Filters

9

Vakwerk!

4life Comfort vertaalt je wensen feilloos in de praktijk! Ze denken met je mee en bieden verschillende opties. Ze leveren maatwerk en vakwerk! We zijn dan ook bijzonder blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig. Ontzettend mooi resultaat.

Al eerder heeft 4LC schuifelenden gezet in onze veranda in Amersfoort Maar voor de geplande veranda in ons nieuwe huis in Nijkerk besloten we een totale veranda + schuifwanden te laten plaatsen door 4LC. We werden voorzien van goed advies. Er werd meegedacht bij de keuzes die er gemaakt moesten worden. Werkafspraken altijd duidelijk en goed nagekomen. En het resultaat mag er zijn. We genieten er dagelijks van.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakbekwame perfectionisten

Op internet vinden wij opnieuw een bedrijf die veranda’s en tuinkamers aanbiedt. Oei, je kunt er niet zomaar naar hun showroom, je moet eerst een afspraak maken. Zullen wij dat wel doen? Toch maar gedaan, alhoewel met scepsis. Maar wat kun je je vergissen! Direct was er een klik met Hendri. Geen gladde verkooptaal, alles rechttoe rechtaan zodat je direct weet waar je aan toe bent. De offerte die volgt is duidelijk, ondanks dat er in ons geval veel maatwerk nodig is. Nadat wij akkoord waren met de offerte, kwamen wij op het idee of het mogelijk was dat zij ook de vloer konden (laten) verzorgen. Geen probleem, kregen een nieuwe, aangepaste offerte. In de volgende fase maak je kennis met Marinus, de broer van Hendri. Hij komt inmeten en geeft daarbij allerlei tips. Het plaatsen van de tuinkamer doet dit bedrijf met 3 man: Marinus (de technische uitvoerder), Hendri en Appie. Alles loopt volgens hun strakke planning en zij leveren een knap stuk vakwerk. Deze mannen van 4 Life Comfort weten heel goed waar zij mee bezig zijn. Perfect. Wil je een veranda of tuinkamer, zoek niet verder! 4 Life Comfort geeft je het Comfort gevoel. Je bent verzekerd van vakwerk tegen een reële prijs !

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal top

Na oude woning verlaten naar nieuwe woning en natuurlijk met veranda en gelijk weer deze twee broers gebeld voor weer een mooie nieuwe glazen schuifwand.want met de eerste waren wij super te Vreden dus nu weer helemaal top gemaakt. Super bedankt mannen Mvg den

 • Aanbevelen? Ja
10

FANTASTISCH

Prachtig gemaakt, zeer goede kwaliteit en top service. De mannen werken zeer secuur en heel netjes. Altijd keurig op tijd. We hebben nu een geweldig mooie serre (understatement), echt een verrijking van ons huis. Super blij mee!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige glazen pui / netjes geplaatst.

Zijn zeer tevreden over onze glazen schuifwand. En netjes volgens afspraak geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een top bedrijf!

Na het 1ste gesprek met Hendri in de showroom hadden we gelijk al een goed gevoel. Dit gevoel werd bewaarheid toen de heren bij ons thuis verschenen. Marinus is absoluut goud! Hoe deze man alles heeft doordacht ( alles moest maatwerk worden) is echt fantastisch. De hele operatie ging in fases omdat alles op de 100ste millimeter moest kloppen. Samen met Appie en Hendri hebben ze een prachtige serre neergezet en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Iets lekkers bij de koffie werd zeer gewaardeerd en de heren waren allemaal vriendelijk, correct en kundig. Dus als u een nieuwe serre wilt laten bouwen wil ik dit bedrijf zeker aan recommanderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst vakkundig

Wij hebben door 4lifecomfort/deverandastore onze tuinkamer op maat laten maken. We zijn zeer tevreden. Het is precies geworden wat we wilden. De mannen zijn harde werkers, ze werken netjes, overleggen alles en komen met goede adviezen. Daarnaast leveren ze gewoon echt goed werk af. Aan elk detail wordt gedacht. Wij zijn heel erg blij en meer dan tevreden. Marinus, Hendri en Appie: super bedankt! Wij gaan enorm genieten van onze nieuwe tuinkamer. John en Natasja

 • Aanbevelen? Ja
10

Schitterend resultaat

Onze veranda met glazen schuifdeuren is echt schitterend geworden. Prettige samenwerking met Hendri en Marinus om tot keuzes te komen, ze denken echt met je mee. Vriendelijke mensen, no nonsense, direct en duidelijk, daar hou ik van. Puik werk door hen en Appie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen en ze leveren geweldig werk af.

Hendri, Marinus en Appie leveren geweldig werk af. Er is goed geluisterd naar onze wensen, maar ook kwamen ze met goede ideeën, zoals plaatsing van verlichting en de locatie in de tuin. Fijn in omvang, duidelijke communicatie en doen wat ze zeggen. Belangrijke eigenschappen die bijdragen aan het toevertrouwen van de opdracht. Wij raden ze van harte aan. Nogmaals dank voor het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakwerk, vriendelijk en goede communicatie

Onze veranda met glazen schuifwanden is echt prachtig geworden. Wij hebben veel ervaring met verbouwen/aannemers etc., en vonden de samenwerking met Hendri en Marinus een verademing. Goede communicatie, echt mooi vakwerk en toch heel snel geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic product and service

Really delighted with the glass doors on my veranda, what was brilliant was the way this company collaborated with the garden company who were putting in the floor of the Veranda. Everything they promised was done. Great product and great service, a company and product you can trust

 • Would you recommend us? Yes
9

Vakkundig geplaatst

Goede service en meedenken met ons als klant. Vakmanschap!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg mooie aanbouw aan onze garage door vakmensen gemaakt

Er wordt goed geluisterd naar wensen van de klant. Vakwerk met goede materialen. Goed overleg tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn er erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

volledig naar verwachting

Wat zijn we blij met onze mooie tuinkamer. Goed voorgelicht door Hendri gingen we met een vertrouwd gevoel akkoord. Marinus zette de puntjes op de i bij de verdere uitwerking tijdens een huisbezoek. Uitvoering ging in etappes. Steeds als er weer onderdelen binnenkwamen werden ze met veel zorg en vakmanschap geplaatst. We zijn al met al heel tevreden over 4 life comfort. Nogmaals bedankt Marinus, Hendri en Appie!! Kees en Sylvia

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig, betrokken en kwaliteit!

Zeer goede partij om zaken mee te doen. Vakkundig maatwerk bij ons geleverd. Prachtige veranda op maat geplaatst, denken mee en zorgen ter plekke voor keuzes en oplossingen die de veranda laten passen bij je huis. Kort gezegd; Zoek niet verder, deze partij maakt het voor je! Prijzen zijn netjes en kwalitatief hoogwaardig. Wij gaan genieten van dit verlengstuk aan ons huis! Bedankt voor dit topwerk! Fam Westra

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal tevreden!

Wij waren al een tijd aan het kijken voor een overkapping. Maar er is zoveel keuze dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Totdat ik een keer op internet vele goede recensies heb gelezen over 4Lifecomfort. Dit heeft onze interesse gewekt en we hebben een adviesgesprek ingepland. Het gesprek voelde goed aan. Hendri nam echt de tijd en luisterde naar onze wensen. De bouw van de overkapping is heel goed verlopen. De mannen zijn stipt, secuur, netjes, meedenkend en werken keihard! Wat eerst een nutteloos hoekje in de tuin was, staat nu een functionele en mooie overkapping van hoge kwaliteit. Nogmaals bedankt heren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in perfectie

Verandastore heeft in mijn achtertuin een mooie houten veranda incl schuifwanden, verlichting, vloer en heaters geïnstalleerd. Ze denken met je mee, proberen al je wensen in te passen maar laten daarin ook hun ervaring spreken ( voor- en/of nadelen van je wensen), maken alles ter plaatse op maat en als ze zelf niet tevreden zijn (ook al is het in mijn ogen meer dan prima) doen ze het gewoon nog een keer. Goede communicatie en ruimen hun rotzooi op(!). Waarderen koffie en een lekkere versnapering ten zeerste. Prettige vaklui om over de vloer te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

* Duidelijk offerte-traject * Heldere afspraken * Ter plekke maatwerk (extra afvoer voor het water) * Netjes werken * Zeer hoge afwerkkwaliteit * Snelle respons op mail/whats-app Tot slot: de nazorg. Er ontstond een probleempje met de electriciteit in de tuin. Achteraf bleek dat dit niet lag aan de installatie van 4LC maar aan een andere aansluiting. Dit hebben ze zelf op een zaterdagochtend voor ons opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaring en professionele afhandeling

De Verandastore is een familiebedrijf waar men van kwaliteit houdt. Hier wordt met hart en verstand gewerkt. Er zijn wel wachttijden aan verbonden maar dat is de moeite zeker waard. Het resultaat is overtuigend en ambachtelijk afgewerkt in het detail. De uitvoering is punctueel en blijft binnen het budget. De aanbouw vindt in overleg met de klant plaats. Het team waardeert persoonlijke aandacht en de terbeschikkingstelling van een etentje bij de lunchtijd en koffie tussendoor. Het is erg mooi geworden. Dank, we zien de vakmannen graag weer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en snel gewerkt, afspraken nagekomen en vlotte communicatie.

We hebben bij het vervangen van de looprails van onze Aluxe tuinkamer gekozen voor 4life comfort/de veranda store. Men heeft verstand van zaken en werkt snel en professioneel. Communicatie verloopt soepel en het werk is na tevredenheid opgeleverd. Ik zou deze partij van harte aanbevelen wanneer u uw tuinkamer of overkapping wilt laten plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sprakeloos!

Vanaf het eerste contact voel je vertrouwen en dat raak je bij deze fantastische vaklui niet meer kwijt. Wat zij beloven maken zij waar. Het is een genot om deze mensen over de vloer te hebben en te zien hoe zij jouw droom waar maken. Het enthousiasme van deze mensen is zo enorm, dat je denkt dat het niet bestaat, maar bij 4LifeComfort bestaat het echt! Wij zijn zo blij met onze veranda/tuinkamer. Het is een plaatje geworden. Kijk eens op de site van 4LifeComfort en zie wat een geweldige projecten zij al hebben afgeleverd. Mocht u iets dergelijks van plan zijn? Twijfel niet en neem contact op met de kanjers van 4LifeComfort. U zult geen spijt krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledig naar wens

Zeer goede ervaring met zowel Hendri als Marinus. Er zijn super tevreden met het eind resultaat. Alles volledig naar wens gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service en vakwerk!

Uitstekend voor de tweede keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Totale ontzorging

Wat een vakmanschap hebben deze jongens, ze doen wat ze zeggen en denken met je mee, voor totale ontzorging van je plannen ga je dus naar 4 Life Comfort, super bedankt voor het realiseren van onze prachtige veranda waar we enorm van genieten

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd