Ontzettend blij met de bestelde producten

Het is een feestje om de doos uit te pakken. Mijn dochtertje wordt Binnenkort 5 Jaar. dankzij creapost heeft ze straks een super tof kinderfeestje. Ook zat er een klein verpakt cadeautje onder de bestelde producten. Wat een enorme verassing! We gaan zeker vaker bestellen bij creapost!!

Prima site

Vlindertjes, spiegels besteld. Makkelijk besteld, snel geleverd. Aanbevolen.

Snelle levering en hele goede producten voor een leuke prijs.

Top!!!’

Snelle en nette levering en goede communicatie!

Altijd tevreden en heel blij met creapost!!

De volgende in huis! Leuk creatieve ideeën waar ik veel mee kan!

Zaterdag besteld, dinsdag al in huis. Goede kwaliteit voor een prima prijs. Komt netjes verpakt binnen. Kortom heel tevreden.

De foam clay was niet conform kwaliteit

Ik heb een grote doos met losse onderdelen gekocht voor foam clay. Ook 1 paars doosje met glitters en deze voldoet niet aan de kwaliteitseisen. Ik hoop dat de potjes in de grote doos wel goed zijn anders is het een grote teleurstelling voor de jarige. Het paarse potje lieten wij zien hoe het werkt maar uit ervaring was dit potje waardeloos.. Sorry

Veel variatie

het is leuk en creatief als ik me zoontje het ziet doen.

Snelle levering. Product van goede kwaliteit.

Textiel tassen besteld die van goede kwaliteit zijn en snel binnen waren. Gebruik deze om te bedrukken, prima hiervoor geschikt.

Waar voor je geld

Goede prijs-kwaliteit Snelle verzending Duidelijke communicatie

Snel geleverd en leuk product.

Product ziet er netjes en leuk uit, zoals omschrijving. Snel geleverd.

Super!!

Besteld na een google search. Tasjes zijn van top kwaliteit.

Super goed!

Service zeer goed! Zeer vriendelijk en meteen een reactie. Producten goed verpakt en reeds de volgende dag (zoals beloofd) in huis. Warm aan te bevelen!

Ik bestelde enkele leuke dingen voor op mijn dochtertje haar verjaardagsfeestje,. Groot was de verrassing toen bleek dat er nog een extra cadeautje bij zat, ingepakt in heel mooi inpakpapier! Echt heel leuk!

Snel geleverd en zeer goede materialen

Ik ga zeker weer bij CreaPost bestellen

Goede en vriendelijke levering

Goed telefonisch advies om mee te denken wat ik nodig heb aan materiaal voor een kinderfeestje. Kleine verrassing in de doos.

Zoals beloofd verstuurd op 17 aug en dag later in huis. Leuk dat er nog een kleine attentie bij zag! Super winkel!

Correct en snel

Langzame verzending, verder alles ok.

Helaas duurde de verzending erg lang. Hier niet op gerekend. Verder liep alles ok en zijn de producten goed aangekomen.

super levering

De spulletjes zijn echt heel snel geleverd en goed verpakt. Ik vind de kwaliteit super en het assortiment is echt heel uitgebreid

that magical touch

Je besteld iets waar je blij van wordt. En dan krijg je ook nog iets crea-extra's. Daar wordt je dan nog blijer van :) erg leuk gedaan. :) wij worden er blij van :)

prima service. prima product

Snelle verzending, netjes verpakt

Besteld en de volgende dag in huis! De producten waren netjes verpakt. Een tevreden klant!

Leuke knutselmaterialen voor de kinderen!

Ik heb al diverse malen besteld via CreaPost.nl en ben erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten, professionele communicatie en ook snelle levering. Kwalitatief, betaalbaar & betrouwbaar!

Voor de eerste keer besteld = prima!

Overzichtelijke webshop, genoeg keus. Duidelijk in bevestiging bestelling, ontvangst betaling en op de hoogte gehouden van verzending... Prima dus!

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.