Gewoon goed!

Zorgvuldig verpakt. Inhoud voldoet aan alle wensen. Hier kom ik zeker terug!!! Ook buiten de corona tijd!!

Goede en snelle bezorging

Overzichtelijke website, makkelijke website en goede service.

Snelle levering en superleuke knutselspulletjes

Zeker voor herhaling vatbaar!

Zelfs in Coronatijden een goede en correcte service !

Correcte levering, grote keuze en aangename prijzen. Nu nog hopen dat de kleinkinderen het leuk gaan vinden ;-)

Leuke producten voor een goede prijs!

Overzichtelijke website met leuke producten voor een goede prijs. Meestal de bestelde producten de volgende dag in huis...

Fijne service en snelle levering

Fijne site waar ik knutselspullen voor een goede prijs heb gekocht. Goed verpakt en snel verzonden. Ik ga hier zeker vaker iets kopen!

Makkelijke site en super snelle levering

Super snel en netjes!

Keurige updates over fases in het bestelproces, makkelijk en snel te bestellen. Volgende dag had ik mijn pakje al in huis! pakketje zag er keurig en netjes verzorgd uit

Snelle levering en veel aanbod

Fijne knutselspullen en snelle levering

Aangezien ons zoontje op het moment niet naar school mag hebben we thuis fijn kunnen knutselen met de geleverde spulletjes. Tom vond het heel erg leuk!

Geweldig!!

Een leuke website en niet duur. Goede en snelle service. Uitstekend!!👍

Snelle levering, goed product

In deze quarantaine-tijd de krimpfolie besteld. Deze was zeer snel geleverd. Product voldoet helemaal aan de verwachting: de kinderen maken er erg leuke dingen mee. Op de ruwe kant kan met stiften of potlood getekend en geschreven worden. Al met al een succes.

Snel geleverd, mooie producten

De bestelling werd snel geleverde. De producten waren naar verwachting! Leuk om deze keer een presentje te ontvangen bij mijn bestelling. Ik heb de site al aanbevolen bij collega's die ook weer besteld hebben.

Super tof

Zeer toffe projecten, top qua kwaliteit en levering!

Fijne website, snelle service👍

Heel veel keus, mooie inspiratie ideeën en fijne website. Nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en weer erg tevreden😀

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Top winkel!

Na 3 uur besteld en toch dezelfde dag nog verzonden. Super! De kinderen vonden het cadeautje dat er bij in zat erg leuk. Een webwinkel om zeker te onthouden! Masr eerst flink knutselen.

Super en snelle service

Zeer overzichtelijke website Eenvoudige manier van bestellen Zeer goede communicatie (een product was niet voorradig en wij werden vlug op de hoogte gebracht hiervan) Zeer snelle en vlotte levering Super!

Waar voor je geld

Producten aangeschaft voor mijn werk. Iedereen heeft met veel plezier de tasjes, etui's, bloemen en petjes ingekleurd.

Zeer tevreden.

Zelfs in deze moeilijke tijd snelle reactie via mail en alles keurig en snel afgeleverd.

Silk clay

Snelle levering, mooi product en leuke kleurtjes

Heb een knutseldoos samengesteld voor Pasen voor mijn kleinkids. Netjes verpakt en ze waren er dol blij mee

Supersnel en helemaal in orde

Donderdagavond laat de bestelling geplaatst. Ik ging ervan uit dat mijn pakketje er pas na het weekend zou zijn maar de koerier bracht al op zaterdag aan de deur. Eerder dan verwacht! Aangenaam verrast! Ik bestel zeker nog bij jullie!

Super service

De pleegkinderen van mijn zusje knutselen graag met hun tante. Nu dit even niet kan wat leuke dingen voor de uitgezocht bij CreaPost en gevraagd of ze er een briefje bij wilden doen. De meisjes waren zo verrast en zo blij met de knutselspulletjes dat ze er meteen mee aan de slag zijn gegaan. 2 meisjes en hun knutseltante heel erg blij gemaakt!

Super snelle service, kwaliteitsproducten

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.