Snelle levering, mooie spullen en een kadootje erbij. Beter kan niet.

Mooi knutselpakket

Het paas knutsel pakket is mooi. Goed afgemeten en werd snel bezorgd.

Netjes goed

Erg netjes en snel

geweldig

was goed en hoef niet lang te wachten en en is goed ver zorgt

Snelle levering van leuke producten tegen een goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Perfecte service !

Ik heb de producten binnen een dag ontvangen. Bij een vraag over een product kon ik makkelijk mailen en ik kreeg zeer snel antwoord. Later mailde het contact nogmaals over het product om te laten weten dat het weer binnen was gekomen. Super, dit maak je niet vaak meer mee dat mensen zo met je meedenken. Bedankt ! Zeker voor herhaling vatbaar! Goede spullen ook trouwens!

Fantastisch!!

Klei is super zacht en laat geen troep achter. Mocht het toch hard worden dan een beetje nat maken en het is zo goed als nieuw.

Snelle en correcte levering, goede webshop , dus prima zaak.Ook vaak goede uitleg met filmpjes wat je allemaal met de bestelde producten kunt maken.

Prima! Snelle accurate levering.

Leuke website, snelle levering. Ga zeker vaker iets bestellen.

snel geleverd en goede kwaliteit. Kleinkinderen hebben een leuke knutsel middag gehad en geen teleurstelling omdat het niet werkt

Top wat ik had besteld.

Wat ik had besteld was snel geleverd en wij hebben er ontzettend veel plezier van.

Zoveel zin in het kinderfeestje!

Ik ben superblij met mijn bestelling!! Canvastasjes en textielstiften voor het kinderfeestje van mijn dochter gekocht. Ik had het de volgende dag al in huis, prijs-kwaliteit vind ik zeer goed en er zat zelfs een ingepakt cadeautje in de doos! Bedankt creapost!

Goed geregeld

Prima website, zeer toegankelijk. Goed produkt en snel geleverd! Fijn.

Mooie producten, liet cadeau erbij

Fijne producten, snelle levering en een lief cadeautje erbij voor dochter

Goed, wel vertraging in verzending

Producten zien er goed uit. Helaas duurde het een dag langer voor ontvangst, maar dit lag aan Postnl

Geleverd zoals beloofd en ook lekker snel!

Goede service, snelle levering

Producten waren volgens verwachting, snelle levering en goede service!

Prachtige kleuren ‼️

Goed toepasbaar, eenvoudig te gebruiken

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en een superlief cadeautje erbij!

Mooi verzorgd, goede kwaliteit, snelle verzending en er zat een leuk cadeautje bij voor mijn dochter! Bedankt!

Netjes op tijd geleverd.

Mooie prijzen, vee keus en snel geleverd.

Altijd goed!

Mooi assortiment. Goede prijzen. Snelle levering. Wij hebben al vaak besteld en zijn altijd meer dan tevreden.

handige site, spullen snel geleverd

uitstekend

Snelle service en goede kwaliteit!

Snelle nette verzending

Snelle levering en een kleine attentie. Leuk!

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.