Pluspunten

vakmanschap, inspiratie, afspraak is afspraak, meedenkend en oplossend, service

Pluspunten

Bijzonder professioneel bedrijf, werken uiterst secuur en volgens afspraak.

Pluspunten

Nette mensen met vakkennis en een goede klant advies rol.

Pluspunten

Meedenkend en eerlijk. Super harde werkers top

Pluspunten

wij hebben een prachtige tuinkamer gekregen best wel een grote investering maar super mooi fijne samenwerking en alles is bespreekbaar werden op goede ideeen gebracht om het zo mooi mogelijk te realiseren bedankt marinus!!

Pluspunten

Kwaliteit staat op een! Betrokken, vriendelijk en professioneel. In een dag staat er een prachtige glaswand voor een bestaande houten veranda! Inclusief fundament aanpassen van het gebouw en uiteindelijk plaatsen van de ramen. Prachtig een luxe afsluitbare veranda . En intussen heeft het zijn eerste storm met windkracht 7 gehad en geen centje pijn! Het is prachtig geworden ! Zij zijn gewoon goed!

Jullie zouden best een klein stickertje met je bedrijfsnaam 4life comfort in een hoekje op het frame kunnen plaatsen. Jullie zijn gewoon goed!

Pluspunten

Alle afspraken nagekomen. Perfect afgewerkt. Vakmanschap alom.

nvt

Pluspunten

prachtig materiaal

Pluspunten

sterk in het meedenken en zoeken naar oplossingen om de wensen optimaal te realiseren. Als de bouw is gestart is de bouwers niets te veel. Het zijn vriendelijke hardwerkende vaklui die een mooi resultaat hebben neergezet.

De voorwaarden die worden gesteld klinken als het om betaaltermijnen gaat erg eenzijdig. Er wordt aanvankelijk gesteld dat 90% van het geoffreerde bedrag moet zijn betaald voor de klant ook nog maar iets gezien heeft. Ik vatte dat op als 'weinig vertrouwen in de klant’ en het heeft mijn stemming toen wel beïnvloed. Na opmerkingen daarover werden de voorwaarden aangepast naar iets wat ik kon accepteren. Toch tempert dit mijn score.

Pluspunten

Bekwaam vakmanschap gelet op het goede resultaat, het meedenken en de goede adviezen, de zeer positieve sfeer en het enthousiasme waarmee het werk is gedaan, de grote service gerichtheid. En, zeer belangrijk ze houden zich aan hun beloften!

Geen, alleen maar positieve ervaringen.

Pluspunten

Snel, vriendelijk, efficiënt, afspraak=afspraak, kwaliteit.

Pluspunten

Vakkundig en weten waar ze het over hebben. Kwalitatief goed werk en een betrouwbaar bedrijf.

Pluspunten

We zijn super blij met de schuifwand , is erg mooi geworden en gemonteerd volgens afspraak en is netjes afgewerkt ,

Pluspunten

Goed meedenken met het vinden van de juiste en mooiste oplossing voor het plaatsen van een schuifwand onder onze veranda. Goed advies gekregen en zeer vriendelijk ontvangen. Vakkundig geplaatst en alle tijd genomen om alles netjes af te werken.

Pluspunten

Goede uitleg, goede service en harde werkers!!!

Pluspunten

Zeer vakkundige mensen, fijn in contact. Denken mee en zorgen voor een perfect eindresultaat. En het eerste bedrijf dat een bloemetje brengt als dank voor het vertrouwen en de opdracht. Dat heb ik nog niet eerder mee gemaakt. Daar wordt je toch vrolijk van.

Gewoon zo doorgaan mannen

Pluspunten

Door het deskundig advies en de professionele montage van de panorama schuifwanden genieten wij dagelijks van onze veranda. We hebben een fijne klik met de broers die er werkelijk alles aan gedaan hebben ondanks onze complexe situatie toch een prachtig resultaat te bewerkstelligen. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.

geen

Pluspunten

Hendri en Marinus kwamen op zaterdagmorgen om 08:00 uur, terwijl Marinus nog vakantie had, in hun vrije tijd bij ons de Pergolina repareren omdat ze wisten dat wij s'middags een feest hadden. Zaten we toch nog droog! Tevens werd gelijk het windscherm opgehangen die een dag eerder was aangekomen. Super bedrijf waar vind je dit nog? Hendri en Marinus heel hartelijk bedankt!

Pluspunten

De persoonlijke aandacht en meedenken in het project maakt dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat. Mensen die hun vak verstaan en met passie uitvoeren en daarnaast een geweldige service leveren.

Pluspunten

Er wordt netjes gewerkt en goed meegedacht. Ze zijn heel vriendelijk.

Pluspunten

Top project opgeleverd, kwalitatief prachtige veranda waarbij we open hebben gestaan voor de ideeën en input van hen, waarbij we achteraf super bevestigend kunnen zeggen dat dit een juiste keuze is geweest.

Pluspunten

Van begin af aan dat we contact kregen met 4 LifeComfort was het duidelijk door wie we ons tuinhuis gebouwd zou worden. Dit was na lang zoeken overigens. Marinus en Hendri hebben zich optimaal ingezet om tot een goed ontwerp te komen en stopten niet totdat we tevreden waren. Alle afspraken zijn voor meer dan 100% nagekomen en we zijn uiterst tevreden over het resultaat wat Marinus en Dean hebben neergezet in onze tuin. 4 LifeComfort valt niet onder de goedkoopste aanbieders maar het is zeker de beste kwaliteit voor het geld. Een prachtig resultaat.

Pluspunten

Vanaf het eerste moment van oriënteren tot aan de oplevering blinkt 4LC uit in heldere communicatie en afspraken. In het offertetraject hebben ze zich flexibel opgesteld (in de avonduren langsgekomen) en in de bouwfase was het ook prettig communiceren (puntjes op i afstemmen). Daarnaast werken de heren keihard (in ons geval Marinus, Dean en de jongens van Boeve) en is het resultaat verbluffend! Resultaat: verhoogde vlonder van composiet (8 bij 5) met daarop een veranda van douglas hout met heaters en verlichting (5 bij 3). Veranda / vlonder staan los van de woning. We zijn hier ontzettend blij mee. We gaan de komende jaren veel plezier beleven aan onze veranda.

Geen.

Pluspunten

ben zeer tevreden over dit bedrijf

Pluspunten

4life comfort boers Marius en Henri . Perfect tuinkamer afgeleverd , Echt een vakmensen ,zeer actief meedenken , goed werk en mooi . Meer kunnen we niet zeggen . Wij zijn tevreden met ons tuinkamer .

Geen een

Kosmonaut 18