Sneller levering!

Goed ruim assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding en snel verstuurd en geleverd.

Snelle perfecte levering.

Veel keuze in artikelen. Snel geleverd.

Goede service en prima artikelen

Snelle levering Jammer dat je pas bij €55 gratis verzending hebt Leuke actie prijzen

Goede en snelle service met altijd een leuke verrassing erbij!

Producten zijn van goede kwaliteit. Leuke producten. Goede en snelle service.

Snel

Snel geleverd, en ook voor een zeer schappelijke prijs.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Snelle levering, alles netjes verpakt zodat het niet kapot kan gaan onderweg. Mooie spullen, ben benieuwd wat mijn dochter ervan vindt met haar verjaardag.

Snelle en sympathieke levering en mooie producten

Vlugge en vlotte afhandeling

vlugge en vlotte afhandeling

De aankoop goed verpakt en na drie uur besteld toch de andere dag in huis.

Super leuk!

Mijn dochters zijn helemaal weg van pixels! Was snel binnen. Kortom blij!!

Betaalbaar en snel!

Verjaardagscadeautjes besteld, die bij de concurrent veel duurder waren. Alles werd snel geleverd, super!

snel, goed en goedkoopst

Silk Clay besteld voor mijn moeder, het goedkoopst op internet en sneller dan verwacht geleverd. Ma blij, ik blij..

Snelle en zorgvuldige levering.

Te laat besteld in deze kersttijd, toch op tijd geleverd om onder de kerstboom te leggen.

Snel bezorgd

Snel en zoals beloofd de volgende dag in huis. En dat terwijl het kerstavond dag is.

snelle verzending!!

Snel en netjes verpakt verstuurd!

Correct geleverd en erg leun materiaal. Je krijgt wat je verwacht en de kostprijs valt zelf met verzendkost erg goed mee!

Onze ervaring is super!!!!

Onze ervaring is super!!!! Alles de volgende dag gelijk in huis. Silk clay super zacht. Onze dochter super blij.

Overzichtelijk en snelle service

Leuke knutselspullen voor kinderen. Super attente service. Prijs kwaliteitverhouding prima.

Fijne en duidelijke service

De bestelling en het vervolg hierop verliep vlotjes. Communicatie was helder en het pakketje werd op tijd bezorgd. Alles was netjes verpakt en er zat zelfs een kleine attentie bij.

Snel, betrouwbaar en scherpe prijzen

Ik bestel hier al jaren foamklei en mijn bestelling wordt altijd zeer snel verwerkt en bezorgd. Over de status van de bestelling word ook zeer goed gecommuniceerd. De verpakking is altijd netjes in orde en er zit altijd een verrassing bij. Ik ben zeer tevreden!

Goede levering

Kreeg persoonlijk bericht op mijn vraag bij de opmerkingen

Crea post, leuke dingen en snelle levertijd

Ik kijk en koop regelmatig voor mijn twee meiden bij CreaPost, om samen te knutselen. En een supersnelle levertijd

Snelle service en altijd een leuk kadootje erbij!

Snelle verzending Goed verpakt Altijd een kleinigheidje erbij als dank voor de bestelling

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.