Super klantgericht

Staan bij vragen direct voor je klaar Denken mee Hebben altijd n oplossing

Een absolute aanrader!

Heel snelle levering, ik werd van elke stap op de hoogte gebracht, zeer degelijk verpakt. Ik bestel hier sowieso nog!

Super snelle service!

Voor de eerste keer iets bij jullie besteld. Lekker snel binnen en de prijs /kwaliteit is ook helemaal top! Zal zeker weer bij jullie bestellen

Correct verpakt en geleverd, al met al prima!

Top webshop voor knutselspullen

Erg leuk webshop heb inkleurtassen besteld vóór ene kinderfeestje van me dochter! Snelle verzending en een leuke attentie voor de jarige!

Zeer duidelijke omschrijving bij producten en snelle levering

Bij alle producten staat een goede omschrijving waar ik echt wat aan had. Heb voor een kinderfeestje spullen gekocht en er stond fijn bij vermeld hoeveel klei ik nodig had, zo kon ik gericht een set kopen. Verder worden producten snel geleverd. Prijs ook aantrekkelijk

Heel tevreden!

Snelle levering. Mijn zoontje was ook heel blij met de gratis bijgevoegde Pixel mosaic! Bedankt!

Hele mooie producten. Het is nu de 2de keer dat ik bestel. Levering is snel en producten zijn uitstekend. Mijn kinderen zijn weer blij en kunnen niet wachten met knutselen.

Snelle levering, goed verpakt. En er zat ook nog een cadeautje bij. :-)

Supersnelle en Nette levering

Mijn bestelling was super snel binnen. En als verassing zat er nog een leuke puzzel bij om zelf in te kleuren . De bestelling was voor het feestje van mijn oudste dochter maar mijn jongste dochter haar dag kon niet meer stuk die is namelijk dol op puzzelen. Dus dat was een hele leuke verassing, bedankt!

Voor het eerst besteld en enorm tevreden. Voor onze zoon zijn eerste kinder feestje tassen met print besteld en er zit zelfs nog een klein cadeautje voor de jarige bij. Dat vind ik nou echt leuk! Ga zeker vaker bestellen.

Overzichtelijk shoppen, fantastische levering

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik zocht en inspiratie opdoen en daarmee wat extra dingen bestellen die ik van tevoren nog niet uitgedacht had. Bestellen ging heel gebruiksvriendelijk met meerdere betaalopties. Levering was netjes in een doos, zoals besteld met een extra cadeautje voor mijn dochter. Super! Meer dan tevreden en een geslaagd kinderfeestje achter de rug.

Fijne klei, supersnelle verzending.

Mijn dochter is heel blij met de silk clay, fijn dat het zo snel verzonden werd!

Ontzettend tevreden!

Voor Stichting Kip en Apie kinderfeestjes bestellen wij ontzettend mooie handspiegeltjes van Creapost. De spiegels hebben een mooie prijs, uitstekende kwaliteit en zijn snel verzonden. Wij kregen er zelfs steentjes bij! Wij zijn ontzettend blij met Creapost en de kinderen natuurlijk ook!

Snelle levering!

Snelle levering, mooie producten!

Snelle levering en leuke dingen!

Dit is dus zo een winkel die ik soms zo erg kan missen in het dorp om gewoon even heen te gaan. Ben blij dat ik er een online versie van gevonden heb. Snelle levering van leuke spullen!

Perfect, netjes en op tijd geleverd!

Ik kan geen minpunten bedenken, dikke 10 dus!

Op tijd geleverd, goed verpakt.. leuk cadeautje erbij..

Mooi verpakt en snelle levering

Snelle levering, duidelijke mailtjes die melden dat het pakketje bij post nl ligt. Goedkoper dan bol.com

Een zeer prettige samenwerking

Ik heb met de laatste bestelling een kapot spaarvarkentje ontvangen. Daar melding van gemaakt en meteen het geld van 1 varkentje retour ontvangen

Zeer goede service en leuke producten

3 dingen besteld en tot onze verbazing naast snel binnen, ook nog een gratis extraatje in de doos. Erg leuk!

Goede, nette levering, het voelt persoonlijk!

Levering zoals gewenst later in de week. Netjes verpakt en zelfs een cadeautje zat er in. Eerlijk gezegd weet ik niet wat, want mn dochter mag het openmaken, dus ik wacht tot haar kinderfeestje denk ik. Voelt als een persoonlijke webwinkel vanuit een passie en geen fabriekswinkel, klantgericht dus.

goede en snelle levering

goed, leuke knutsel spullen besteld

Hele snelle nette levering

Besteld en de volgende dag in huis! 👍

Fijne site, product was snel in huis, goed verpakt

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.