Pluspunten

Prachtig behang van zeer goede kwaliteit en supersnelle levering.

Pluspunten

Behang was goed verpakt, duidelijke info na bestelling tot levering

Pluspunten

Mooi fotobehang en snelle levering.

Niets

Pluspunten

Prima kwaliteit voor een nette prijs

De gecommuniceerde levertijd kwam niet overeen met de werkelijkheid. In werkelijkheid was het veel sneller (op zich positief), maar zoveel sneller dat ik nog geen behanger geregeld had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en fijn dat er extra behangplaksel bij zat.

Het zou fijn zijn dat er de volgende keren naar de batchnummers gekeken wordt. Het patroonbehang was dus niet geheel aansluitend. Dit kan dus verbeterd worden.

Pluspunten

Snelle levering! Niets negatiefs over op te merken. Alles keurig verpakt en precies zoals gezegd afgeleverd.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede prijs en top service.

Pluspunten

Het was vlotter verzonden als verwacht. Voldeed aan alle opmerkingen op de site

??? Pas eerste keer besteld!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke site

Pluspunten

Snelle bezorging, ook altijd antwoord bij vragen via email

Niet altijd duidelijk of er behangplaksel bij in zit, bij sommige rollen zit het er volgens de site gratis bij terwijl dit toch niet het geval is

Pluspunten

Goede levertijd! Behang heel erg mooi en sterk!

Pluspunten

Niet duur maar zeer mooi fotobehang.

Pluspunten

De kleur van het behang is niet zoals het is weer gegeven op de website. Sterker nog de kleur wijkt behoorlijk af. Op de foto is het echt 'goud' in het echt is een kleurenprint uit een niet goed afgestelde printer. Even goed gaan we het behang wel gebruiken, (tip) maar volgens ons mag dit wel even bij het artikel vernoemd worden dat de kleur echt behoorlijk afwijkt.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Niets

Pluspunten

Heel vlugge levering en begang is bijzonder mooi uitgevallen. Super tevreden .

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit van behangpapier, foto op site lijkt op het echte papier!

Pluspunten

Via internet rollen behang besteld, deze zijn een aantal euro per rol voordeliger dan in andere behangzaken. Dit was niet wat ik bedoelde (mijn eigen verkeerde beoordeling), dus we zijn langs de winkel geweest. Wat een vriendelijke mensen! Zo klantvriendelijk maak je nog weinig mee. Daarnaast zijn ze kundig en denken ze mee! Ik zeg top!

De winkel was moeilijk vindbaar, omdat de navigatie een andere locatie weergeeft!

Pluspunten

Hele snelle levering!

Pluspunten

goede kwaliteit toch net iets duurder dan bij andere verkooppunten snelle en goede levering

Plein 1953 10

3086ED Rotterdam

102036939

Over Behangkoopjes

Behangkoopjes.nl is ontstaan uit 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één grote showroom & online behangwebshop waar we met plezier onze klanten te woord staan. <br></br>Wilt u naast een geweldig advies ook de zekerheid hebben dat u nooit teveel betaalt? Neem dan eens gerust een kijkje in onze showroom in Rotterdam. Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat u altijd kunt slagen. Naast een breed assortiment hebben wij ook nog ruim 500 behang boeken liggen waar u een kijkje in kunt nemen. <br></br> Behangkoopjes.nl Fotobehangkoopjes.nl Canvaskoopjes.nl Behanguitverkoop.nl