niet ontvangen...

Ik heb tot op heden mijn pakje nog niet ontvangen, hopelijk krijg ik het nog

Ontzettende goede service

Via google voor het kinderfeestje van mijn 5 jarige dochter de leuke tassen met de zeemeermin erop besteld met bijbehorende textielstiften. Volgende dag in huis. Later kreeg ik een mailtje met daarin dat er per ongeluk de verkeerde stiften geleverd waren. Ik kreeg de dag daarna de goede stiften en mocht de andere stiften houden! Top service! Wij komen voor een volgend feestje zeker terug!

Snelle, goede levering

Keurig netjes en snel geleverd. Nog maar net in huis, maar zo te zien goede kwaliteit/prijs verhouding

Uitstekend!

Snelle levering (door de sneeuw iets minder snel) en prima spulletjes.

Zeer net verpakt, door sneeuwval was levering nog erg snel! Vertraging kwam uiteraard door bezorgdiensten en niet door de webwinkel. Kregen zelfs een cadeautje, zeer vriendelijk!

Fijne producten en snelle levering

Silkclay is een groot succes bij de kids. Snelle levering.

Snelle levering en klein cadeau voor de jarige Jet. Heel leuk gedaan. Een dikke merci en aanrader!

Fijne keuze silk clay en snelle levering.

Ik heb 5 kleuren silk clay in de grote emmers gekocht en ben zeer tevreden over de snelle levering en het product zelf.

Super snel geleverd en netjes verpakt!

Voldeed helemaal aan de verwachtingen.

Snelle, goede, nette levering

Super tevreden. Snelle, goede en nette levering!

Prima sevice

Wat je bestelling ook is, alles zit erin

Leuke winkel, snelle levering

Leuke knutseldingen gevonden voor mijn zoontje. Ga ik mee aan de slag. Kunnen jullie ook houten/papier-maché fotolijstjes aan het assortiment toevoegen?

Prima service en vlotte levering!

Gemakkelijke en overzichtelijke website, vaak aanbiedingen en vlotte levering...maken dat ik zeker bij CreaPost zal blijven bestellen!

Snel

Snel verzonden en precies wat ik heb besteld.

Snelle service en primaprijs/kwaliteit! Heel tevreden

Snelle service en prima priis/kwaliteit! Heel tevreden!

Super leuke knutsels

Leuke dingetjes voor het paasknutselen wat ik ingedachte had

Mooi keuze aanbod - snelle levering!

Erg goede service!

Bestelling gedaan, maar achteraf toch wat vergeten. Gemaild of er nog wat bij kon en kreeg meteen de volgende ochtend een mail terug dat ze het aan de bestelling toe hebben gevoegd. Heel netjes! Bestelling was ook snel binnen!

super snelle levering en nette verpakking.

in corona tijd waar waar de verzendingen soms lange vertraging op lopen, super snel, volgende dag in huis en keurig verpakt. Op de site ook goede en duidelijke informatie.

Goede kwaliteit klei

Goede kwaliteit klei, voor een goede prijs, snelle levering

Mooie spullen en goede service

Wát een leuke website waar ik goed geslaagd ben voor mijn dochter van 9. De bestelling is direct de volgende dag bezorgd en er zat nog een klein presentje bij ook! En alles is nog heel schappelijk geprijsd ook.

Super goed

Goed product voor een goede prijs

Snel en precies wat ik verwacht van de bestelling.

Snel en precies wat ik verwacht van de bestelling.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.