slecht. Je ziet dingen door het behang heen en het behang verschilt ook in de manier van opdrogen terwijl er op precies dezelfde manier is geplakt met dezelfde hoeveelheid lijm.

Prettig emailcontact en snelle reactie bij vragen. Behang was zorgvuldig verpakt. Wel wat stug bij het verwerken.

Snel mooi tevreden

Goede informatie over het traject voor het thuisbezorgd wordt, Perfect ingepakt Schitterende foto, Precies op maat Beloofd is beloofd bij deze firma. Wij zijn er blij mee.

Snelle en verzorgde levering

Enorme keus, prima kwaliteit, snelle bezorging

Gewoon goed

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl