Super service!

Snelle levering en een goede service.

Heel tevreden

hele leuke tasjes ontvangen

Hele goeie kwaliteit snelle levering netjes ingepakt

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Jjj

Gewoon geweldig

Vandaag besteld en morgen netjes verpakt in huis.

Mijn bestelling is snel en netjes afgeleverd. Super.

Super !!

Gewoon in een woord super ! Besteld en de volgende dag in huis. Helaas zat er een kleur foam klei verkeerd bij.... gebeld en de juiste werd de zelfde dag verzonden. Inclusief label om de andere pot retour te doen ! Gewoon ! Als verrassing nog een leuke in te kleuren puzzel voor me dochter !

Levertijd langer dan de site aangeeft

Mooi en leuk aanbod. Helaas was de levertijd langer dan aangegeven, waardoor ik het bestelde product niet meer cadeau kon doen.

Snelle levering en mail over status bestelling

Good quality

I ordered few bags and they look really nice and the quality is good. Nice goods for an activity with children as kinderfeestjes.

Snelle levering van goede producten. Ik zeg perfect!🌞

goede producten, snelle levering, heel fijn!

goede producten, snelle levering, heel fijn!

Snelle levering en prijs

Goed materiaal en snelle levering

Goede snelle levering en nette afhandeling

Alles volgens afspraak, netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

Makkelijke website en snelle levering Zeer tevreden

Helder, eenvoudig en vlot

Goede snelle levering en alles mooi duidelijk.

Snelle service en veel diversiteit in producten

Mijn eerste bestelling geplaatst bij de webshop. Volgende dag de spullen in huis. Netjes verzonden met nog een klein cadeautje erbij! Ik ga hier zeker weer bestellen.

De bestelling voldeed aan alle verwachtingen

De bestelling, de leveringstijd en de aflevering waren uitstekend!!

Super service en prima kwaliteit artikelen. Aanrader!

Voor de verjaardag van mijn dochter hadden we textieltassen besteld om te gaan versieren. Keurig op tijd alles geleverd en de kwaliteit was eveneens prima. Toen er uiteindelijk nog een kindje bij kwam op het feestje werd er goed ook meegedacht door Creapost hoe we nog een extra tas op het laatste moment geleverd konden krijgen. Super! De kinderen vonden het hartstikke leuk om te versieren. Alleen maar positieve reacties. Echt een aanrader voor kinderfeestjes!

Zeer goed.

Was te weinig op voorraad, maar ruim voor aangegeven tijd kreeg ik het bestelde toch binnen!

Super service, in een woird geweldig!

Super service, super snelle levering!

Ondanks dat ik de eerste keer om informatie gevraagd had en daar geen antwoord op gekregen had, opnieuw vraag gesteld, waarop ik nu wel direct voldoende antwoord kreeg. Goed gevoel aan overgehouden. Direct bestelling geplaatst en op correct manier afgewerkt. Alleen jammer dat de koerierdienst geen precieze leveringsuur kon meedelen....dit zou in tijden van gps en informatica beter kunnen

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.