Super snel verzonden

2 kinderschortjes besteld om zelf te versieren/bedrukken. Supersnel verzonden tegen eerlijke verzendkosten.

Snelle levering!

Vrijdag avond besteld, en zaterdag al binnen! Dat noem ik pas snel. Kwaliteit van de producten was goed!

Geweldig en correct afgeleverd

Hetgene wat besteld had is keurig afgeleverd en ben zeer tevreden

Fijne service.

Snel en netjes verpakt afgeleverd.

Veel keuze, snelle levering en heel klantvriendelijk

CreaPost heeft een uitgebreid assortiment op een leuke site. Er ging even wat verkeerd met de bevestigingsmail maar dat werd héél snel opgelost. Ze zijn klantvriendelijk en geven prima service.

Maskers besteld, super!

Met 4 kleinkinderen de maskers gemaakt, beplakt, met stiften gekleurd etc. Zijn 3 uur heerlijk aan het knutselen geweest...

Heel goede en snelle service

Goede en snelle service. Maar ook heel snelle bezorging. En heel goed materiaal

Snelle levering en reactie op mail

Super!! Mooi product en snelle levering. Aanvankelijk nog een vraag gesteld over het product via het contactformulier op de site en binnen 30 min reactie. Super service. Een echte aanrader.

Goed materiaal, heel snelle levering

Bestelling als beloofd op de website, en al de volgende dag in huis

hele leuke site

er was een product niet voorradig, CreaPost kwam met een goed alternatief!

Leuke materialen, sommige wel prijzig en post nl veel later geleverd dan verwacht

Leuke spulletjes, ook heel leuk en gemakkelijk om tijdens een verjaardagsfeestje te doen., maar wel weinig nieuwe dingen ten opzichte van een jaar geleden. Daarbij was post nl nog eens erg traag met bezorgen e gaven geen duidelijke referentie wanneer ze wel zouden leveren. Enkel uw pakket heeft vertraging wegens drukte.. maar nergens stond wanneer hmik het wel kon verwachten dus alsnog bij een andere speelgoedwinkel bepaalde dingen dubbel gekocht.

Erg goed

Snelle levering en uitstekende hulp

Zeer service gericht. Ondanks dat de winkel dicht was hebben ze toch de moeite genomen om onze bestelling te versturen. De knutselspullen zien er leuk uit. We gaan ze gebruiken op een kinderfeestje en de meisjes zullen er vast blik mee zijn

Prima aankoop snel geleverd

Papier mache paard. Ziet er prima uit, goed aan te kleden. Netjes verpakt en snel verzonden.

Heel goede service ,top geleverd

Mijn betaling was niet door gegaan direct een mail gekregen van Hilde. Zodat ik toch kon betalen. Ook is mijn bestelling gewoon doorgegaan.

Prima verzonden

De spaarpotten waren goed ingepakt en zijn heel aangekomen. Binnen 1 dag binnen. Bedankt

Snelle en goede service !

Heel blij met de bestelling en was snel verzonden! Bedankt!

Super snelle levering

De levering gaat super snel en zeer goede prijzen. Goedkoper dan op andere sites. Heel tevreden mee en zeker nog eens bestellen.

Super snelle levering!

Alles tiptop, om 14u bestelling gedaan en 24u later al aan huis geleverd in België

ik ben erg tevreden. ik heb iets bestelt bij jullie .en de volgende dag het al bezorgt . netjes ingepakt ,goed ingepakt kortom ben zeer tevreden

Snel, professioneel, kortom; ik raad het aan.

Er ontbrak 1 item in de levering. Creapost heeft meteen gereageerd om dit in orde te brengen! Heel professioneel! De katoenen rugzakjes zijn mooi en van goede kwaliteit.

Super service

Snel service! I like !

duidelijk en snelle levering

De site is overzichtelijk ook als je iets zoekt. Levering super snel kwaliteit van het gekochte product ( glow in de dark strijkkralen) uitstekend .

Super snel geleverd

Producten waren naar verwachting en alles heel snel binnen.

Snelle bezorging, mooi product

Ik miste de viltstiften

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.