Goed en snel

Snelle leveringen, mooie artikelen en ze hadden een leuk klein cadeautje bijgevoegd, leuk!

Prachtige spullen, goede kwaliteit, snelle levering.

Hoewel ik véél ouder ben dan die 12 jaar, zat ik te watertanden bij het snuffelen op de website. Ik wilde wel van alles kopen, maar ik moest me inhouden. Ik heb me beperkt tot wat ik echt nodig had, maar ik ga beslist nog eens terug naar de website. Ik ben heel blij met de materialen die ik gekocht heb, ze werden heel snel geleverd, dus ik kon aan het werk! :)

Snel en mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering, goede producten

De producten waren netjes verpakt en snel geleverd. Fijn aangezien het voor een crematie was.

Prima !

Snelle en correcte levering. Voor herhaling vatbaar !

Snel geleverd, leuke spulletjes en ook nog een verassing voor de jarige erbij!

Super leuke spiegeltjes voor knutselen, goede kwaliteit, goed verpakt, snel geleverd en ook nog eens een verassing voor de jarige erbij!

Just in time

Gemeld wanneer levering en was ook daar

Snelle levering en veel keus in materiaal.

Helemaal goed

Snel geleverd en zien er goed uit

Delighted

Quick delivery and great products. Very jappy with my order.

Om opnieuw te bestellen! :-)

Duidelijke website om te bestellen. Vlotte communicatie, je wordt op de hoogte gehouden hoe ver je pakket zit. Goed verpakt tegen beschadigingen. Snelle levering. Happy klant dus. Mijn volgende bestelling zal niet lang wachten!

Snelle en klantvriendelijke service

Fijne prijs voor het artikel, snelle en klantvriendelijke service.

Bestelling gedaan voor het kinderfeestje van mijn dochter. Had het de volgende dag al in huis. En met een leuk presentje voor mijn dochter.

Duidelijk, leuk en snel

Veel leuke spulletjes, duidelijke site en snelle levering

Snelle en correcte levering

De hele procedure is uitstekend geweest. Wel wil ik aangeven dat ik dit soort mails NIET waardeer.

Leuke stevige tasjes besteld met stiften. Deze werken super goed. Mooie kwaliteit. Er was ook nog een puzzeltje bijgeleverd met dezelfde afbeelding als op de tas. Dit kwam perfect uit voor de opdrachten van het kinderfeestje. Heel fijn.

Prima website

Een hele mooie en fijne website. Ideaal voor kinderfeestjes thuis om dingen te bestellen. Snelle levering ook. Helaas laatste keer een pakketje wat ik besteld had voor een verjaardag was open in de doos en aantal dingen lagen door de doos heen. Dit kan ik helaas niet meer cadeau geven en daarvoor was het wel bedoeld. Hopelijk kan dit nog opgelost worden.

Positief

Excelente service

Suoer service netjes en snel in huis

Alleen jammer dat ondanks de goede verpakking niet goed is opgelet,er een scheur in de emmer v/d foam klei zit.

Doen wat ze zeggen

We hebben een mooi pakket geleverd gekregen binnen de afgesproken termijn.

Snelle levering en zelf wijzigingen in je bestelling kunnen aangepast worden, zonder extra kosten.

uitstekend

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en leuke kindertassen om te kleuren. Super leuk dat er nog een verrassing bij zat.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.