snelle levering, artikelen van goede kwaliteit!

De schortjes zijn erg leuk, handig dat ze verstelbaar zijn voor grotere en kleinere kleuters. Mooie, stevige stof, erg blij mee!

Goede, snelle service!

De site was overzichtelijk en duidelijk. De communicatie over de betaling en verzending, duidelijk, prettig en snel. En de kwaliteit van de spullen, sleutelhangers en foam klei, erg goed

Snelle levering, levering bleek niet compleet maar zeer snel nageleverd. Zeer tevreden.

Goede en snelle service.

Snelle service. Iets was niet correct geleverd maar gelijk werden er nieuwe gezonden. Goede service.

Schaal ontbrak in beschrijving. Op de gok besteld,maar klopte daardoor niet.

Wat betreft service prima. Alleen product viel tegen, zie bovenstaande.

Alles was perfect.

Alles was perfect. Goede site, super snelle service en goede info via de mail

Fijne site, goede service

Bestelling snel binnen en het was erg leuk om met de krimpfolie sleutelhangers te maken.

Snelle complete levering

Producten snel en comleet geleverd. Keurig verpakt. Foam Clay ook erg leuk spul voor de kinderen. Kruimelt niet en geeft niet af.

Snelle levering!

Snelle reactie op mijn opmerking bij de bestelling en snelle levering. Producten voldoen aan de verwachtingen!

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Uitgebreid assortiment en snelle levering

Heel fijn met ons meegedacht! Bedankt!

Heel fijn met ons meegedacht! Bedankt!

Prima producten, snel geleverd.

goede en snelle service en een goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle nette levering

Duidelijke site, snelle betaling en verzending. En ik had een heel blij nichtje met haar verjaardag.

Snelle verzending, mooi product!

Prima ervaring, niets op aan te merken.

Goede service, producten snel geleverd

Producten zijn snel geleverd

Helaas had ik een paar textielstiften die nieuw uit de verpakking kwamen die het minder goed deden (pastelkleuren: inkt uitgedroogd of op). De kinderen hadden er gelukkig niet heel veel last van.

Snelle levering keurig verpakt!

Superblij met de foamclay

Leuke knutsel spullentjes voor jong en oud .

Goede service en snelle levering ga zeker nog meer hier bestellen !

Leuke spullen, goede priijzen, snelle levering.

Eerste ervaring met CreaPost was tiptop. Ik kom zeker terug.

Super leuke spullen, Goede service, snelle levering

Hele goede service, super leuke knutselspullen!! En hele snelle levering!!

Goed contact via mail!

Goed contact via mail over het bezorgen van de artikelen. Uiteindelijk zijn ze toch op mijn huisadres bezorgd!

Snel en goed besteld en ontvangen!

Snel en goed besteld en ontvangen!

Behulpzaam personeel. Vlotte levering !

Contact gehad via telefoon en mail met medewerkster. Vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Goede service!

Abdijlaan 2

5253 VP Nieuwkuijk

Over CreaPost

CreaPost.nl is een webwinkel vol hobby- en knutselmaterialen en een inspiratiebron voor het knutselen met kinderen. Je vindt er veilige en superleuke knutselmaterialen voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. En ouder ;-) * Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden. * Veilig betalen met o.a. iDeal, Bancontact en PayPal * Of achteraf betalen met Klarna. * 100 dagen retourrecht.