Leuke ideetjes voor een feestje!

Leuke ideetjes voor weinig geld, snel in huis!

Mooie producten en super snel en correct geholpen

Erg mooie producten. Er was bij het verzenden een stel stiften vergeten in te pakken, hier kreeg ik direct een vriendelijke mail over en de stiften in kwestie waren een dag later alsnog in huis. Zou hier direct weer bestellen

Snelle levering, leuke producten!

Pakket werd snel bezorgd, producten zijn leuk en van goede kwaliteit! Heel erg leuk!

Super snel De volgende dag de bestelling in huis

Zeer tevreden!

De bestelling werd snel bezorgd en behalve de gekochte items zat er ook een cadeautje bij. Super leuk!

Heel tevreden!

Mooie producten en zeer snel geleverd! Heel tevreden!

Kan niet beter

Zeer tevreden over deze webshop, cadeau keurig netjes ingepakt en zelfs dezelfde dag nog thuisbezorgd! Ik laat nooit beoordelingen achter maar dit vond ik vermeldenswaardig. Goed bezig daar!

Snelle levering en goede producten

Binnen 3 werkdagen waren de producten binnen en de kwaliteit is zoals te verwachten. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Snelle levering en netjes en veilig verpakt

Op tijd geleverd, wat super belangrijk was, omdat IK iets te laat had besteld! De tasjes waren van goede kwaliteit, leuke print en fijn formaat! En als verrassing zat er een ook nog een leuk cadeautje bij! Bedankt!

Ik heb nog geen ervaring want het is nog niet geleverd

Ik heb nog geen ervaring want het is nog niet geleverd

Goed ingepakt, en er zat nog een kleine verrassing bij

Goede beschrijving van de producten op de site. Prima verzonden en fijne attentie erbij. Voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd, mooie producten en ook nog een heel leuk cadeautje erbij.

Snelle levering, mooie setjes diamond painting

Leuk diamond painting! Snel wat setjes met kaarten besteld omdat het met Hemelvaart weekend slecht weer zou worden. Snelle levering, mooie complete setjes, kids hebben zich prima vermaakt op de boot tijdens de buien!

Snelle verzending

Product naar verwachting En wat leuk dat cadeautje wat er bij zat voor mijn dochter.

Knutsel gierig

Zeer tevreden met de aankoop enkel nog deegrol aankopen en moddeleren mits ik normaal muppets puppets maak met foam schuim en fleece. De silk en foam klei zijn top producten dankjewel

netjes

Leuke spullen, weinig vergeleken maar deze site had wat we zochten. Keurig verpakt en snel verzonden met duidelijke communicatie. Heb geen idee waarmee ze dit beter kunnen doen. Geen aftersales ervaring dus.

Geweldige producten

Voor kinderfeestje kan je super goed bij CreaPost terecht! Wij gaan gymtassen versieren en bij het andere feestje katoenen pluizenbolletjes en een tasselslinger! Dit zal vast niet de laatste bestelling zijn!

geweldig

Geen klei kruimels en uren plezier. We stoppen het meteen terug in het bakje met de deksel erop en dan droogt het niet meteen uit:)

Geweldig alles te vinden.

Heb hier enorm veel gezien wat ik kan gebruiken voor oudere op een ontmoetingsplaats.

Goede communicatie en levering

Tijdens meivakantie bestelling gedaan en kreeg keurig bericht dat pas na de vakantie kon worden geleverd. Dat is direct na vakantie gebeurd en de artikelen zagen er keurig uit.

pakket naar tevredenheid ontvangen. Zal z'n weer bij jullie bestellen

Prima!!

Netjes en op tijd geleverd!

Fijne producten en goede vlotte service!

Veel keuze, leuke producten van goede kwaliteit. En een vlotte service. Bestelling is snel in huis.

Fijn contact en prima service.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.