Filters

10

Een zeer goed bedrijf met een hoge kwaliteit standaard.

Wij hebben een tuinkamer laten plaatsen, Marinus heeft ons hier zeer goed mee geholpen met ideeën en tips. Waar andere bedrijven met aluminium zijwanden werken wees hij ons op een houten wandbekleding, het is een prachtig resultaat geworden. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Er wordt niets afgeraffeld. Een man die zijn afspraken nakomt met een goede communicatie. Niets is hem teveel. Hulde aan hem en zijn personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kost wat maar dan heb je ook wat!

Marius is een man van zijn woord. De overkapping is perfect afgeleverd. Ik ben erg tevreden en dat ben ik niet snel. Marius levert pas op als je tevreden bent. Dit bedrijf “ 4 life comfort “ raad ik echt aan. Ze krijgen van mij 5 verdiende sterren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Vandaag is onze tuinkamer opgeleverd. Het is in 1 woord prachtig geworden! We hebben gekozen voor een luxe composiet vloer en een Ayous houten wand om wat meer sfeer te creëren. En wow, het is zo mooi geworden! De communicatie met 4LifeComfort is helder en direct. De heren laten alles weer keurig achter. We zijn erg blij met de fantastische tuinkamer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige tuinkamer met oog voor kwaliteit

Het was erg prettig werken met Marinus en Appie. Ze nemen je vanaf het begin mee om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan de verwachting. In ons geval is dat helemaal gelukt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtig product en fijne mensen

Vanaf het eerste moment dat we met 4 life comfort in contact kwamen tot aan het moment van oplevering is alles op rolletjes gelopen. Altijd in contact, duidelijk ook in de adviezen en stipt. Wij zijn heel blij met deze mooie en complete veranda. Wij willen deze Marinus en Albert aanbevelen als je iets van een overkapping, tuinkamer of veranda zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele aanpak en zeer goede kwaliteit

Wij zijn erg tevreden met onze schutting en veranda. Prijs/kwaliteit is goed. Alles verliep vlot en volgens afspraak. Wij zouden anderen dit bedrijf aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, top bedrijf!

Wat een topbedrijf! Ze hadden bij ons ooit al een super mooie veranda gemaakt en nu we verhuist zijn wilde we graag in de huidige veranda een glazenschuifpui. En wat hebben ze er wederom weer iets moois van gemaakt! Super blij met onze nieuwe glazenschuifpui. Echt een topbedrijf wat goed luistert naar je wensen en ook goed advies geeft! Ik kan iedereen 4 Life Comfort aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

wederom een geweldige product

Gisteren hebben Marinus en Albert van 4LifeComfort een douglas overkapping opgeleverd. Voorzien van verlichting, stroompunten, mooie schuifdeur als poort. Geweldig gewoon. Ze hadden de lat voor zichzelf wel al hoog gelegd gezien de kwaliteit van de serre die ze dit jaar hiervoor al hadden gedaan bij ons. Kortom een geweldig bedrijf met geweldige mensen en met dito service welke in van harte kan aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topmannen !

Alleen zonwering aan het dak van de tuinkamer bleek niet voldoende. Dus moesten er screens komen aan de voor- en zijkant. Na het secuur inmeten en daarna bestellen, komen Marinus en Appie de screens monteren. Binnen enkele uurtjes hebben zij alles perfect aangebracht. Top, mannen !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige winkel| goed advies, duidelijke offerte en mooie aflevering

Wij hebben een heel prettige ervaring met 4LifeComfort. Allereerst zijn we heel duidelijk en professioneel geadviseerd. Vervolgens zijn ze langsgekomen bij ons thuis en hebben ons samen verder geadviseerd. Ten all tijde wordt er overlegd en gecheckt of alles loopt zoals afgesproken, of er toch nog extra wensen zijn en wordt vervolgens duidelijk gemaakt wat eventuele veranderingen betekenen en bijkomende kosten. De planning was heel snel en duidelijk en er werd goed overlegd met onze hovenier. Kortom, niets dan anders dan zeer positieve en prettige ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit tuinkamer tot in de perfectie uitgevoerd

