TOP

Super snel en netjes geleverd!

Uitstekend!

Alles ging prima

Prima dienstverlening

Snelle levering, en snelle terugbetaling van de overgebleven rol behang.

Helemaal super

De bestelling binnen super gaaf.

canvas schilderijen

canvas schilderijen besteld na levering ontbrak er een schilderij .Gebeld met Daniel die heeft het uitgezocht en heeft een email gestuurd was nog 1 pakket onderweg volgende dag bezorgd.Top bedrijf, goede service

Scherpe prijs, snelle levering

Mooi behang tegen scherpe prijs en snelle levering!

Goede kwaliteit

Ik heb een deurposter bestelt. echt geweldig zit heel strak aan mn deur en de afdruk van de poster is waanzinnig mooi. Ik raad iedereen aan echt geweldig een dikke 10

Prima kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering, TOP!

Het industriële 3D behang ziet er in het echt nóg mooier uit, dan op de foto's. Ben er echt super blij mee! Goede, stevige kwaliteit papier. Scherp geprijsd en zeer snelle levering.

Vriendelijkheid en top service

Heel erg blij dat we hier ons behang hebben gekocht. De mensen zijn super vriendelijk en qua service geweldig. Ik zal het iedereen aanraden.

Zeer te vrede

Ik heb hele goede ervaringen en ik ben zeer te vrede over het stijgerhoud behang Groetjes Mevr E Meuldijk.

Wij zijn heel tevreden met behangkoopjes.

Onze huiskamer is zo mooi geworden door de adviezen van behangkoopjes. De eigenaar nam alle tijd en moeite om ons te helpen met onze keuze. Vanuit ons woonadres (Huizen) is het een eind rijden maar het resultaat is er dan ook naar.

Snel geleverd & goede tekst en uitleg

Goed te plakken behang en goede uitleg

Levertijd niet volgens verwachting

Heb zelf 2x moeten bellen om te achterhalen waarom het behang niet conform de opgegeven levertijd werd geleverd.

Het behang was iets vaag omdat de afbeelding een stuk groter is dan het schilderij (origineel). Dit weet ik omdat ik in het Rijksmuseum onlangs het origineel heb zien hangen. Hier moet je dus zelf even op letten, bedoelt om iets meer van een klein afstandje te bekijken. Zware kwaliteit en leuk behang. Wel aan te raden.

Goed behang, goede prijs, goeie service vooral telefonisch

Heel fijne service, je kunt altijd bellen en ze zoeken het behang voor je op👍🏼 Snelle afhandeling en levertijd. Kortom echt aan te bevelen.

Super Super Super

Niet alleen persoonlijk als online een prettige service. Super snel, prachtige kwaliteit en heel fijne prijzen.

Mooi, trendy, betaalbaar behang en snel geleverd.

Mooi, trendy, betaalbaar behang en snel geleverd.

Goede service, zowel per mail als ook telefonisch.

Het behang dat wij in eerste instantie hadden uitgezocht kon pas een week later geleverd worden, later kwamen daar nog eens een paar weken bij. Hier wilden wij niet op wachten en hebben ander behang uitgezocht. Dit heeft men snel besteld en werd enkele dagen later bezorgd. Wij zijn blij met het behang, het resultaat is erg mooi.

slechte service

Voor de kinderkamers en overloop diverse soorten behang besteld voor in ons nieuwe huis. om er zeker van te zijn dat de spullen niet tijdens het verbouwen ergens geleverd zouden worden hebben we tijdig besteld. Nadat het postbezorgbedrijf het pakket zomaar voor mn deur had gezet terwijl wij er een dagje niet waren ging dus blijkbaar de looptijd al in om eventueel te retourneren. Toen bleek dat de muren te slecht waren voor gewoon behang wilden we dat wat nog dicht was retour sturen. Via de site heb ik de dag voordat de retourperiode afliep een bericht gestuurd met de vraag om informatie en of de artikelen nog terug konden. Hierop geen enkele reactie. Na een week heb ik ze gemaild MET een screenshot van het verstuurde bericht met datum en tijdstip. Hierop kreeg ik een kort antwoord dat zij niets van mij ontvangen hadden en dat ik voor het retour sturen op de site kon kijken. Had ik maar meteen de spullen teruggestuurd dan zat ik nu niet met behang en lijm etc t.w.v. bijna 300 euro.

Na een rot ervaring met de Hornbach belde ik hen op met de vraag of zij aan de Winnie the Pooh fotobehang konden komen en vervolgens belde zij mij binnen 10 minuten terug met het antwoord dat ik die dan binnen een week binnen zal hebben. Het fotobehang had ik idd binnen een week binnen. Telefonisch waren zij ook erg vriendelijk. Ik zou hier zeker nog eens terugkomen/bestellen.

Super mooi fotobehang ben er heel.erg gelukkig mee. Jammer dat levertijd iets langer duurde maar de kwaliteit was boven verwachting. Goed verpakt. Incl lijm en beschrijving. We genieten elke dag van onze prachtige muur

Net bedrijf!

Wij hebben een paar keer contact gehad over doorlussen e.d. Wij hebben hier goede en duidelijke uitleg over gehad. Toen ons fotobehang binnen kwam vonden wij de kwaliteit niet goed. De uiteinden waren onduidelijk. Wij hebben daarover contact opgenomen met het bedrijf. Zij hebben met de fabrikant contact gehad. En aan de hand daarvan konden wij ons geld terug krijgen. Het fotobehang werd gratis opgehaald en binnen een week had ik mijn geld terug. Jammer van ons fotobehang, maar wij zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld is.

Jammer

Ik bestel regelmatig...behang en fotobehang.....en was altijd zeer blij met de levering en nog blijer als t op de muur helemaal kon stralen. Helaas deze keer niet...foto zover opgeblazen dat t zand bestond uit rechthoekige blokjes...geen mooi gezicht...dus ook niet op de muur geplakt....gebeld en foto's doorgestuurd..en na overleg met fabriek werd er verder niks mee gedaan want het hoorde zo....jammer...had zo trots op nog n mooie muur in m'n nieuwe huisje geweest...nu maar in 1 kleur geverfd...het had anders kunnen zijn en dat is gewoon jammer

afleveringsdatum klopte niet, kwam een dag later maar verder prima

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl