Super snelle en goede service!

Fijne en makkelijke site, bestellen ging snel. En de afhandeling ook. De volgende dag had ik het al binnen. Erg prettig, want ik bestelde het voor een activiteit op het werk. Ga zeker vaker bestellingen plaatsen hier!

Prima prijs, product en service! Aanrader

's middags besteld, volgende dag beginnen met knutselen. Op de site staan bij de producten ook knutseltips en bij het bestellen krijg je combinatietips (bij foam clay: oogjes, pootjes etc) zonder dat ze opdringerig zijn/blijven.

heel leuk

Een hele leuke site en snelle levering. Er was bij de betaling bij de bank iets mis gegaan, en had dit even gemeld, ik kreeg daarna een lief berichtje terug dat het geld zo snel mogelijk terug gestort werd. super!!

Goede service en snelle levering.

Fijn l die bevestigende mails, waarin je op de hoogte gehouden wordt. Makkelijk besteld en snelle levering. De kinderen waren superblij met het pakketje en gingen gelijk aan de slag. Vervolgens vriendinnetje ook aangestoken met haar hobby, waarop haar moeder ook gelijk een bestelling heeft gedaan. Kinderen blij en creatief bezig wat wil je als moeder nog meer?!

Goede communicatie Snelle levering

Snel geleverd!

Fijn assortiment aan kwaliteits producten. Ook nog eens snel geleverd. Erg blij mee!

Snelle levering, lage verzendkosten, goed geprijsd, breed assortiment

Mooie producten en goede service

Creapost heeft mooie producten om mee te knutselen. Snelle levering, mooi verpakt en goede service toen bleek dat er een item ontbrak.

Snel in huis zoals beloofd

Enorme variatie

Op zoek naar textiel stiften kwam ik een enorme variatie aan materialen tegen. Deze site ga ik bij mijn favorieten zetten want ik werd ontzettend gemotiveerd om allerlei creatieve dingen te gaan doen.

supper

is netjes verstuurt

Snel en netjes.

Duidelijke website en hele snelle nette levering.

Overzichtelijk, nette omgang

Mijn eerste bestelling gedaan, keurige correspondentie en netjes verpakt. Alles correct geleverd. Toppie!

Snelle nette service ondanks de coronacrisis

Ondanks deze nare periode zeer vlug geleverd!

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en het cadeautje erbij was ook erg leuk!

Snel geleverd goed verpakt en mooie kwaliteit knutsel spullen.

Geweldig!!!

Bestelling geplaatst en ondanks de corona geen lange wacht tijd. Allemaal leuke auto spaarpotten met verf en toebehoren besteld. Alles was netjes verpakt in bubbelfolie. Voor een feestje voor me zoontje die 9 mei 3 jaar word en door de toestanden geen feestje kunnen geven dus doen we met het gezin een soort kinder feestje waar bij we allemaal leuke dingen gaan doen en dit als herinnering kan bewaren. Bedankt voor de snelle nette bezorging.

Goeie kwaliteit

kinderen zijn er blij mee

Goede en snelle service

Het is leuk om zo een pakket te ontvangen met de juiste bestelling en zelfs nog een kleinigheidjeBedankt

Super snelle service

10 op 10,snelle levering,uitstekende producten

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering!

Prima ervaring! Snel en netjes afgeleverd. goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en goed verpakt

bijzonder aangenaam verrast

Ruim assortiment om uit te kiezen. Vlot kunnen bestellen en betalen. Heel snelle levering, zelfs in tijden van Covid-19 Leuk om de kinderen wat afleiding te bezorgen en fijn om hun creatieve realisaties te bewonderen.

Prima levering

Ik heb gekregen wat ik heb besteld.

Goede materialen snelle levering

Ik had textiel stiften en een tas besteld. De spullen kwamen snel zoals was aangegeven. Echter was de tas die ik besteld had veel kleiner dan verwacht. Tip kijk even gied naar de afmeting.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.