Wij hebben aan ons huis een tuinkamer (36 m2) laten bouwen door 4LC. Alles is maatwerk dat door Marinus en zijn mannen (Anton en Marwin) tot in de perfectie wordt uitgevoerd. De tuinkamer is voorzien van glas met aluminium kaderprofielen aan weerszijde, twee lichtkoepels, led spots, heaters en voorzien van glazen schuifwanden (die volledig open kunnen worden geschoven). Vanaf het eerste moment dat we contact hadden met 4LC was er sprake van een zeer transparante benadering. Wij zijn eerst in de showroom langs geweest om onze wensen te bespreken. Een 3D tekening volgde vrij snel, waar ook ons toekomstige (nog te bouwen) huis in werd meegenomen. Zo konden we een juiste indruk krijgen van de tuinkamer. Marinus is vervolgens bij ons thuis geweest om een schets te maken en de uitvoering te bespreken. Er werd daarnaast ook goed advies gegeven over het funderen van de tuinkamer en het isoleren van de vloer. Vanaf het moment dat de opbouw begon werd er secuur gewerkt, waarbij het vakmanschap van Marinus duidelijk naar voren kwam. Marinus heeft echt passie voor zijn vak en straalt dit ook uit. Het was een hele fijne samenwerking, waarbij er ten alle tijden helder, zeer fatsoenlijk en net werd gecommuniceerd. Alle afspraken worden nagekomen. Marinus dacht mee in oplossingen, besprak alle opties en liet vervolgens keuzes aan onszelf. Dit werd als zeer fijn ervaren. Zoals gezegd alles is maatwerk, waarbij geduld wordt beloond door een verbluffend eindresultaat. Er wordt met het beste materiaal gewerkt. 4LC levert echt topkwaliteit van de bovenste plank, waarbij vakmanschap centraal staat en dat tegen een reële prijs. De tuinkamer is echt een verrijking van ons huis waar we nog heel veel plezier aan gaan beleven in de toekomst. Wij zouden 4LC ten alle tijden aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij hadden een overkapping die aan het verzakken was. De meeste bedrijven gaven niet thuis bij de vraag of ze iets voor ons konden doen. Marinus niet. Hij kwam kijken en zei dat hij het ging proberen. Het is gelukt en meer. Hij heeft hem opgekrikt, nieuwe vloer gelegd, schuifwanden geplaatst en de zijkant dichtgemaakt. Ook hebben wij screens rondom en twee heaters laten plaatsen. Vanaf nu is het genieten geblazen dankzij Marinus en Ap. Mensen met passie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!! In alle opzichten

Wij zijn ontzettend blij dat wij gekozen hebben voor dit bedrijf! Van de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering hebben wij als zeer prettig ervaren. Er werd niet alleen heel goed geluisterd naar de wensen die wij hadden maar met de ervaring die ze zelf hebben kwamen er ook een hele boel extra ideeën als aanvulling op onze eigen ideeën. Alles wat er vervolgens gebouwd wordt straalt vervolgens maar 1 ding uit: Vakmanschap Geregeld dachten wij de ze misschien iets vergaten of het toch anders ging dan we hadden afgesproken maar elke keer werden we toch weer positief verrast. Voor iedereen die nog gebruik gaat maken van de diensten van 4LifeComfort hebben wij 1 tip: Loslaten en vertrouwen hebben in Appie en Marinus! Altijd gezellig om die mannen rondom huis te hebben. Gezellig lunchen en daarna weer aan de bak. Er werd altijd super netjes gewerkt en alles werd altijd picobello achtergelaten na een dag werken. Al met al een zeer prettige ervaring en een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed bedrijf en personeel.

Mijn veranda is super mooi geworden dankzij de heren van 4 Life Comfort. Het vertrouwen was aanwezig vanaf 1e gesprek met Marinus tot het laatste moment. Een aanrader dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige samenwerking

Vanaf het eerste gesprek in de showroom tot en met de finale oplevering was er een zeer prettige samenwerking. De communicatie over levertijden en de werkzaamheden verliep altijd goed, tijdig en duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmannen met een passie voor de klantbeleving

Marinus en Albert hebben bij ons een fantastische veranda gebouwd. Hun persoonlijke motto om onze verwachtingen te overtreffen hebben ze dubbel en dwars waargemaakt. Werkelijk alles gaat in goed overleg, is maatwerk en het kleinste detail telt bij de mannen. Het is ze zelfs gelukt dat we het jammer vonden dat je klaar waren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfectie!

Voor ons nieuwe huis wilde we ook een veranda laten bouwen. En dan begint je zoektocht. Na veel onderzoek en lezen van reviews hebben we naar volle tevredenheid gekozen voor De verandastore. De mannen zijn zeer prettig en vakkundig in de omgang. De uitspraak van Marinus dat hij het mooier wilt maken dan dat je zelf kan voorstellen maakt hij ook echt waar. Het afwerkingsniveau en het meedenken over details is geweldig. Hendri regelt o.a. de organisatorische zaken en is ook zeer prettig in de omgang. Het feit dat wij iets verder weg woonde van hun werkplaats was ook geen enkel probleem en ze stonden elke ochtend keurig dan ook op tijd op de stoep. Het eindresultaat is prachtig. Hopelijk verdienen we ook een plekje in de eregalrij op de website ;). Vriendelijke groet, fam. Rijke uit Alkmaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn heel blij met onze Veranda

Hendri heeft ons tijdens het showroombezoek heel duidelijke en volledige informatie gegeven. Bij het inmeten zijn de laatste details besproken en kon de plaatsing worden ingepland. Onder leiding van Marinus is alles netjes en naar volle tevredenheid uitgevoerd, inclusief enkele last minute aanpassingen. Het resultaat is een prachtige Veranda, geheel naar onze wensen. Wij willen de medewerkers van 4LC heel hartelijk bedanken voor het prettige contact, de keurig uitgevoerde werkzaamheden en onze mooie Veranda!

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk!

4life Comfort vertaalt je wensen feilloos in de praktijk! Ze denken met je mee en bieden verschillende opties. Ze leveren maatwerk en vakwerk! We zijn dan ook bijzonder blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig. Ontzettend mooi resultaat.

Al eerder heeft 4LC schuifelenden gezet in onze veranda in Amersfoort Maar voor de geplande veranda in ons nieuwe huis in Nijkerk besloten we een totale veranda + schuifwanden te laten plaatsen door 4LC. We werden voorzien van goed advies. Er werd meegedacht bij de keuzes die er gemaakt moesten worden. Werkafspraken altijd duidelijk en goed nagekomen. En het resultaat mag er zijn. We genieten er dagelijks van.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakbekwame perfectionisten

Op internet vinden wij opnieuw een bedrijf die veranda’s en tuinkamers aanbiedt. Oei, je kunt er niet zomaar naar hun showroom, je moet eerst een afspraak maken. Zullen wij dat wel doen? Toch maar gedaan, alhoewel met scepsis. Maar wat kun je je vergissen! Direct was er een klik met Hendri. Geen gladde verkooptaal, alles rechttoe rechtaan zodat je direct weet waar je aan toe bent. De offerte die volgt is duidelijk, ondanks dat er in ons geval veel maatwerk nodig is. Nadat wij akkoord waren met de offerte, kwamen wij op het idee of het mogelijk was dat zij ook de vloer konden (laten) verzorgen. Geen probleem, kregen een nieuwe, aangepaste offerte. In de volgende fase maak je kennis met Marinus, de broer van Hendri. Hij komt inmeten en geeft daarbij allerlei tips. Het plaatsen van de tuinkamer doet dit bedrijf met 3 man: Marinus (de technische uitvoerder), Hendri en Appie. Alles loopt volgens hun strakke planning en zij leveren een knap stuk vakwerk. Deze mannen van 4 Life Comfort weten heel goed waar zij mee bezig zijn. Perfect. Wil je een veranda of tuinkamer, zoek niet verder! 4 Life Comfort geeft je het Comfort gevoel. Je bent verzekerd van vakwerk tegen een reële prijs !

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal top

Na oude woning verlaten naar nieuwe woning en natuurlijk met veranda en gelijk weer deze twee broers gebeld voor weer een mooie nieuwe glazen schuifwand.want met de eerste waren wij super te Vreden dus nu weer helemaal top gemaakt. Super bedankt mannen Mvg den

 • Aanbevelen? Ja
10

FANTASTISCH

Prachtig gemaakt, zeer goede kwaliteit en top service. De mannen werken zeer secuur en heel netjes. Altijd keurig op tijd. We hebben nu een geweldig mooie serre (understatement), echt een verrijking van ons huis. Super blij mee!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige glazen pui / netjes geplaatst.

Zijn zeer tevreden over onze glazen schuifwand. En netjes volgens afspraak geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een top bedrijf!

Na het 1ste gesprek met Hendri in de showroom hadden we gelijk al een goed gevoel. Dit gevoel werd bewaarheid toen de heren bij ons thuis verschenen. Marinus is absoluut goud! Hoe deze man alles heeft doordacht ( alles moest maatwerk worden) is echt fantastisch. De hele operatie ging in fases omdat alles op de 100ste millimeter moest kloppen. Samen met Appie en Hendri hebben ze een prachtige serre neergezet en wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Iets lekkers bij de koffie werd zeer gewaardeerd en de heren waren allemaal vriendelijk, correct en kundig. Dus als u een nieuwe serre wilt laten bouwen wil ik dit bedrijf zeker aan recommanderen.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd