top

mooi product, op tijd geleverd, niet duur

top

alles was keurig ingepakt en op tijd bezorgd . super fijn

Precies zoals verwacht!

Supersnelle levering!

Zeer tevreden over de supersnelle levering!

Altijd correct!

Zeer betrouwbaar.

Goede kwaliteit artikelen

Ik ben heel erg blij met alle spullen die ik heb gekocht en hele snelle levering

Snelle en goede service

Snel geleverd, alles netjes ingepakt in Sinterkaaspapier met labeltjes erop.

Producten van goede kwaliteit

Leuke knutselspullen voor een leuke prijs. De producten zijn van goede kwaliteit. Als je de SALE een beetje in de gaten houdt kun je vaak nog leuke cadeautjes scoren. Snelle levering!

nog geen echte ervaring eerste maal besteld .

Zeer overzichtige website en supersnelle levering.

Leuke dingen en vlotte bezorging!

Ik had meer besteld dan ik van plan was. Zin om ermee te gaan werken.

Supersnel bestelling ontvangen. Blij mee!

Volgende dag bestelling al ontvangen. Ik blij en mijn kleinkinderen enthousiast! Kom zeker nog eens terug :-)

Goede kwaliteit en levering

Snelle en goede levering van de producten die ik besteld heb. De kwaliteit van de producten is goed en het product ziet er in het echt precies zo uit als op het plaatje in de webshop. Ben zeer tevreden!

Prudukten worden snel geleverd

Voor drie uur besteld en betaald, de volgende dag in huis. Klopt, alles volledig en heel ontvangen. Prima service dus.

Zeer snelle en correcte service!

De volgende dag was mijn bestelling er al! Ik bestelde pincetjes bij mijn mosaic maar die bleken al bij in het pakket te zitten. Ik kreeg direct een mailtje om te vragen of ze die er uit moest laten. Resterende bedrag werd direct terug over gemaakt! Roomservice!

Snelle en goede service ook toen de artikelen niet voldoende leverbaar bleken te zijn. Wat ik wel jammer vind is dat je van sommige dingen die ik nodig had maar maximaal twee stuks kunt bestellen. Maar verder prima tevreden.

Netjes verpakt en snel gekregen

Netjes en snel

Prima levering, leuk knutselspul

Precies en snel geleverd. Pixels leuk speelgoed, al bleek een van de twee pakketjes wel heel klein.

Goed en betrouwbaar

Goede site , alles duidelijk op te vinden !! Netjes geleverd !!

Mijn bestelling werd netjes n snel geleverd!

Goede snelle communicatie, snelle correcte verzending, mooie producten goede prijs

Leuke producten en top service!

Ik had te weinig producten besteld. Mijn mail met de vraag werd snel beantwoord. Ze waren ook vriendelijk aan de telefoon en mijn bestelling kon zonder probleem aangepast worden. Erg persoonlijke benadering, vriendelijk, flexibel en snel!!

Snel bezorgd!

Pixel besteld. Snel binnen en leuk om te doen

Keurige en snelle levering.

De spullen werden keurig en snel geleverd.

Duidelijke site, snelle bezorging en voordelige prijzen.

Zoals reeds eerder genoemd, makkelijk bestelling plaatsen, je wordt goed op de hoogte gehouden qua verzending e.d. en prijzen zijn ook voordelig.

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.