10

Tweede project. Wederom zeer goed.

Na het eerste project wederom mooi resultaat geleverd. Onder aanvoering van Marinus is de uitvoering fantastisch. Altijd een fijn contact met iedereen gehad en alles is in goed overleg uitgevoerd. Afspraak is afspraak en ook tijdens de uitvoering was er steeds overleg mogelijk ten aanzien van tussentijdse aanpassingen. Het resultaat is prachtig geworden en we zijn dan ook zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies gekregen wat we ingedachten hadden......

De informatie vooraf was duidelijk en zo is de bouw ook verlopen. Bouwer Marinus heeft veel ervaring en daarom hebben we nog een paar praktische aanpassingen gedaan. Alles gaat in heel goed overleg! Wij zijn heel tevreden en heel blij met onze nieuwe tuinkamer!!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP

Prima bouw, goede service, mooie afwerking door nette vaklui. Marinus is wel iemand die je over de vloer kan hebben. Ze denken met je mee en geven het juiste advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eén woord: fantastisch!

Alles super goed en volgens afspraak geleverd. Ziet er prachtig uit en werkt perfect. Helemaal blij!

 • Aanbevelen? Ja
9

Metamorfose

De heren van 4Life Comfort hebben vakkundig werk geleverd met het aanpassen van onze bestaande "overkapping". Zeer snel geschakeld en meegedacht met een ontzettend mooi resultaat en veel extra wooncomfort.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nog een opdracht na deel 1

Het terug laten komen van dit team na de eerste opdracht zegt genoeg. Wederom een prachtig werk afgeleverd. Dit maal een schutting met een bijpassende poort. Alles zweeds rabbat van douglas hout. Samen met de veranda is het een plezier om naar te kijken. Goede afstemming, goede op- en aflevering. Is er nog een rest puntje, komen ze met een smile langs om het op te lossen. Prachtig team!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaren mensen, hart voor het vak en denken mee in oplossingen.

Opzoek naar een veranda, waar begin je. Ik kwam via een advertentie op marktplaats uit bij 4Life Comfort. Twee broers die weten wat ze willen. Klanten tevreden maken. Overal wordt in meegedacht en alles is bespreekbaar. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces. Een veranda koop je maar 1x maar als ik er meer nodig zou hebben zou ik weer naar 4Life Comfort gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig mooi eindresultaat en een prettige samenwerking van begin tot eind.

Op kantoor zijn we in gesprek gegaan met Hendri, hij had veel beeldmateriaal wat het voor ons makkelijk maakte om over te brengen wat wij in gedachten hadden. Daarna is Marinus bij ons thuis geweest om te bespreken of wat wij in gedachten thuis ook te maken was en dat kon. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden was de communicatie altijd goed en Marinus en zijn collega’s netjes en vriendelijk. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat, het meedenken van begin tot eind en de vriendelijkheid van kantoor tot in het zand om het zo te omschrijven :).

 • Aanbevelen? Ja
10

Er is vakwerk geleverd!

Vanaf het eerste moment wordt er met je meegedacht. Wij hebben gekozen voor een douglas houten veranda. Op de zaak is er één als voorbeeld te zien en er zijn veel voorbeelden op foto’s waardoor je een hele goeie indruk krijgt wat voor mooie veranda’s ze al hebben geleverd. Onze veranda is werkelijk prachtig geworden, het heeft onze verwachtingen overtroffen! We genieten er volop van. Marinus en Matthias hebben hard gewerkt en we vonden het gezellig dat ze er waren! Hartelijk dank voor alles, Charl en Karin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige vakkundige service !!

Vanaf de kennismaking bleek de vakkundige kennis en hoge kwaliteit van werken. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en de tijd die er in is gestoken. Het ziet er fantastisch uit en we hebben goed samengewerkt !

