Leuke producten, snel en persoonlijk

Leuke producten. De volgende dag in huis. Gemaild met een vraag, direct antwoord. Ben erg tevreden.

Snel geleverd, goede prijs

Duidelijke site, goede prijs, snel geleverd.

Snelle levering.

Spullen snel en goedgeleverd!

Ruime keuze, super service en levering

Leuke producten, volgende dag geleverd. 1 ding ontbrak maar na een mailtje, welke zelfs in het weekend werd beantwoord, werd deze direct nagestuurd.

Snelle levering en vriendelijke klantenservice

Fijne ervaring in corona tijden!

Gewoon goed

Leuke producten en snelle levering

Prima website en snelle levering. Er zat zelfs een klein cadeautje bij!

Mooie spullen, goede prijs!

Voor het kinderfeestje van mijn dochter erg goed geslaagd!

Super snel geleverd en mooi verpakt!

Overzichtelijke site. Geweldige spullen! Na betaling meteen een mail ontvangen en daarna nog een mail dat het de dag daarna verzonden zou worden. Erg mooi ingepakt ontvangen op de afgesproken dag. Super blij mee.

Hele vlotte service en goede kwaliteit!

Goede prijs en een hele snelle verzending. Super fijn!

Snel en goed in huis

Zoals altijd vlot en correct

Zoals altijd prima. Blij mee.

Bestellen en snelle levering! Top!

Post problemen opgelost

Goede ervaring. Helaas werkte PostNL niet mee, maar na telefonisch contact is het heel goed opgelost. En werd het nog een x extra opgestuurd.

Leuk en goede kwaliteit

Snelle bezorging

Goede prijs kwaliteit, snelle levering

Goede prijs kwaliteit Snelle levering

Duidelijke website, snelle levering.

Perfect!

Ik stuurde een mailtje en kreeg quasi onmiddellijk respons! Besteld en volgende dag al geleverd! Topservice!

Leuke crea pakketten tegen een leuke prijs!

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt, leuke pakketten / ideeën.

Helemaal top!

Snelle levering! Netjes verpakt, voldoet aan mijn verwachtingen + een leuke attentie erbij - geweldig!

Correcte en snelle levering

Leuke website en enorme keuze voor fijne knutselwerkjes

Snelle levering, producten naar verwachting.

Hele goed service

Pakket snel en in goede orde ontvangen. En ook nog een kleine verrassing! Wat super lief.

Goed spullen kunnen vinden

Materiaal pakketje prima , heb het ook al verwerkt tanja_an instagram

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.