Snel geleverd, keurig verpakt, goede kwaliteit

Snel geleverd, keurig verpakt, goede kwaliteit

Duidelijk en snel geleverd.

Duidelijke website, erg snel verzonden. Top !

Met leuk extraatje!

Bestelling is snel en netjes verzonden. Zat een leuk cadeautje bij in. Erg lief, mijn dochter was helemaal blij!

Goeie snelle service

Ben zeer tevreden...

goede service

goede service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Leuke figuren, niet duur, snelle levering, goed verpakt.

Goede snelle levering.

Goed verpakt, snel geleverd. Erg mooi product.

Gevonden wat ik zocht - snel geleverd

Ik zocht een klein ringetje voor aan mijn sleutelbos. Die vond ik ook wel elders, maar dan in zakken van 50 stuks of een zo'n ringetje kostte ineens een paar euro. Bij CreaPost gelukkig wel per stuk en een eerlijke prijs. En snel in huis.

Leuke spullen, snel bezorgd

De kinderen hebben al helemaal zin om te gaan knutselen

Altijd super blij mee!

Mooie site, snelle levering.

Snel en persoonlijk contact

Deze klei is echt een aanrader!! Het kruimelt niet en mocht het toch uitdrogen dan een klein beetje water erbij en het is weer als nieuw

Een prima aankoop!

Snelle verzending, goede kwaliteit & prettige communicatie!

Leuke producten voor leuke prijzen

Leuke producten voor leuke prijzen

Leuk assortiment, snelle levering en een persoonlijke benadering. Ik zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen!

Ik heb nog niks ontvangen, heb dus nog geen ervaring.

Snelle levering en ook al had ik twee dingen los van elkaar gekocht. Ze schreven netjes dat ze dit samengevoegd hadden, zodat ik maar 1 keer de verzendkosten hoefde te betalen. Echt super

Vlotte levering

Er was iets mis gegaan in de bestelling… na mailtje direct reactie en had de rest van de bestelling de volgende dag in huis.

Super snelle levering van een fijn product.

Voor het eerst iets besteld en dan ook nog snelle levering. Super.

Dikke 5 sterren

Ik kreeg een verkeerd setje geleverd. Ik heb een mail gestuurd. Ik kreeg direct een reactie. Nog dezelfde dag werd het juiste setje op de post gedaan en ik mocht het verkeerde setje houden. Top service.

Goede en snelle service, we hebben ontzettend veel plezier met alle dingen!

Met een hobbydoos vol leuke spullen worden mn kids en ik helemaal bij. Uren (weken) hebben we lol en ze maken de meest creatieve dingen.

Super goede service

Super vriendelijk Mijn product was niet in de aantal dat ik bestelde en kreeg meteen een mail dat men oakje langer duurde en de vraag of dit een probleem was. Top

Netjes

Het pakket is snel bezorgd en mooi verpakt. De prijs was ook een aanrader waarom ik het hier bestelde

Snel, netjes verpakt en een leuk cadeautje!

Bedankt voor de snelle verzending en het super leuke cadeautje wat we erbij kregen heel leuk!

Goed en snelle levering

Voor het eerst besteld, alles netjes in een doos bezorgd met een snelle levering. Daar gaan we wat leuks mee maken!!!

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.