 • Aanbevelen? Ja
10

prachtige service met een nog mooiere oplevering

Wij zijn ontzettend blij met de communicatie vanaf het begin tot het eind. Ze hebben oog voor detail en denken vanaf het begin gelijk mee om tot het mooiste resultaat te komen. De broers vullen elkaar prachtig aan. Het bouwen ging in goed overleg, waarbij ook rekening gehouden wordt met de planning van de klant. De kwaliteit en kunde straalt van het product af. We hadden ooit bedacht het zelf te bouwen, gelukkig hebben we het laten doen. Deze kwaliteit had ik niet na kunnen streven. Mochten we ooit nog een veranda willen, dan nodigen we de mannen zeker weer uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Heel vakkundig. Echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer behulpzaam in het meedenken. Helder verhaal, en afspraken

Mooie kwaliteit, en mooie afwerking. De plaatsing ging ook soepel. Ondanks dat het bij ons in verband met de verbouwing een rommel in de tuin was, gingen ze er tussendoor gewoon aan de slag. En ik denk dat ze daar best last van hadden, sorry nog daarvoor. Toen mijn man 's avonds trots de lampjes aan wilde doen deden ze het helaas niet meer. Ik heb een appje gestuurd en ze kwamen het heel snel repareren. Bleek iets met de transformator te zijn. Super gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

In een woord GEWELDIG Service, personeel alles was super met een heel mooi eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte uitvoering, betrokken dienstverlening en goede prijs- kwaliteit verhouding!

Perfecte uitvoering, betrokken dienstverlening en goede prijs- kwaliteit verhouding!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en degelijk advies .

De Ondernemers Hendri en Marinus zijn twee mannen die absoluut gaan voor een tevreden klant . Ze presenteren pas een definitieve prijs als ze zijn wezen inmeten , dit om een juiste indicatie te krijgen en dat je samen niet voor eventuele verrassingen komt te staan. Dit totaal gaf ons de doorslag om er met hun uit te komen . De voorbereiding en plaatsen van de glazen schuifwanden in onze bestaande veranda is met vakmanschap uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, zeer vriendelijke, laagdrempelige en zeer professioneel

Afspraak is afspraak met een gouden rand. Wensen worden dubbel en krot vooraf alsnog gecheckt. Denken goed mee met de klant binnen de budget. top...

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk personeel en uitstekende werk prestatie.

Heel goede ervaring met 4LC. Levering en plaatsing van een glas-schuifwand bij bestaande overkapping. Afspraken klopten en op tijd nagekomen. Uitvoering is tot onze volle tevredenheid. Fam. le Nobel Soesterberg

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze gaan voor kwaliteit,goede service en betrouwbaar en ze komen alle afspraken na Bedankt daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle servus Heel erg vriendelijk Mooie afwerking Werken netjes En het eind resultaat ziet er super mooi uit.

Verbeterpunten

Ik heb geen verbeter punten Voor ons is het een top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een fantastisch resultaat. Hebben een tuinkamer met glas schuifwanden en giga garage met schuur door Marinus laten bouwen. Wat wij in ons hoofd hadden heeft hij samen met mattie gemaakt. Zelfs beter dan gedacht. Was iedere keer dat marinus (en mattie) er was weer gezellig en toch hard werken. Heb zelf af en toe mee mogen helpen wat het ook leuk maakte. Zowel financieel als vermaak. Marinus staat voor vakwerk, denkt graag mee en gebruikt alleen maar kwalitatief goede materialen. Met kerst en verjaardagen was het een nog groter feest. Dat het zo mooi is geworden hadden we alleen maar gedroomd. Dank voor dit cadeau.

Verbeterpunten

Geen

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Leveren kwaliteit -Klant gericht -Echt vakmanschap

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een net en correct bedrijf. Denken in alle opzichten mee met de klant, de klant staat echt centraal. In 2018 door dit bedrijf een veranda laten plaatsen. Begin 2019 de veranda laten voorzien van terrasverwarmers en glazenschuifwanden. Nu 365 dagen de mogelijkheid om 'buiten' te zitten, heerlijk genieten!!!!

Verbeterpunten

Ga zo door, dan altijd tevreden klanten!

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afgelopen september een prachtige tuinkamer laten plaatsen. Naar volle tevredenheid. Gisteren glas schuifwanden laten plaatsen in onze veranda zodat we daar nu al heerlijk kunnen zitten in het ochtend zonnetje.

Verbeterpunten

Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina