Prima site, snelle levering

Ik heb een katoenen tasje besteld. Prima prijs en snelle levering

Nette en snelle levering!

Nette en snelle levering!

Super snelle levering en mooie producten

Voor het kinderfeestje van mijn dochter heb ik houten spiegels besteld. Super mooie kwaliteit en n super snelle levering. De volgende dag had ik de producten in huis.

Super snelle levering, top!

Leuk knutselpakket besteld, houten handspiegels versieren. Mijn dochter geeft volgende week haar partijtje voor haar 5e verjaardag. Fijn dat het zo snel binnen is. Het pakket ziet er super leuk uit. Voldoet helemaal aan mijn verwachting. Top, ik raad dit product zeker aan!

Ik had voor mijn dochter wat pixel xl pakketjes besteld. Helaas zat er een foute bij. Meteen gemaild. En kreeg heel snel reactie dat de juiste op de post was gedaan. Super

Snelle levering, top!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe textielstiften, en het was erg snel geleverd, thuis ervoor te blijven hoefde ik niet want het kon zo door de brievenbus, dat vind ik prettig.

Snelle levering, mooie prijs

Snelle levering. Voor 15:00uur besteld volgende dag in huis. Mooie prijs voor het product, goedkoper dan elders.

Alleen verkeerd huis nummer

Goede kwaliteit en zeer snel geleverd!

Wat ik besteld had is van goede kwaliteit en werd ook zeer snel geleverd.

Prima communicatie en materialen

Mijn vraag over verzendkosten werd snel en duidelijk beantwoord. Vervolgens had ik binnen een dag mijn bestelling in huis. De textielstiften doen het goed, prima prijs/kwaliteit verhouding.

Precies zoals verwacht en super snel!

Inkleurtasjes besteld met textielstiften voor het kinderfeestje van mijn dochter. Alles zag er super uit en snel geleverd. Met een kadootje, wat dat is weten we pas na het feestje.

Product was n dag later binnen. Lage verzendkosten

Prima bevallen

Keurig overleg als iets niet op voorraad was. Wordt nagestuurd, fijn!

Snelle levering en er zat nog een klein presentje bij wat mijn dochter heel leuk vond

Snelle levering en mooie producten

alles goed

mooi product, snel geleverd, duidelijke site. valt verder niets te wensen.

Het was super snel verzonden top

Ik heb een mix gelukkig poppetjes gekocht ze waren heel leuk ik raad jullie aan koop de gelukkige poppetjes zijn super super leuk ik ga deze maand nog een paar kopen

super snelle verzending

Snel verzonden

Makkelijke site, alles was de volgende dag in huis!

Snelle verwerking en verzending

Prima product

goede levering en prima producten

Snelle verzending en prijs-kwaliteit verhouding goed

Een leuke en overzichtelijke website. Ze verzenden heel snel en de prijs tov kwaliteit is erg netjes!

Goede en snelle service

Superleuke knutselspullen besteld voor mijn dochters kinderfeestje bij CreaPost. Maandag net voor 15.00 uur mijn bestelling geplaatst en de volgende dag netjes ingepakt en compleet in huis. Top service!

Heel leuk knutselmateriaal voor een feestje

Dankzij CreaPost kwam ik op een knutselidee voor het feestje van mijn dochter (5). CreaPost had een pakket maar ik kon ook losse items bijbestellen, heel handig afhankelijk van het aantal kindjes op het feestje. Levering was netjes op tijd en de kinderen hebben genoten.

Netjes geholpen en snelle service

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.