Aanrader!

Veel keuze op de website. Snel in huis. Netjes verpakt. Zat zelfs een leuk kleinigheidje bij! Aanrader deze webshop!

heel vlot

Eerst keer dat ik bij creapost bestel,dacht vanuit nederland,dat gaat een tijdje duren voor het aankomt...maar nee hoor,heel snel geleverd en alles zoals het zou moeten zijn bedankt

Super service

Ik had wat tegenslag met een eerder idee voor het kinderfeestje van onze dochter. Ik had snel wat nieuws nodig en kwam op deze site terecht. Na een snelle mailwisseling was mijn pakje de volgende dag in huis.

Mooie spullen en geweldige service

Wij hadden de krimpfolie besteld, die viel erg in de smaak bij de kinderen. Ze hebben er heerlijk op getekend en het werkte erg goed in de oven. De daarvan gemaakte sleutelhangers zijn een succes:-) Wij hadden een probleem met de verzending en dat werd direct geregeld, echt een geweldige service!

Snelle levering, duidelijke website, goed product!

Een duidelijke website, makkelijk in gebruik, heldere foto's van de te bestellen producten. Producten ook exact zoals foto en beschrijving op website. Goede kwaliteit! Levering zoals staat beschreven en aangeven op de website. Direct geleverd de volgende dag, had voor 15 uur besteld. Goed en netjes verpakt, zelfs nog een leuke extra attentie in de doos. Duidelijke communicatie per email,bevestiging van bestelling met ordernummer, factuur en bevestiging van de betaling.

Sneller levering!

Goed ruim assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding en snel verstuurd en geleverd.

Snelle perfecte levering.

Veel keuze in artikelen. Snel geleverd.

Goede service en prima artikelen

Snelle levering Jammer dat je pas bij €55 gratis verzending hebt Leuke actie prijzen

Goede en snelle service met altijd een leuke verrassing erbij!

Producten zijn van goede kwaliteit. Leuke producten. Goede en snelle service.

Snel

Snel geleverd, en ook voor een zeer schappelijke prijs.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Snelle levering, alles netjes verpakt zodat het niet kapot kan gaan onderweg. Mooie spullen, ben benieuwd wat mijn dochter ervan vindt met haar verjaardag.

Snelle en sympathieke levering en mooie producten

Vlugge en vlotte afhandeling

vlugge en vlotte afhandeling

De aankoop goed verpakt en na drie uur besteld toch de andere dag in huis.

Super leuk!

Mijn dochters zijn helemaal weg van pixels! Was snel binnen. Kortom blij!!

Betaalbaar en snel!

Verjaardagscadeautjes besteld, die bij de concurrent veel duurder waren. Alles werd snel geleverd, super!

snel, goed en goedkoopst

Silk Clay besteld voor mijn moeder, het goedkoopst op internet en sneller dan verwacht geleverd. Ma blij, ik blij..

Snelle en zorgvuldige levering.

Te laat besteld in deze kersttijd, toch op tijd geleverd om onder de kerstboom te leggen.

Snel bezorgd

Snel en zoals beloofd de volgende dag in huis. En dat terwijl het kerstavond dag is.

snelle verzending!!

Snel en netjes verpakt verstuurd!

Correct geleverd en erg leun materiaal. Je krijgt wat je verwacht en de kostprijs valt zelf met verzendkost erg goed mee!

Onze ervaring is super!!!!

Onze ervaring is super!!!! Alles de volgende dag gelijk in huis. Silk clay super zacht. Onze dochter super blij.

Overzichtelijk en snelle service

Leuke knutselspullen voor kinderen. Super attente service. Prijs kwaliteitverhouding prima.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.