List en ******

Ik deed een redelijk grote bestelling (ruim Euro 500) en kreeg een email dat het behang binnen 2-3 dagen zou worden geleverd. Een vervolg email kwam een dag later binnen dat de levering langer zou gaan duren omdat er geen voorraad was. Er moest bij de importeur besteld worden. Daar ging ik uiteindelijk mee akkoord. De kleuren vielen echter tegen en we hebben het behang geretourneerd. Zelf de portokosten @ 27 euro voldaan. Toen kreeg ik te horen dat ik ook de portokosten voor de leverancier (Behangkoopjes) moest betalen die het behang weer ging afleveren bij de importeur. Ik had het behang nl besteld en niet uit voorraad geleverd gekregen. Volgens Behangkoopjes moest ik blij zijn dat de importeur geen afslag in rekening bracht.

Perfect snelle service

voor het eerst behang via internet besteld. En kwam bij behang koopjes terecht. Leuke prijs en snelle service.

Prima maar wordt gek van de vragen over beoordeling

Prima behang. Niks mis mee. Maar laat me aub met rust met die 1000 mails over of ik jullie wil Beoordelen op Google op kiyoh en weet ik waar nog meer.

Top echt super

10 op 10

10 op 10

Prima service, snelle levering. Product voldoet aan verwachting

Prima.,snelle levering. Niet te duur

Niks op aan te merken

Tevreden

veel keus en lage prijsenaan iedereen

aan iedereen koopt uw behang bij behangkoopjes.nl meer kan ik niet zeggen

Mooi behang, goed te verwerken

Was huiverig om 4 banen van 1 meter te verwerken. Bewust vliesbehang besteld, plakken viel achteraf erg mee,

Super adres!

Snelle levering en schitterend behang voor mooi prijsje!! Een aanrader!

Goede service en snelle levering!

Alles volgens afspraak

Alles volgens bestelling geleverd en afspraak

Levering heel snel binnen en het behang is nog mooier dan op de site zeer tevreden ben er heeeeeel blij mee.

Top en snel geleverd.

prima !

snelle levering en goed advies.

Optijd geleverd, product zoals omschreven en goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed! Zeker aan te bevelen

Goede kwaliteit van behang

Het is soms wat moeilijk. Om print in het geheel te zien.maar de kwaliteit is echt super.en de bestelling is heel snel binnen

Alles tip top in orde ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Goede kwaliteit, plezierig contact maar vertraagde levering

Goede kwaliteit behang, plezierig contact, alleen was de levering vertraagd

Super mooi behang

Mooi behang besteld binnen 2 dagen in huis .Ben er super blij mee dus top winkel๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Goede website en een geweldige service

Maar dat hunkeren naar een beoordeling is hinderlijk.

De posters zijn erg mooi en van goede kwaliteit.

Makkelijk en duidelijk te bestellen. Het is een mooie kwaliteit behang, makkelijk aan te brengen op de muur. Het heeft een mooie uitstraling

Ik ben niet tevreden

Heel Slechte kwaliteit

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot รฉรฉn grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. Wist u dat wij een familiebedrijf zijn en als sinds 1974 in de behangwereld werkzaam zijn? Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.